Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω δεν αλλάζει η γλώσσα ... Πάντως μ φαίνεται φοβερή η εφαρμογή ... Πολυ γρήγορη και πολυ άμεσες οι ειδοποησεις μηνυμάτων ... Επίσης στην βίντεο κλήση λεει coming soon ,... Ούτε λογικάθα πάρει update ...! Άντε fb και messenger έμειναν τώρα ... Και είμαστε άρχοντες !!

• Like 2
Δημοσ.

Πως αλλάζει η γλώσσα του μενού στο νέο Viber ;Δεν βλέπω σχετική ρύθμιση

Ακόμα είναι σε δοκιμαστική φάση και μάλλον είναι πριν την τελική,γι' αυτό την δώσαν σε όλους.

Γλώσσα και ρυθμίσεις γενικά όπως βίντεο κλήση θα τα βάλουν αργότερα.

• Like 2
Δημοσ.

Εχει βγει ενημερωση για το viber!! Πολυ ωραιο ui, μ'αρεσει πολυ(νομιζω, ειναι ακομα καλυτερο απτο android)...

και συντομα θα ρθει και βιντεοκληση που πιστευω ολοι περιμενουμε...(αν και εχουμε το skype τι να κλ*σει το viber...τεσπα..καλο αυτο παντως)

Τωρα οσον αφορα για την ενημερωση .338 εχω την αισθηση οτι παει καλυτερα σε ταχυτητα και παιζει να χει βελτιωθει και η μπαταρια...

Κατεβασα επισης το Antutu να το δοκιμασω... Συνολο:26748 και αναλυτικα:

3D:523

UX:11799

CPU:11087

RAM:3339

έχει βγει και ενημέρωση για τον groove player και διορθώσανε την μλκία που δεν ενημέρωνε στην drop down μπάρα ποιο κομμάτι παίζει παρα μόνο αν άλλαζες τραγούδι απο τα αντίστοιχα βελάκια και οχι απο τη λίστα.

• Like 1
Δημοσ.

μονο με εφαρμογη που στην ουσια εχει ετοιμα διαφανα tiles για γνωστες εφαρμογες, κανα 2 που δοκιμασα δεν ειχαν το skype

Δημοσ.

Το έκανα ήδη χθες στο βράδυ. 27000 περίπου. Θα σου πω ακριβώς το βράδυ που θα είμαι σπίτι και θα το έχω.

Βασικά θα το μετρήσω με την .318 και μετά θα του περάσω την .338 και θα το ξαναμετρήσω να δω αν θα έχει διαφορά.

Βγήκε και στο desktop σαν UW\P! (classic desktop υπήρχε)

Το 640 μου βγαζει εκει 27-28000, το lumia 820 που εχω οπως και το 925 του hliastsek βγαζει 31-32000..αρα που καταληγουμε?

Ο διπυρηνος s4 Α-15 krait στο 1,5 ghz των 820-920-1020 ειναι ποιο δυνατος απο τον 4πυρηνο a7 s400 ολων των νεων lumia..και η MS ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΑ 10 ΕΠΙΣΗΜΑ....Οταν κραζω εχω λογους και το κανω..αλλα πρεπει να τα βλεπετε μονοι σας..αν σας τα λεμε εμεις δεν μας πιστευετε...και τους δικαιολογειτε κιολας τους ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ.

Ασχετα αν σημερα εκαναν καπως καλη δουλεια με αναβαθμισεις εφαρμογων και του λειτουργικου..

Δημοσ.

Lumia 735

Αύξηση στην ταχύτητα με την νέα έκδοση

.318

post-247172-0-19404500-1464815094_thumb.png

.338

post-247172-0-77779900-1464815099_thumb.png

Το 640 μου βγαζει εκει 27-28000, το lumia 820 που εχω οπως και το 925 του hliastsek βγαζει 31-32000..αρα που καταληγουμε?

Ο διπυρηνος s4 Α-15 krait στο 1,5 ghz των 820-920-1020 ειναι ποιο δυνατος απο τον 4πυρηνο a7 s400 ολων των νεων lumia..και η MS ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΑ 10 ΕΠΙΣΗΜΑ....Οταν κραζω εχω λογους και το κανω..αλλα πρεπει να τα βλεπετε μονοι σας..αν σας τα λεμε εμεις δεν μας πιστευετε...και τους δικαιολογειτε κιολας τους ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ.

Ασχετα αν σημερα εκαναν καπως καλη δουλεια με αναβαθμισεις εφαρμογων και του λειτουργικου..

Το ότι κάποια κινητά δεν πήραν επίσημα το upgrade ήταν αποτέλεσμα του feedback.

http://www.windowscentral.com/here-why-lumia-1020-are-not-getting-windows-10-mobile

Δηλαδή οι ίδιοι οι χρήστες έδιναν πολύ αρνητικό feedback.

Υποψιάζομαι ότι ίσως όσοι είχαμε ναυαρχίδες (920, 925, 1020) θέταμε ψηλότερα τον πήχη από το κάτοχο του 535, και δίναμε περισσότερο αρνητικό feedback.

Από την άλλη, η ίδια κατασκευή του λειτουργικού μπορεί να είναι πιο multithread friendly.

Καλό είναι να μας βάλει κάποιος με 920, 925, 820 από antutu το multithread score να το συγκρίνουμε με τα 4πύρινα. Το συνολικό score έχει πολλά πράγματα μέσα για να βγάλουμε συμπέρασμα.

Θα έβαζα εγώ αλλά έχω κάνει recover το lumia 920 σε 8.1, αλλά έχω ξεκινήσει ήδη την διαδικασία για 10ρια.

Από την άλλη μπορεί πιθανότατα να έχεις δίκιο, να μην ασχολήθηκαν πολύ με τα κινητά αυτά και για αυτό το feedback να ήταν τόσο αρνητικό.

Το θετικό τουλάχιστον είναι ότι τα περισσότερα πέρνουν την .338 μέσω του insider.

Lumia 735 cpu αναλυτικά...

Βάλτε και εσείς με 820-920-925 να δούμε τι παίζει με την cpu.

post-247172-0-14399000-1464816109_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Βγήκε 14356

Επίσης βγήκε Facebook (beta) για windows 10 mobile.

http://www.windowscentral.com/facebook-messenger-beta-windows-10-mobile-hits-store-and-available-most

Πολλά bug fixes

http://www.windowscentral.com/heres-whats-fixed-and-whats-broken-windows-10-mobile-preview-build-14356

http://www.windowscentral.com/heres-whats-new-windows-10-mobile-preview-build-14356-insiders

Send a photo from your phone to PC: If you need to quickly transfer a photo from your phone to your PC wirelessly – just ask Cortana "send this photo to my PC" and see what happens. This feature is currently exclusive to Windows 10 phones.

.318

wp_ss_20160602_0001.png

κατεβαζω τωρα την 338 και θα ξανα κανω upload με νεο screenshot

Μου φαίνεται η microsoft δεν ήθελε να ασχοληθεί πολύ με τα "παλιότερα" κινητά, γιατί το τηλεφωνο πετάει. Ακόμη και στο multi-core βγάζει παραπάνω από το 735.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...