Retromaniac Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Έχει βγει το νέο antutu για windows 10. Το score είναι πια συγκρίσιμο με android και ios. Για εσάς που λέτε ότι τα windows 10 είναι αργά, με το 950 xl πέρασα πολλά 810 από άλλα λειτουργικά. Για κάντε και εσείς ένα τεστ.
Supes Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Έχει βγει το νέο antutu για windows 10. Το score είναι πια συγκρίσιμο με android και ios. Για εσάς που λέτε ότι τα windows 10 είναι αργά, με το 950 xl πέρασα πολλά 810 από άλλα λειτουργικά. Για κάντε και εσείς ένα τεστ. wp_ss_20160531_0001.png Έλα ρε το Antutu είναι το χειρότερο benchmark tester, απλά googlαρε antutu fraud... Ποτέ δεν το εμπιστεύομαι... Χωρίς να υποτιμώ φυσικά το 950, το Antutu υποτιμώ...
Retromaniac Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Έλα ρε το Antutu είναι το χειρότερο benchmark tester, απλά googlαρε antutu fraud... Ποτέ δεν το εμπιστεύομαι... Χωρίς να υποτιμώ φυσικά το 950, το Antutu υποτιμώ... Το antutu σαν bench είναι πολύ καλό, απλά το χακάρουν. Τα συγκριτικά όμως που βλέπεις παραπάνω δεν είναι χακαρισμένα.
Supes Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Το antutu σαν bench είναι πολύ καλό, απλά το χακάρουν. Τα συγκριτικά όμως που βλέπεις παραπάνω δεν είναι χακαρισμένα. μμ, μακάρι να 'ναι legit εδώ πέρα γιατί έβγαλε και UWP απ' ότι βλέπω, το κατεβάζω να το κάνω κι εγώ και επανέρχομαι... 1
Retromaniac Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Και μια που είναι και UWP, το έτρεξα και στον PC. Χωρίς ξεχωριστή κάρτα γραφικών, αφού την πούλησα για να πάρω την 1070... Πάντως όπως σας έλεγα για το UWP. Το mobile πήρε antutu μόνο και μόνο λόγω windows 10 desktop. 1
Georgc Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 το antutu ειναι οπως οι μετρησεις με το speed test! επιμενεις retromaniac σε αυτο το μοτιβο ,αλλα χωρις καποιες αλλαγες στις ψευδαισθησεις που εχεις. δεν ξερω το λογο,ας μη το γνωριζουμε καλυτερα,εσυ τον ξερεις ομως! 1
Retromaniac Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 27.602 εγώ με lumia 640 LTE Πάρα πολυ καλό... το antutu ειναι οπως οι μετρησεις με το speed test! επιμενεις retromaniac σε αυτο το μοτιβο ,αλλα χωρις καποιες αλλαγες στις ψευδαισθησεις που εχεις. δεν ξερω το λογο,ας μη το γνωριζουμε καλυτερα,εσυ τον ξερεις ομως! Λυπάμαι αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα από τι γράφεις. Ποιο μοτίβο, ποιες ψευδαισθήσεις και ποιος λόγος; 2
Georgc Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Πάρα πολυ καλό... Λυπάμαι αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα από τι γράφεις. Ποιο μοτίβο, ποιες ψευδαισθήσεις και ποιος λόγος; πολυ λυπαμαι που δεν γνωριζεις τη συνταξη του λογου και της αναγνωσης!ας καταλαβαινουν οι αλλοι... για σενα ειναι παρανοια,για τους αλλους τροφη για σκεψη ''πιο ειναι επιρρημα''βασει των δικων σου γνωσεων,οποτε εισαι και αδιαβαστος μηπως καταλαβαινει καποιος κατι απο αυτα που ποσταρεις τοσο καιρο;αερολογιες απλα,επρεπε να στην πει καποιος απλα γραφεις ασχετα πραγματα γενικοτερα και ειδικα μη σου πω χωρις να εχεις την παραμικρη σχεση με την τεχνολογια!θυμασαι το μηνυμα σου;εισαι αρχηγος μου ελεγες,δεν σε βοηθησα....οποτε αλλαξες συμπεριφορα... ξερεις κατι αν δουλευες για την ms θα ελεγα οκ αλλα τι κανεις;λες για να λες; ποια τηλεφωνα εχεις στην κατοχη σου;βγαλε scrhots να μας τα δειξεις,αποδειξε το,το android των 100 ευρω;πες το 1
dimitrisdim14 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 nailed it Πες μου ότι δεν ξέρεις κανέναν τέτοιο ... Είτε φίλο είτε γνωστό ... Γιατί εγω ξέρω αρκετούς ...!! LoL τα 930 δεν ήταν που στα μισά χάλασαν τα μικρόφωνα με τα w10; Αν εννοείς ότι στο βίντεο αντί κα χρησιμοποιει και τα 4 μικρόφωνα για καταγραφή surround ήχου όπως ήταν με τα 8.1 στα 10αρια δεν υπάρχει αυτη η επιλογή ... Δεν ξέρω βέβαια αν ειναι προκαθορισμένο στο on ... Αλλα θα σε γελάσω ... Τώρα για κάποιο άλλο θέμα δεν ξέρω κατι σχετικά με τα μικρόφωνα! Έχει βγει το νέο antutu για windows 10. Το score είναι πια συγκρίσιμο με android και ios. Για εσάς που λέτε ότι τα windows 10 είναι αργά, με το 950 xl πέρασα πολλά 810 από άλλα λειτουργικά. Για κάντε και εσείς ένα τεστ. wp_ss_20160531_0001.png 59570 στο Lumia 930 2
Retromaniac Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Πες μου ότι δεν ξέρεις κανέναν τέτοιο ... Είτε φίλο είτε γνωστό ... Γιατί εγω ξέρω αρκετούς ...!! Αν εννοείς ότι στο βίντεο αντί κα χρησιμοποιει και τα 4 μικρόφωνα για καταγραφή surround ήχου όπως ήταν με τα 8.1 στα 10αρια δεν υπάρχει αυτη η επιλογή ... Δεν ξέρω βέβαια αν ειναι προκαθορισμένο στο on ... Αλλα θα σε γελάσω ... Τώρα για κάποιο άλλο θέμα δεν ξέρω κατι σχετικά με τα μικρόφωνα! 59570 στο Lumia 930 Αν ξέρω λέει! Από τι βλέπω ο 800 είναι στα επίπεδα του 808!
dimitrisdim14 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Αν ξέρω λέει! Από τι βλέπω ο 800 είναι στα επίπεδα του 808! Πάνω κάτω ναι ... Ειναι κοντά σε επεξεργαστή στα 3d γραφικά διαφέρουν Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2016 από dimitrisdim14 1
palawiaris Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Η λογοκρισία πάλι -και όπως πάντα χωρίς λόγο-έσβησε μία απάντησή μου και εδώ.Οπότε αποχωρώ και από αυτή την ενότητα. 2
mitsarasdiamantidis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Παιδια καλησπέρα..εχει κανεις καμμιά ιδέα γιατί δε μπορώ να συγχρονίσω τα μηνυματα μου από 930 σς 950;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα