Kostas93 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 άκυρο, έβγαλα άκρη, ήθελε την τρίτη επιλογή, ούτε to fast ούτε το slow έκαναν τίποτα.
salida Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Οδηγίες για messenger beta http://www.windowslatest.com/2016/06/02/guide-can-download-new-facebook-messenger-beta-windows-10-mobile/ Λίγο προσοχή μετά το install όσοι δε θέλετε να κάνετε sync τις επαφές σας πατήστε στο "learn more" για να κάνετε skip
Retromaniac Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 μία μικρή βοήθεια, αποφάσισα να περάσω τα 10αρια στο 925 μου, κατεβασα τ9 windows insider, έκανα enroll στο slow ring αλλά στο update δε μου βρίσκει τίποτα, πρέπει να κάνω κατι ακομη; Δεν παίρνει slow ring και fast ring πια το 925 γιατί εκεί είναι το redstone. Μόνο release preview. Βάλε release preview. Απλα θελω να σου δειξω πως οτι εχω πει μεχρι στιγμης εχω πεσει μεσα..γιατι εβγαιναν μερικοι και ελεγαν πως τα 820-920-925-1020 δεν τα σηκωνε τα 10 μωρε και καλα εκανε η ms και τα παρατησε..αλλα βλεπεις τα νουμερακια τι λενε.. Επισης ειδες που και εσυ μετα απο μερες το παραδεχτηκες? Καθως και το οτι το 735 εγινε λιγακι ποιο αργο απο τα 8,1?Και μην μου πεις οτι δεν ειδες διαφορα με την νεα εφαρμογη των φωτογραφιων ποσο βετιωθηκε..γιατι αν δεν ειχε θεμα δεν θα βελτιωνοταν ετσι..ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ.. Επισης μην μου συγκρινεις το android απο αποψη αναβαθμισεων γιατι δεν υπαρχει συγκριση..ακομα και η 4,4 εχει περισσοτερα πραγματα απο οτι ΘΑ εχει η redstone 1..ετσι?Αλλα πραγματα ειναι αυτα που ξεχωριζαν τα wm απο το android..η σταθεροτητα αξιοπιστια κλπ..τα οποια παλευει ιουνιο του 2016 με νυχια και με δοντια μπας και φτασει στο σημειο που πρεπει..και αυτο φαινεται στο οτι δινει ανα 2 βδομαδες νεο μεγαλο update..καταλαβαινεις ποσα εχει ακομα να φτιαξει.. Τελος για ποιο κινητο μιλας και ποιο αμοκ αν επιτρεπεται? Έχασες επεισόδια γιατί σβήστηκαν τα μηνύματα. Είδε ο αλλος ότι έβγαζε το Lumia 950 σε bench πιο πάνω από το S6 Edge και άρχισε να με βρίζει. Για τα υπόλοιπα που λες, δεν έχω να παραδεχτώ κάτι γιατί δεν υπερασπίζομαι κάτι. Περιγράφω τις προσωπικές μου εμπειρίες. Εδώ είναι το λάθος σας. Νομίζετε ότι της προσωπικές μας εμπειρίες τις λέμε για να υπερασπιστούμε την microsoft. Ψάχνω συνέχεια να δω τι γίνεται και αν όντως καταλήξω κάπου θα το πω. Δεν βγαίνω από την αρχή να κράζω. Θα κράξω όταν είμαι σίγουρος. Και το 735 δεν είπα ποτέ ότι πάει ακριβώς το ίδιο με το 8.1. Είπα ότι πάει σφαίρα. Και πάει. Αυτό δεν σημαίνει ότι το 8.1 δεν πάει πιο σφαίρα. Τώρα όσον αφορά το android πρέπει να σου πω ότι δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ windows 10 και 4.4. Είναι πολύ ανώτερα τα windows 10 για ΜΕΝΑ. Μόνο σε apps υπολείπονται. 3
jimisvog Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μπορεί κάποιος με w10 να μου κάνει μια χάρη; Θέλω να δείτε αν στην καινουργια beta έκδοση του Messenger μπορείτε να κάνετε εγγραφή χωρίς λογαριασμό Facebook. Μόνο με τον αριθμό σας. Γιατί μέχρι πρώτινος δεν γινοταν και τώρα ειμαι στα 8.1.
Supes Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μόνο σε apps υπολείπονται. Εγώ εκτός από τα apps ζηλεύω και το optimization στα android. Μπορείς να παραμετροποιήσεις τα ΠΑΝΤΑ και να κάνεις το κινητό όπως ακριβώς θέλεις, στα windows και στα iphone είμαστε πιο περιορισμένοι. 1
evdometap Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Ξαναρωτώ! Παίζει σε κανέναν το GPS σε Lumia 535; 1
Retromaniac Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Εγώ εκτός από τα apps ζηλεύω και το optimization στα android. Μπορείς να παραμετροποιήσεις τα ΠΑΝΤΑ και να κάνεις το κινητό όπως ακριβώς θέλεις, στα windows και στα iphone είμαστε πιο περιορισμένοι. Αν βάλεις redstone με insider, έχει πήξει στην παραμετροποίηση. Σίγουρα όχι android. Πάντως τα api τα νέα που εχω δει σαν προγραμματιστής, έχουν πολύ περισσότερες δυνατότητες και ελευθερίες. Μπορεί πια να διαβάσεις ιστορικό κλήσεων, να φτιάξεις δικό σου phone, να πάρεις κλήσεις χωρίς επιβεβαίωση, να κάνεις pin tile προγραμματιστικά χωρίς να σε πετάξει στο start κτλ πράγμα που με το 8.1 ούτε που υπάρχουν και όλα αυτά ανοίγουν την πόρτα για ένα σωρό εφαρμογές που πριν ήταν αδύνατον να γίνουν. Τα windows 10 λοιπόν δεν είναι μόνο το UI που βλέπετε, αλλά και νέα APIs για νέου είδους εφαρμογές. 2
aris1986 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Ξαναρωτώ! Παίζει σε κανέναν το GPS σε Lumia 535; Eγω οταν το ειχα 1/5 λειτουργουσε. Με windows 10 beta τοτε.
panos9553 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Αν βάλεις redstone με insider, έχει πήξει στην παραμετροποίηση. Σίγουρα όχι android. Πάντως τα api τα νέα που εχω δει σαν προγραμματιστής, έχουν πολύ περισσότερες δυνατότητες και ελευθερίες. Μπορεί πια να διαβάσεις ιστορικό κλήσεων, να φτιάξεις δικό σου phone, να πάρεις κλήσεις χωρίς επιβεβαίωση, να κάνεις pin tile προγραμματιστικά χωρίς να σε πετάξει στο start κτλ πράγμα που με το 8.1 ούτε που υπάρχουν και όλα αυτά ανοίγουν την πόρτα για ένα σωρό εφαρμογές που πριν ήταν αδύνατον να γίνουν. Τα windows 10 λοιπόν δεν είναι μόνο το UI που βλέπετε, αλλά και νέα APIs για νέου είδους εφαρμογές. Περα απο την πλακα πολυ ωραια ολα υτα και καλοδεχουμενα αν μη τι αλλο.. Μια ερωτηση..ποτε θα μπορουμε να απανταμε αμεσα απο την action center στο messenger-whats up-viber κλπ οπως στα απλα μηνυματα?Τρομερο χαρακτηριστικο που το περιμενω πως και πως..
salida Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μπορεί κάποιος με w10 να μου κάνει μια χάρη; Θέλω να δείτε αν στην καινουργια beta έκδοση του Messenger μπορείτε να κάνετε εγγραφή χωρίς λογαριασμό Facebook. Μόνο με τον αριθμό σας. Γιατί μέχρι πρώτινος δεν γινοταν και τώρα ειμαι στα 8.1. ΝΑι μπορείς να γραφτείς με αριθμό μόνο.
Retromaniac Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Περα απο την πλακα πολυ ωραια ολα υτα και καλοδεχουμενα αν μη τι αλλο.. Μια ερωτηση..ποτε θα μπορουμε να απανταμε αμεσα απο την action center στο messenger-whats up-viber κλπ οπως στα απλα μηνυματα?Τρομερο χαρακτηριστικο που το περιμενω πως και πως.. Η δυνατότητα αυτή υπάρχει ήδη από το λειτουργικό. Θα πρέπει οι εταιρείες να την ενσωματώσουν στα notifications που σου βγαζουν. Φαντάζομαι είναι θέμα χρόνου τώρα που βγαίνουν σε windows 10 έκδοση (viber, messenger) 1
aris1986 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Το θεμα ειναι το notification center να γινει transparent αυτη η μαυριλα με ψyχοπλακώνει. 3
Retromaniac Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Το θεμα ειναι το notification center να γινει transparent αυτη η μαυριλα με ψyχοπλακώνει. Αυτό το θέλω πάρα πολύ και εγώ. Πρέπει να υπάρχει σαν request στην σελίδα με τα requests 1
Supes Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Αν βάλεις redstone με insider, έχει πήξει στην παραμετροποίηση. Σίγουρα όχι android. Πάντως τα api τα νέα που εχω δει σαν προγραμματιστής, έχουν πολύ περισσότερες δυνατότητες και ελευθερίες. Μπορεί πια να διαβάσεις ιστορικό κλήσεων, να φτιάξεις δικό σου phone, να πάρεις κλήσεις χωρίς επιβεβαίωση, να κάνεις pin tile προγραμματιστικά χωρίς να σε πετάξει στο start κτλ πράγμα που με το 8.1 ούτε που υπάρχουν και όλα αυτά ανοίγουν την πόρτα για ένα σωρό εφαρμογές που πριν ήταν αδύνατον να γίνουν. Τα windows 10 λοιπόν δεν είναι μόνο το UI που βλέπετε, αλλά και νέα APIs για νέου είδους εφαρμογές. Χαίρομαι!!! Είναι αρκετά stable? (ξέρω θα υπάρχουν bugs απλά ρωτώ αν είναι usable) Αυτό το θέλω πάρα πολύ και εγώ. Πρέπει να υπάρχει σαν request στην σελίδα με τα requests υπάρχει στα suggestions στο feedback hub δώστε του +1
Retromaniac Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Χαίρομαι!!! Είναι αρκετά stable? (ξέρω θα υπάρχουν bugs απλά ρωτώ αν είναι usable) υπάρχει στα suggestions στο feedback hub δώστε του +1 Το έχω βάλει μόνο στο 950, και παίζει πάρα πολύ καλά. Το σημερινό build έκανε και άλλο optimize την μπαταρία. Αλλά τώρα ξέρεις πως πάνε αυτά. Δεν ξέρω πόσο καλά θα παίζει σε σένα. Από πρόβλημα ταχύτητας σίγουρα δεν υπάρχει και δεν νομίζω ότι υπάρχει και κάποιο βαρβάτο bug.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα