Supes Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Έχω πάντα ανοιχτά τα δεδομένα και οχι 3g αλλα 4g ...Η μπαταρία με 20-30 λεπτά browsing ,που λες πέφτει 10% ... Με κανονική χρήση μου βγάζει μια μέρα το τηλεφωνο με δεδομένα πάντα ανοιχτά και WiFi πάντα όταν είμαι σπίτι ... Η μπαταρία μου κρατάει όσο κράταγε και την πρώτη μέρα που το πήρα . Και είχα το κ εγώ ρον4s ...και η μπαταρία του 930 ειναι 2 φορες καλύτερη... Σχετικά μέντα χρήματα και την υποστήριξη που είπες ... Η υποστήριξη συνεχίζεται κανονικότατα στο 930 μετά από 2.5 χρονια κυκλοφορίας του .πηρε τα 10 Παιρνει συχνά updates ... Και κάποια θέματα που έχουν κάποιοι βελτιώνονται ... Δεν σε πρόδωσε η εταιρία όπως λες γιατί και εφαρμογές καινουριες βγαίνουν ...και αναβαθμησεις δίνει ... Και όλα καλά ... Ο καθένας βέβαια έχει άλλες απαιτήσεις από την συσκευή του ... Άλλος αγοράζει τηλέφωνο με 100€ και λέει ότι δεν τρέχει σαν το s7 ... Κ άλλος έχει s7 και λέει ότι κολλάει . Το θέμα είναι η λάθος στρατιγικη καινπροοθηση της εταιρίας . Εμενα με την 318 η μπαταρία έγινε καλυτερη από την προηγούμενη έκδοση ... Δεν ξέρω τι παίζεται. Πάντος εγω έχω περάσει α 10 μετά από hard reset . LoL τα 930 δεν ήταν που στα μισά χάλασαν τα μικρόφωνα με τα w10; 1
privateer Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 LoL τα 930 δεν ήταν που στα μισά χάλασαν τα μικρόφωνα με τα w10; Hardware πρόβλημα είναι οχι software. 1
Chrysostomos Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 ΚΙ εγώ, κρίνοντας από το δικό μου 640xl, πιστεύω ότι οι φτηνότερες συσκευές που ήρθαν με 8.1 τρέχουν καλύτερα με 8.1... Πάντως δεν το μετάνιωσα καθόλου που γύρισα πίσω σε 8.1. Μόνο και μόνο για την μπαταρία και το συγχρονισμό του explorer αξίζει για μένα. εγώ πάλι έχω να πω το αντίθετο κρίνοντας από το δικό μου xl. Μόνο μελανό σημείο η μπαταρία. Κατά τα άλλα το κινητό φυσάει. 4
Occultist Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Διαβάζω για κάμερες,βίντεο,κρασαρίσματα σε XL κλπ. Ε εγώ πρέπει να έχω κάποια μαγική συσκευή ,γιατί δεν συμβαίνουν τίποτα από όλα αυτά. Μία από τα ίδια και εδώ. 1
Supes Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Hardware πρόβλημα είναι οχι software. Το οποίο εκδηλώθηκε στα 10ρια.
g13333 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Το οποίο εκδηλώθηκε στα 10ρια. Απλα σου λεει οτι χαλασε το τηλεφωνο τι σχεση εχουν τα 10ρια
Supes Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Απλα σου λεει οτι χαλασε το τηλεφωνο τι σχεση εχουν τα 10ρια https://www.google.gr/search?client=safari&rls=en&q=lumia+930+mic+problem&ie=UTF-8&oe=UTF-8&gfe_rd=cr&ei=RMtNV8zKBePR8geHgaCYBw#safe=off&q=lumia+930+mic+problem+w10
privateer Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Το οποίο εκδηλώθηκε στα 10ρια. Δεν εκδηλωθηκε στα 10αρια. Απλα σε αυτά αλλαξε ο τροπος ηχογράφησης και εγινε φανερο στους περισσοτερους. Το πρόβλημα υπηρχε. 1
g13333 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 https://www.google.gr/search?client=safari&rls=en&q=lumia+930+mic+problem&ie=UTF-8&oe=UTF-8&gfe_rd=cr&ei=RMtNV8zKBePR8geHgaCYBw#safe=off&q=lumia+930+mic+problem+w10 Μακαρι να εχεις δικαιο.Αν ειναι οπως τα λες γυρνας στα 8.1 και ολα καλα.
Supes Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 The Issue: My Lumia 930 running WP8.1 before repairs:- audiorecorder -> works- put a call on speaker -> works- audio in recorded videos -> works- voice commands (call a contact) -> worksMy Lumia 930 with LumiaPhoneTestAppliaction & FW 02540.00019.15234.50006 before repairs:- Primary Microphone-> works- Microphone 2 -> works- Microphone 3 -> no audio- Microphone 4 -> no audio"Matthew van Eerde (Software Development Engineer -Windows Sound team) explained on reddit that the 930 is suffering from a known Hardware Problem which causes that one or multiple of it's 4 microphones fail.Depending on which microphones fail the user can have a different experience once he upgrades to Windows 10 Mobile. It can happen that the user looses audio in some apps after the upgrade to W10M - like it happened to me. The reason for this can be found in the way how W10M uses/mixes the microphones - because that changed compared to WP8.1" Η MS αν και πούλησε τόσα προβληματικά τηλέφωνα επιδιορθώνει μόνο τα εντός εγγύησης. Άρα αν πήρες το 930 απ' όταν βγήκε με 8.1 και είχες μικρόφωνα που δούλευαν, τώρα που βγήκαν τα 10ρια και σου 'χει λήξει η εγγύηση, screw you. Μακαρι να εχεις δικαιο.Αν ειναι οπως τα λες γυρνας στα 8.1 και ολα καλα. Επίσης, στα ξένα forum αναφέρουν κάποιοι χρήστες ότι τα μικρόφωνα δεν δούλευαν και μετά όταν έκαναν rollback στα 8.1, νομίζω είχε το πρόβλημα και ο flogerakos από εδώ αν δεν κάνω λάθος. Αλλά κι έτσι να μην ήτανε τι; Πήρα το Lumia 930 το τούμπανο, την τότε ναυαρχίδα της MS και αν θέλω να έχω μικρόφωνο θα μείνω στα 8.1; Γιατί; Για ποιό λόγο; 1
teo20net Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Εγώ όπως έχω ξαναπεί δεν είχα ποτέ θέμα με mic. Και ο flogerakos αν δεν κάνω λάθος, είχε πρόβλημα γιατί πέρασε κάποια rom/firmware ή κάτι τέτοιο απο άλλη χώρα (. Δεν θυμάμαι αλλα κάτι τέτοιο είχε πει. 1
Supes Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Εγώ όπως έχω ξαναπεί δεν είχα ποτέ θέμα με mic. Και ο flogerakos αν δεν κάνω λάθος, είχε πρόβλημα γιατί πέρασε κάποια rom/firmware ή κάτι τέτοιο απο άλλη χώρα ( . Δεν θυμάμαι αλλα κάτι τέτοιο είχε πει. Ναι προφανώς δεν το 'χαν όλοι, καλά που δεν σου 'τυχε να λες φίλε
g13333 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Το κινητό αυτό είναι σαν την κοπέλα που πάντα ήθελες και έκανες τα πάντα για την αποκτήσεις, αλλά στο τέλος, σου βγήκε σκάρτη! Το Lumia 930 ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Στιβαρή κατασκευή, μεταλλική και πανέμορφη AMOLED οθόνη, ΑΛΛΑ έχει όλες τις πληγές του Φαραώ. - Καμένα ηχεία (τα ηχεία καίγονται από μόνα τους, θέλει 1 μήνα στο σέρβις και είναι σίγουρο ότι θα ξανακαούν. Αν δεν σας έχουν καεί ακόμα, μην ανησυχείτε, θα σας γίνει). - Purple tint ή αλλιώς "μώβ πέπλο". Το μωβ πέπλο εμφανίζεται κυρίως στο αυτόματο και ειδικά σε συγκεκεριμένα μενού της συσκευής όπως στον dialer η όταν απομακρύνετε το κινητό από το αυτί. Εκεί που κάνει πάρτυ, είναι στο μενού που επιλέγετε από που θέλετε να επιλέξετε φωτό για οθόνη κλειδώματος! Όλη η οθόνη γίνεται μωβ!). - Η οθόνη στιγμιαία αναβοσβήνει. Το παρατήρησα κυρίως στον Internet Explorer και σε σελίδες όπως το m.facebook όπου η οθόνη αναβοσβήνει όπως το μάτι μας. Μπορείτε να το διακρίνετε και σε αρκετά video στο YouTube που δείχνουν τα features του κινητού - Κακή μπαταρία για ναυαρχίδα (το 640 των 130 ευρώ έχει καλύτερη διαχείριση). Κρίμα πραγματικά για αυτό το κινητό. Χαντακώθηκε από μόνο του και κυρίως, κλαίμε τα λεφτά εμείς που το αποκτήσαμε από την προσφορά με το Xbox (κυρίως αυτά έβγαλαν θέματα). Σου παραθετω μια κριτικη για το τηλ που βρηκα στο skrutz. οι περισσοτερες ειναι αυτου του στηλ κατι που δειχνει οτι το συγκεκριμενο μοντελο ειναι προβληματικο. Ολες οι εταιριες εχουν μοντελα πατατες δεν ειναι θεμα λειτουργικου
zio10 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 εγώ πάλι έχω να πω το αντίθετο κρίνοντας από το δικό μου xl. Μόνο μελανό σημείο η μπαταρία. Κατά τα άλλα το κινητό φυσάει. Δεν ξέρω, μάλλον είναι όπως κάτσει τότε όπως έγραψα νωρίτερα... 1
Supes Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δεν ξέρω, μάλλον είναι όπως κάτσει τότε όπως έγραψα νωρίτερα... Έτσι είναι αφού σε άλλους πάνε καλά και σε άλλους όχι, περίεργο βέβαια, υποτίθεται είναι ίδια κινητά... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα