Supes Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Το έχω βάλει μόνο στο 950, και παίζει πάρα πολύ καλά. Το σημερινό build έκανε και άλλο optimize την μπαταρία. Αλλά τώρα ξέρεις πως πάνε αυτά. Δεν ξέρω πόσο καλά θα παίζει σε σένα. Από πρόβλημα ταχύτητας σίγουρα δεν υπάρχει και δεν νομίζω ότι υπάρχει και κάποιο βαρβάτο bug. με 'ψησες, το περνάω στο 640 και σας λέω... 2
Retromaniac Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 με 'ψησες, το περνάω στο 640 και σας λέω... Ελπίζω να μην σε πήρα στον λαιμό μου 1
Supes Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Ελπίζω να μην σε πήρα στον λαιμό μου Έλα ρε, yolo 3
disqualified Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 η νεα universal του viber εχει κανει την εφαρμογη πολυ πιο γρηγορη από ότι ήταν. Έγινε καλύτερη από του whatsapp πιστευω το οποιο θελει βελτιωσεις ακομα και μια από αυτές είναι όταν ανοίγεις την εφαρμογή να σε αφηνει εκει που ησουν τελευταια φορα γιατι το να το κανεις από το multitasking δεν βολευει 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Όσοι περνάτε fast ring πείτε εντυπωσεις για μπαταρία!!
zio10 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Το σκέφτηκα, το ξανασκέφτηκα, το τηλέφωνο βελτιώθηκε πάρα πολύ με τα 8.1 αλλά αποφάσισα να το δώσω....δεν ξέρω ακόμα τι θα πάρω. 1
Supes Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Έβαλα την .1000 μέσω fast ring. Πρώτη εντύπωση από θέμα ταχύτητας πολύ καλή, ίδια με την .318 ίσως και πιο γρήγορη. Μπαταρία είναι νωρίς να πω. Χωρίς να το ξεψειρίσω και πάρα πολύ δεν βλέπω καμιά τρελή αλλαγή πάντως ή νέα features. Κάποιος που την έχει μπορεί να μου πει κάτι συγκεκριμένο; Το σκέφτηκα, το ξανασκέφτηκα, το τηλέφωνο βελτιώθηκε πάρα πολύ με τα 8.1 αλλά αποφάσισα να το δώσω....δεν ξέρω ακόμα τι θα πάρω. Εννοείς αν θα πας σε άλλη πλατφόρμα ή όχι;
tasos-e Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Το σκέφτηκα, το ξανασκέφτηκα, το τηλέφωνο βελτιώθηκε πάρα πολύ με τα 8.1 αλλά αποφάσισα να το δώσω....δεν ξέρω ακόμα τι θα πάρω. Γνώμη μου έπρεπε να περιμένεις ένα μήνα ακόμη,δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια αλλά νομίζω ότι με τα 10 ετοιμάζονται ωραία πράγματα.
zio10 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Έβαλα την .1000 μέσω fast ring. Πρώτη εντύπωση από θέμα ταχύτητας πολύ καλή, ίδια με την .318 ίσως και πιο γρήγορη. Μπαταρία είναι νωρίς να πω. Χωρίς να το ξεψειρίσω και πάρα πολύ δεν βλέπω καμιά τρελή αλλαγή πάντως ή νέα features. Κάποιος που την έχει μπορεί να μου πει κάτι συγκεκριμένο; Εννοείς αν θα πας σε άλλη πλατφόρμα ή όχι; Ναι, θα πάω σε android αλλά δεν ξέρω συσκευή ακόμα. Γνώμη μου έπρεπε να περιμένεις ένα μήνα ακόμη,δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια αλλά νομίζω ότι με τα 10 ετοιμάζονται ωραία πράγματα. Μακάρι και εδώ είμαστε πάλι!
Retromaniac Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 xioami note 3 pro θα έπερνα αν πήγαινα android. Το οποίο έχει ακουστεί ότι θα πάρει και windows 10. Οπότε ίσως να γλιτώσεις και την αγορά νέου κινητού αργότερα. To soc του υποστηρίζει και continuum. 3
zio10 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 xioami note 3 pro θα έπερνα αν πήγαινα android. Το οποίο έχει ακουστεί ότι θα πάρει και windows 10. Οπότε ίσως να γλιτώσεις και την αγορά νέου κινητού αργότερα. To soc του υποστηρίζει και continuum. Το επικρατέστερο αυτό είναι να πω την αλήθεια, απλά κοιτάω μήπως υπάρχει κάτι αντίστοιχο ή καλύτερο εκεί γύρω στα 200€. 1
Retromaniac Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Από την άλλη πας σε nexus 5x για να έχεις μελλοντικά upgrades αλλά σε χειρότερο κινητό (πολύ καλή κάμερα όμως).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα