Kostas93 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 .318 κατεβαζω τωρα την 338 και θα ξανα κανω upload με νεο screenshot για δωσε γενικά info για το πως παει, γιατί είμαι ενα κλικ πειν περάσω τα 10αρια. Το μόνο που με κρατάει είναι ότι είναι το κύριο κινητό, οπότε δε με παίρνει αν έχει κάποιο σοβαρό θέμα.
panos9553 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Βγήκε 14356 Επίσης βγήκε Facebook (beta) για windows 10 mobile. http://www.windowscentral.com/facebook-messenger-beta-windows-10-mobile-hits-store-and-available-most Πολλά bug fixes http://www.windowscentral.com/heres-whats-fixed-and-whats-broken-windows-10-mobile-preview-build-14356 http://www.windowscentral.com/heres-whats-new-windows-10-mobile-preview-build-14356-insiders Send a photo from your phone to PC: If you need to quickly transfer a photo from your phone to your PC wirelessly – just ask Cortana "send this photo to my PC" and see what happens. This feature is currently exclusive to Windows 10 phones. Μου φαίνεται η microsoft δεν ήθελε να ασχοληθεί πολύ με τα "παλιότερα" κινητά, γιατί το τηλεφωνο πετάει. Ακόμη και στο multi-core βγάζει παραπάνω από το 735. Βλεπεις που σου τα ελεγα?Και σκεψου πως το 820 της κοπελας μου λογω μικροτερης αναλυσης(800*480) παει σφαιρα και ποιο γρηγορα απο τα αντιστοιχα 920-925 κλπ..και η αποκριση της οθονης του ειναι σημαντικα ποιο αμεση και ποιο γρηγορη απο το 640 που εχω εγω.. Αλλά η ms τα εκανε μουσκεμα και αθετησε τον λογο της για ακομα μια φορα. Επισης προχθες Retromaniac βγηκε ενα update για την εφαρμογη των φωτογραφιων..και πλεον η εφαρμογη ανοιγει περιπου στον μισο χρονο ποιο γρηγορα και εχει καλυτερη εμπειρια χρησης..φυσικα ομως θελει δουλεια ακομα για να φτασει το επιπεδο των 8.1.Εσεις δεν μου λεγατε πως δεν εχει θεμα σε εσας και ανοιγει μια χαρα και δεν κολαει? Τι εγινε και μετα το update βελτιωθηκε ετσι?Αρα καποιοι ή στηριζετε την MS για δικους σας λογους ή απλα δεν ειστε απαιτητικοι χρηστες και δεν παρατηρειτε αυτα τα θεματα.. Αφηστε ομως εμας που ειμαστε χρηστες των windows mobile να λεμε αυτα που μας απασχολουν(Τους αλλους που δεν εχουν δει ποτε windows ουτε απο κοντα και κραζουν γιατι δεν εχουν τι να κανουν τους αγνοω ετσι?Το ιδιο να κανετε και εσεις γιατι δεν αξιζει) Τελος ηδη επαληθευτηκαν καποια πραγματα απο αυτα που σας ελεγα..και μενουν και μερικα ακομα που ευελπιστω να διορθωθουν και να σας τα αναφερω εδω περα..καλη σας μερα 3
salida Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 https://blogs.windows.com/windowsexperience/2016/06/01/announcing-windows-10-mobile-insider-preview-build-14356/ 14356.1000 released 1
Chrysostomos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Πολύ ωραίο το messenger.Επιτέλους αρχίζει και θυμίζει σωστή εφαρμογή. Μόνο βίντεοκλήση δεν έχει ακόμα. 1
mitsarasdiamantidis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 παιδια τα updates σε facebook και messneger πρεπει να εισαι σε preview για να τα δεις?
Chrysostomos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 παιδια τα updates σε facebook και messneger πρεπει να εισαι σε preview για να τα δεις? μπορείς απλά να βάλεις το region σε Γερμανία όπως μου είπαν και εμένα.
mitsarasdiamantidis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 μπορείς απλά να βάλεις το region σε Γερμανία όπως μου είπαν και εμένα. kai usa?
Chrysostomos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 ε φαντάζομαι ναι,αφού η ms είναι στο Αμέρικα...
mitsarasdiamantidis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 ε φαντάζομαι ναι,αφού η ms είναι στο Αμέρικα... einai πολυ beta η παλευονται??
Chrysostomos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 einai πολυ beta η παλευονται?? το messenger είναι μπόμπα,πολύ καλό,κάτι άλλο δεν κατέβασα. Βασικά μόνο το messenger βγήκε σήμερα. 2
Supes Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Εγώ που έχω US region δεν με αφήνει να το κατεβάσω...
Retromaniac Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Αλλά η ms τα εκανε μουσκεμα και αθετησε τον λογο της για ακομα μια φορα. Επισης προχθες Retromaniac βγηκε ενα update για την εφαρμογη των φωτογραφιων..και πλεον η εφαρμογη ανοιγει περιπου στον μισο χρονο ποιο γρηγορα και εχει καλυτερη εμπειρια χρησης..φυσικα ομως θελει δουλεια ακομα για να φτασει το επιπεδο των 8.1.Εσεις δεν μου λεγατε πως δεν εχει θεμα σε εσας και ανοιγει μια χαρα και δεν κολαει? Τι εγινε και μετα το update βελτιωθηκε ετσι?Αρα καποιοι ή στηριζετε την MS για δικους σας λογους ή απλα δεν ειστε απαιτητικοι χρηστες και δεν παρατηρειτε αυτα τα θεματα.. Αφηστε ομως εμας που ειμαστε χρηστες των windows mobile να λεμε αυτα που μας απασχολουν(Τους αλλους που δεν εχουν δει ποτε windows ουτε απο κοντα και κραζουν γιατι δεν εχουν τι να κανουν τους αγνοω ετσι?Το ιδιο να κανετε και εσεις γιατι δεν αξιζει) Ρε συ Πάνο, έλεος. Δηλαδή πραγματικά αυτη η καραμέλα με τους δικούς μας λόγους που στηρίζουμε μια εταιρεία με έχει κουράσει. Πες ΕΝΑ, ΜΟΝΟ ΕΝΑ λόγο που κάποιος από εμάς στηρίζει την microsoft πέρα από τις προσωπικές του εμπειρίες και πεποιθήσεις. Και αν σε σένα βελτιώθηκε η εφαρμογή δραματικά αυτό δεν σημαίνει ότι στους άλλους πριν είχε πρόβλημα. Εμένα οι φωτογραφίες άνοιγαν σφαίρα και πριν και τώρα. Και επίσης αυτό που λες ότι δεν σας αφήνουμε να λέτε τα κακές εμπειρίες με την Microsoft, αυτό και αν με ξεπερνάει ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. Ενώ όλοι είμαστε δεκτικοί με τα προβλήματα και λέμε ότι φυσικά και υπάρχουν και τους καθένα λειτουργεί διαφορετικά, μόλις κάποιος πει ότι δεν έχει πρόβλημα ΠΕΦΤΟΥΝ πάνω του να τον φάνε. Ότι είναι στον κόσμο του, ότι τα παίρνει από την microsoft, ότι, ότι, ότι.... Εδώ ό άλλος έπαθε αμοκ γιατί έβαλα benchmark που έδειχνε μεγαλύτερη ταχύτητα από το κινητό του σε άλλο λειτουργικό. Τι να λέμε τώρα... Και η microsoft δεν τα έκανε θάλασσα. Να σου πω τι έκανε. Χέστηκε για τα παλιά κινητά. Σου λέει ότι θα πούμε ότι δεν μπορούν να τα πάρουν και δεν θα χαλάσουμε άλλα resources για να τα υποστηρίξουμε. Όχι ότι είναι χειρότεροι από τους άλλους. Στο android γίνεται πιο χάμος με την υποστήριξη ακόμη και της προηγούμενης γενιάς και όχι 2 γενιές πίσω που είναι το 820, 920. Όσο για την ταχύτητα των 10 δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν 8! Και είναι φυσικό. Σαν να θες τα windows 10 του pc να τρέχουν το ίδιο καλά με τα Windows XP σε ένα παλιό μηχάνημα. Ένα λειτουργικό πιο φορτωμένο, με περισσότερες δυνατότητες, όσο και optimize να κάνεις απλά θα γίνει καλύτερο. Μην περιμένεις να φτάσει τα 8.1, απλά να τα πλησιάσει αρκετά. 4
Supes Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Αυτήν την στιγμή η insider preview στο fast ring σε τι στάδιο βρίσκεται; Είναι σταθερή για βασικό τηλέφωνο; Τι παραπάνω έχει από την τωρινή official;Προφανώς και μπορώ να τα βρω στο google απλά ρωτάω για την προσωπική σας εμπειρία... 1
Kostas93 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 μία μικρή βοήθεια, αποφάσισα να περάσω τα 10αρια στο 925 μου, κατεβασα τ9 windows insider, έκανα enroll στο slow ring αλλά στο update δε μου βρίσκει τίποτα, πρέπει να κάνω κατι ακομη; 1
panos9553 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Ρε συ Πάνο, έλεος. Δηλαδή πραγματικά αυτη η καραμέλα με τους δικούς μας λόγους που στηρίζουμε μια εταιρεία με έχει κουράσει. Πες ΕΝΑ, ΜΟΝΟ ΕΝΑ λόγο που κάποιος από εμάς στηρίζει την microsoft πέρα από τις προσωπικές του εμπειρίες και πεποιθήσεις. Και αν σε σένα βελτιώθηκε η εφαρμογή δραματικά αυτό δεν σημαίνει ότι στους άλλους πριν είχε πρόβλημα. Εμένα οι φωτογραφίες άνοιγαν σφαίρα και πριν και τώρα. Και επίσης αυτό που λες ότι δεν σας αφήνουμε να λέτε τα κακές εμπειρίες με την Microsoft, αυτό και αν με ξεπερνάει ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. Ενώ όλοι είμαστε δεκτικοί με τα προβλήματα και λέμε ότι φυσικά και υπάρχουν και τους καθένα λειτουργεί διαφορετικά, μόλις κάποιος πει ότι δεν έχει πρόβλημα ΠΕΦΤΟΥΝ πάνω του να τον φάνε. Ότι είναι στον κόσμο του, ότι τα παίρνει από την microsoft, ότι, ότι, ότι.... Εδώ ό άλλος έπαθε αμοκ γιατί έβαλα benchmark που έδειχνε μεγαλύτερη ταχύτητα από το κινητό του σε άλλο λειτουργικό. Τι να λέμε τώρα... Και η microsoft δεν τα έκανε θάλασσα. Να σου πω τι έκανε. Χέστηκε για τα παλιά κινητά. Σου λέει ότι θα πούμε ότι δεν μπορούν να τα πάρουν και δεν θα χαλάσουμε άλλα resources για να τα υποστηρίξουμε. Όχι ότι είναι χειρότεροι από τους άλλους. Στο android γίνεται πιο χάμος με την υποστήριξη ακόμη και της προηγούμενης γενιάς και όχι 2 γενιές πίσω που είναι το 820, 920. Όσο για την ταχύτητα των 10 δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν 8! Και είναι φυσικό. Σαν να θες τα windows 10 του pc να τρέχουν το ίδιο καλά με τα Windows XP σε ένα παλιό μηχάνημα. Ένα λειτουργικό πιο φορτωμένο, με περισσότερες δυνατότητες, όσο και optimize να κάνεις απλά θα γίνει καλύτερο. Μην περιμένεις να φτάσει τα 8.1, απλά να τα πλησιάσει αρκετά. Απλα θελω να σου δειξω πως οτι εχω πει μεχρι στιγμης εχω πεσει μεσα..γιατι εβγαιναν μερικοι και ελεγαν πως τα 820-920-925-1020 δεν τα σηκωνε τα 10 μωρε και καλα εκανε η ms και τα παρατησε..αλλα βλεπεις τα νουμερακια τι λενε.. Επισης ειδες που και εσυ μετα απο μερες το παραδεχτηκες? Καθως και το οτι το 735 εγινε λιγακι ποιο αργο απο τα 8,1?Και μην μου πεις οτι δεν ειδες διαφορα με την νεα εφαρμογη των φωτογραφιων ποσο βετιωθηκε..γιατι αν δεν ειχε θεμα δεν θα βελτιωνοταν ετσι..ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ.. Επισης μην μου συγκρινεις το android απο αποψη αναβαθμισεων γιατι δεν υπαρχει συγκριση..ακομα και η 4,4 εχει περισσοτερα πραγματα απο οτι ΘΑ εχει η redstone 1..ετσι?Αλλα πραγματα ειναι αυτα που ξεχωριζαν τα wm απο το android..η σταθεροτητα αξιοπιστια κλπ..τα οποια παλευει ιουνιο του 2016 με νυχια και με δοντια μπας και φτασει στο σημειο που πρεπει..και αυτο φαινεται στο οτι δινει ανα 2 βδομαδες νεο μεγαλο update..καταλαβαινεις ποσα εχει ακομα να φτιαξει.. Τελος για ποιο κινητο μιλας και ποιο αμοκ αν επιτρεπεται? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα