Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπέρα..εχει κανεις καμμιά ιδέα γιατί δε μπορώ να συγχρονίσω τα μηνυματα μου από 930 σς 950;

Αν βάζεις το ίδιο account λογικά θα έπρεπε να γίνει αυτόματα. Κοίταξε στις ρυθμίσεις μηνυμάτων τι χρονικό όριο έχεις βάλει για το πόσο παλιά να κατεβάζει...

• Like 1
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν βάζεις το ίδιο account λογικά θα έπρεπε να γίνει αυτόματα. Κοίταξε στις ρυθμίσεις μηνυμάτων τι χρονικό όριο έχεις βάλει για το πόσο παλιά να κατεβάζει...

ιδιο account και εβαλα και οποτεδηποτε και τελυταιο μηνα.. και μου βγαζει απο κανα δυο επαφες και οχι ολα

Δημοσ.

ιδιο account και εβαλα και οποτεδηποτε και τελυταιο μηνα.. και μου βγαζει απο κανα δυο επαφες και οχι ολα

Μήπως θέλει λίγη ώρα;

Δημοσ.

δε ξερω , ποση ωρα πχ?

Εμένα τα email έκανε κάμποση ώρα να τα συγχρονίσει...δεν ξέρω για τα μηνύματα. Πόση ώρα το έχεις αφήσει;

Δημοσ.

Εχει βγει ενημερωση για το viber!! Πολυ ωραιο ui, μ'αρεσει πολυ(νομιζω, ειναι ακομα καλυτερο απτο android)...

και συντομα θα ρθει και βιντεοκληση που πιστευω ολοι περιμενουμε...(αν και εχουμε το skype τι να κλ*σει το viber...τεσπα..καλο αυτο παντως)

Τωρα οσον αφορα για την ενημερωση .338 εχω την αισθηση οτι παει καλυτερα σε ταχυτητα και παιζει να χει βελτιωθει και η μπαταρια...

Κατεβασα επισης το Antutu να το δοκιμασω... Συνολο:26748 και αναλυτικα:

3D:523

UX:11799

CPU:11087

RAM:3339

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο στο 3d υστερούν αυτά τα τηλ.

Σε όλα τα άλλα είναι σφαίρα...

Μπορείς να δοκιμάσεις το antutu στο 735 να μου πεις μετρήσεις; γιατί το έχω αλλα πρόσφατα γύρισα στα 8.1 και δεν έχω την δυνατότητα να το δοκιμασω

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να δοκιμάσεις το antutu στο 735 να μου πεις μετρήσεις; γιατί το έχω αλλα πρόσφατα γύρισα στα 8.1 και δεν έχω την δυνατότητα να το δοκιμασω

Το έκανα ήδη χθες στο βράδυ. 27000 περίπου. Θα σου πω ακριβώς το βράδυ που θα είμαι σπίτι και θα το έχω.

Βασικά θα το μετρήσω με την .318 και μετά θα του περάσω την .338 και θα το ξαναμετρήσω να δω αν θα έχει διαφορά.

Εχει βγει ενημερωση για το viber!! 

Βγήκε και στο desktop σαν UW\P! (classic desktop υπήρχε)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...