palawiaris Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Εδώ έχει ένα οδηγό στα Ελληνικά. Με RSPL βάζεις μια παλιά ρομ.Εγώ έβαλα την HTC HD7\RUU_Schubert_HTC_Europe_1.16.401.01 πρώτα σύμφωνα με τον οδηγό,και μετά με τον ίδιο τρόπο πάλι την NextGen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esykas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Εδώ έχει ένα οδηγό στα Ελληνικά. Με RSPL βάζεις μια παλιά ρομ.Εγώ έβαλα την HTC HD7\RUU_Schubert_HTC_Europe_1.16.401.01 πρώτα σύμφωνα με τον οδηγό,και μετά με τον ίδιο τρόπο πάλι την NextGen λοιπόν έκανα τη δοκιμή αλλά δεν πέτυχε διότι μετά το άνοιγμα του εργαλείου DFR RSPL στο δεύτερο βήμα έβγαλε error και όταν το ξαναπροσπάθησα δεν βγάζει στο τέλος του τρικολόρ το serial οπότε δεν επικοινωνεί να σου πω ότι έκανα τη εργασία σε 7αρια πήρε αμέσως τους driver σε κατάσταση RSPL αλλά μετά και το τρέξιμο με το εργαλείο παρουσίασε αυτό το πρόβλημα και έτσι είμαι όπως παλιά θα περιμένω μάλλον την HTC για να βγάλει επίσημη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 λοιπόν έκανα τη δοκιμή αλλά δεν πέτυχε διότι μετά το άνοιγμα του εργαλείου DFR RSPL στο δεύτερο βήμα έβγαλε error και όταν το ξαναπροσπάθησα δεν βγάζει στο τέλος του τρικολόρ το serial οπότε δεν επικοινωνεί όπως και το δικό μου το hd7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 http://wmpoweruser.com/handy-windows-phone-messaging-tip/ γαμάτο δεν το ήξερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ το είχα ανακαλύψει κατά λάθος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Καμιά εφαρμογή να βλέπουμε τι data χρησιμοποιούμε έχει βρει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ZrPbveLq5Wo&feature=player_embedded Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 http://uxdesign.smashingmagazine.com/2011/12/20/introduction-designing-windows-phone-7-metro/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 αν εισαι σε Mango θες το νεο unlock απο τους chevron http://labs.chevronwp7.com/ Τελικά για unlock στο HD2,δε χρειάστηκε το καινούριο chevron! Και για κάποιο περίεργο λόγο,το κινητό ήταν ήδη unlock! Έτσι ολοκλήρωσα όλη τη διαδικασία για να μπορώ να κατεβάζω κ να βάζω εφαρμογές, εκτός marketplace! Τώρα φυσικά περιμένω και την απάντηση από την MS,για τους κωδικούς,για να έχω πρόσβαση και στο live servis! Ελπίζω να παν όλα καλά! Πρώτες εντυπώσεις, εκτός από το ότι μου βγήκε η πίστη για να φτάσω μέχρι εδώ, είναι πολύ θετικές.Σμουθατο, γρήγορο και πολύ τακτοποιημένο, αλλά εκτός από καρακλειδωμένο,μου φάνηκε και λιγο μονότονο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Τελικά για unlock στο HD2,δε χρειάστηκε το καινούριο chevron! Και για κάποιο περίεργο λόγο,το κινητό ήταν ήδη unlock! Μάλλον επειδή η rom ήταν εξαρχής custom αφού δεν βγήκε επίσημα για το hd2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μάλλον επειδή η rom ήταν εξαρχής custom αφού δεν βγήκε επίσημα για το hd2 Ναι πρέπει να ήταν από την αρχή ξεκλείδωτη η 7004 ή η 7740,γιατί από την 7004 μέχρι 7720, έφτασα μέσω των updates του zune! Αλλά πλέων πήρα και το κωδικό από τη MS και έχω πλήρης πρόσβαση στο live servis και στο marketplace! Αν και σε κάποια φάση πρέπει να το ξανακάνω όλο από την αρχή για να τα περάσω στην 16αρα sd, γιατί τώρα είμαι με την 4αρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Ποιο browser προτείνετε γιατί έχω ένα θεματακι με το multitouching zoom?Δεν ανταποκρίνεται εύκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Νομίζω δε θα γίνει κάτι καλύτερο, μιας και χρησιμοποιούν όλα το ίδιο engine του ΙΕ9 (έτσι θυμάμαι). Απλά έχουν tab support, άλλο ui κτλ. Δοκίμασε surfcube. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δλδ δε το αντιμετωπίζω μόνο εγώ το συγκεκριμένο; Θα το δοκιμάσω.Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μάλλον μόνο εσύ. Στο trophy μου δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δηλαδή πιάνει άμεσα, αλλά κάνει μόνο μισό δευτερόλεπτο καμιά φορά, για να ξεκαθαρίσουν λίγο τα γράμματα. Κατα τα άλλα άψογη συμπεριφορά στο multitouch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα