Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδώ έχει ένα οδηγό στα Ελληνικά.

Με RSPL βάζεις μια παλιά ρομ.Εγώ έβαλα την HTC HD7\RUU_Schubert_HTC_Europe_1.16.401.01 πρώτα σύμφωνα με τον οδηγό,και μετά με τον ίδιο τρόπο πάλι την NextGen

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εδώ έχει ένα οδηγό στα Ελληνικά.

Με RSPL βάζεις μια παλιά ρομ.Εγώ έβαλα την HTC HD7\RUU_Schubert_HTC_Europe_1.16.401.01 πρώτα σύμφωνα με τον οδηγό,και μετά με τον ίδιο τρόπο πάλι την NextGen

λοιπόν έκανα τη δοκιμή αλλά δεν πέτυχε διότι μετά το άνοιγμα του εργαλείου DFR RSPL στο δεύτερο βήμα έβγαλε error και όταν το ξαναπροσπάθησα δεν βγάζει στο τέλος του τρικολόρ το serial οπότε δεν επικοινωνεί :rolleyes:

να σου πω ότι έκανα τη εργασία σε 7αρια πήρε αμέσως τους driver σε κατάσταση RSPL αλλά μετά και το τρέξιμο με το εργαλείο παρουσίασε αυτό το πρόβλημα και έτσι είμαι όπως παλιά :-D

θα περιμένω μάλλον την HTC για να βγάλει επίσημη

λοιπόν έκανα τη δοκιμή αλλά δεν πέτυχε διότι μετά το άνοιγμα του εργαλείου DFR RSPL στο δεύτερο βήμα έβγαλε error και όταν το ξαναπροσπάθησα δεν βγάζει στο τέλος του τρικολόρ το serial οπότε δεν επικοινωνεί :rolleyes:

όπως και το δικό μου το hd7 :mrgreen:

αν εισαι σε Mango θες το νεο unlock απο τους chevron

http://labs.chevronwp7.com/

Τελικά για unlock στο HD2,δε χρειάστηκε το καινούριο chevron!

Και για κάποιο περίεργο λόγο,το κινητό ήταν ήδη unlock! Έτσι ολοκλήρωσα όλη τη διαδικασία για να μπορώ να κατεβάζω κ να βάζω εφαρμογές, εκτός marketplace!

Τώρα φυσικά περιμένω και την απάντηση από την MS,για τους κωδικούς,για να έχω πρόσβαση και στο live servis!

Ελπίζω να παν όλα καλά!

Πρώτες εντυπώσεις, εκτός από το ότι μου βγήκε η πίστη για να φτάσω μέχρι εδώ, είναι πολύ θετικές.Σμουθατο, γρήγορο και πολύ τακτοποιημένο, αλλά εκτός από καρακλειδωμένο,μου φάνηκε και λιγο μονότονο!

Τελικά για unlock στο HD2,δε χρειάστηκε το καινούριο chevron!

Και για κάποιο περίεργο λόγο,το κινητό ήταν ήδη unlock!

Μάλλον επειδή η rom ήταν εξαρχής custom αφού δεν βγήκε επίσημα για το hd2

Μάλλον επειδή η rom ήταν εξαρχής custom αφού δεν βγήκε επίσημα για το hd2

Ναι πρέπει να ήταν από την αρχή ξεκλείδωτη η 7004 ή η 7740,γιατί από την 7004 μέχρι 7720, έφτασα μέσω των updates του zune!

Αλλά πλέων πήρα και το κωδικό από τη MS και έχω πλήρης πρόσβαση στο live servis και στο marketplace!

Αν και σε κάποια φάση πρέπει να το ξανακάνω όλο από την αρχή για να τα περάσω στην 16αρα sd, γιατί τώρα είμαι με την 4αρα! B)

Μάλλον μόνο εσύ.

Στο trophy μου δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δηλαδή πιάνει άμεσα, αλλά κάνει μόνο μισό δευτερόλεπτο καμιά φορά, για να ξεκαθαρίσουν λίγο τα γράμματα. Κατα τα άλλα άψογη συμπεριφορά στο multitouch.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...