Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το 640xl. Μετα την αναβαθμιση έχω συνεχεια προβληματα. Τελευταιο ηταν που κολησε η καμερα και δεν ανταποκρινοταν με τιποτα. Πεμπτη επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μεσα σε 15 ημερες για να λυσω το προβλημα.

Με τα 8,1 ημουν μια χαρα, αναθεμα το update.

Βαρεθηκα-σιχαθηκα!!!!

Παω να παρηγειλω το NEXUS 5X μηπως βρω την υγεια μου

Υπάρχει και η επιλογή να πας πάλι σε 8.1 (15-20 λεπτά υπόθεση). Εγώ ήμουν στην ίδια φάση και αυτό έκανα, μπορεί να το βγάλω το καλοκαίρι! :D

• Like 1
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχει και η επιλογή να πας πάλι σε 8.1 (15-20 λεπτά υπόθεση). Εγώ ήμουν στην ίδια φάση και αυτό έκανα, μπορεί να το βγάλω το καλοκαίρι! :D

αν δεν εχεις καποιο θεμα με εφαρμογη που δεν υπαρχει στα 8 βγαζεις κ περα απο το καλοκαιρι

• Like 2
Δημοσ.

αν δεν εχεις καποιο θεμα με εφαρμογη που δεν υπαρχει στα 8 βγαζεις κ περα απο το καλοκαιρι

Θα το κρατήσω όσο πάει, εκτός απροόπτου! Είχα ξεχάσει ότι έχω τόσο καλή μπαταρία εντωμεταξύ! Στα 8.1 έγινε ατελείωτη πάλι!

• Like 2
Δημοσ.

με ανοιχτο bluetooth μονιμως κ πιο ενεργοβορες app να τρεχουν παρασκηνιο εχει καλυτερη μπαταρια απο τα 10

ουτε lag ουτε stuttering ουτε τπτ

βουτυρο

• Like 1
Δημοσ.

Ο edge σε pc ειναι κορυφή ... Τρέχει ακόμα καιβσε ταμπλετ με 1 γίγα ραμ και τρέχει καλα .. Ο chrome ούτε καν ανοίγει ... Σχετικά με τα 10 σε κινητά τώρα εγω έχω το Lumia 930 . Το τηλεφωνο μου έχει γίνει λίγο πιο αργό από τα 8.1 ... Όταν λέμε λίγο εννοούμε λίγο ... Πολυ μικρή διαφορά. Εφαρμογές έρχονται κάθε μέρα καινούριες και θα συνεχίσουν να έρχονται γιατί η Microsoft έχει αναγκασει κατά κάποιο τρόπο τους developers που θα φτιάξουν εφαρμογή για τα pc να ειναι universal ... Έχει δώσει μαι τα κατάλληλα εργαλεία ...οποτε θα έρχονται συνεχώς νέες . Το τηλεφωνο μ εμενα δεν έχει κανένα θέμα με το 10 άρια ... Ρολαρει καλα ο edge ειναι πολυ γρήγορος ... Δεν κρασαρει. Βέβαια στο 735 της γυναίκας μ τα πράματα δεν ειναι τόσο καλα ... Έχει μικρά θεματακια. Ένα firmware update θα λυσειωτο θέμα σς όλους μας ... Και δεν πιστεύω ότι η ms θα εγκαταλείψει τα wp διότι έχει στήσει και διαφημισει όλο το νέο της λειτουργικό σύστημα γύρω από τα windows phone . Ίσως όντος να το άφησε στην άκρη για λίγο για να επικεντρωθεί σε στρατόπεδα που τα πάει καλα (Xbox,surface,HoloLens) . Πάντως τα updates στο κινητό μ παρολο που πλέον δεν είμαι σε developer preview έχω πολυ συχνά . Και όλα είναι βελτιωτικά. Θα δείξει πάντως ο καιρός ! Αα και κάτι τελευταίο... Lumia 550-650-950 ... Τρέχουν τα 10 άρια σφαίρα γιατί τα έχουν stock μέσα. Οποτε προτιμήστε αυτά έναντι των παλαιωτερων που βγήκαν με 8.1...

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω, η preview στους insider που τρέχει τωρα ειναι firmware update?

Άλλος το firmware και άλλο το λειτουργικό. To firmware είναι κάτι σαν το bios του υπολογιστή για να σου δώσω μία αναλογία.

Πολύ σπάνια μία συσκεύη θα πάρει νέο firmware...

• Like 1
Δημοσ.

Ο edge σε pc ειναι κορυφή ... Τρέχει ακόμα καιβσε ταμπλετ με 1 γίγα ραμ και τρέχει καλα .. Ο chrome ούτε καν ανοίγει ... Σχετικά με τα 10 σε κινητά τώρα εγω έχω το Lumia 930 . Το τηλεφωνο μου έχει γίνει λίγο πιο αργό από τα 8.1 ... Όταν λέμε λίγο εννοούμε λίγο ... Πολυ μικρή διαφορά. Εφαρμογές έρχονται κάθε μέρα καινούριες και θα συνεχίσουν να έρχονται γιατί η Microsoft έχει αναγκασει κατά κάποιο τρόπο τους developers που θα φτιάξουν εφαρμογή για τα pc να ειναι universal ... Έχει δώσει μαι τα κατάλληλα εργαλεία ...οποτε θα έρχονται συνεχώς νέες . Το τηλεφωνο μ εμενα δεν έχει κανένα θέμα με το 10 άρια ... Ρολαρει καλα ο edge ειναι πολυ γρήγορος ... Δεν κρασαρει. Βέβαια στο 735 της γυναίκας μ τα πράματα δεν ειναι τόσο καλα ... Έχει μικρά θεματακια. Ένα firmware update θα λυσειωτο θέμα σς όλους μας ... Και δεν πιστεύω ότι η ms θα εγκαταλείψει τα wp διότι έχει στήσει και διαφημισει όλο το νέο της λειτουργικό σύστημα γύρω από τα windows phone . Ίσως όντος να το άφησε στην άκρη για λίγο για να επικεντρωθεί σε στρατόπεδα που τα πάει καλα (Xbox,surface,HoloLens) .

Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να δοκιμάσεις browsing με 3g ανοιχτό στον Edge για 20-25 λεπτά και να δεις το battery drain.

Τώρα για όλα τα άλλα... Δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να θεωρηθεί αξιόλογη μια εταιρεία που έταξε και τάζει, ενώ ταυτόχρονα δεν σέβεται τα 100-200-400 ευρώ που δώσαμε εμείς που τα δώσαμε γιατί απλά θέλει να δώσει προτεραιότητα εκεί που τα πάει καλά. Και παρόλα αυτά έχει κόσμο που υποστηρίζει αυτήν της την τακτική. Αν αγόρασες αυτοκίνητο με προσφορά δωρεάν service για 3 χρόνια και στο πρώτο service σου έλεγαν ότι πρέπει να δώσουν προτεραιότητα αλλού και σου κλείναν ραντεβού για του χρόνου, θα το δεχόσουν με τον ίδιο τρόπο; Αναρωτιέμαι και θέτω απλά ένα προβληματισμό.

Κι εγώ το ευχαριστιέμαι το 930 μου αλλά μετά την αναβάθμιση σε Win 10m αγόρασα για πρώτη φορά στη ζωή μου powerbank και και με την .318 πήρα και 2ο. Τόσα χρόνια με iPhone (ακόμα και στο 4άρι όσο το χρησιμοποιούσα), δεν είχα δει πότε powerbank, δεν έκανα ποτέ hard reset και δεν ανοιγόκλεισα 5 φορές τη συσκευή μου για να συνδεθώ στο wi-fi του σπιτιού μου καθώς και πολλά άλλα. Αν αυτό θεωρείται αξιοπρεπής αντιμετώπιση καταναλωτικού κοινού, δεν ξέρω τι άλλο να περιμένουμε. Ο διαχωρισμός πάντως των insiders με τους official release users, όπως έχω ξαναπεί, έχει γίνει πια μια γραμμή πολύ λεπτή και δυσδιάκριτη.

• Like 2
Δημοσ.

Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να δοκιμάσεις browsing με 3g ανοιχτό στον Edge για 20-25 λεπτά και να δεις το battery drain.

Τώρα για όλα τα άλλα... Δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να θεωρηθεί αξιόλογη μια εταιρεία που έταξε και τάζει, ενώ ταυτόχρονα δεν σέβεται τα 100-200-400 ευρώ που δώσαμε εμείς που τα δώσαμε γιατί απλά θέλει να δώσει προτεραιότητα εκεί που τα πάει καλά. Και παρόλα αυτά έχει κόσμο που υποστηρίζει αυτήν της την τακτική. Αν αγόρασες αυτοκίνητο με προσφορά δωρεάν service για 3 χρόνια και στο πρώτο service σου έλεγαν ότι πρέπει να δώσουν προτεραιότητα αλλού και σου κλείναν ραντεβού για του χρόνου, θα το δεχόσουν με τον ίδιο τρόπο; Αναρωτιέμαι και θέτω απλά ένα προβληματισμό.

Κι εγώ το ευχαριστιέμαι το 930 μου αλλά μετά την αναβάθμιση σε Win 10m αγόρασα για πρώτη φορά στη ζωή μου powerbank και και με την .318 πήρα και 2ο. Τόσα χρόνια με iPhone (ακόμα και στο 4άρι όσο το χρησιμοποιούσα), δεν είχα δει πότε powerbank, δεν έκανα ποτέ hard reset και δεν ανοιγόκλεισα 5 φορές τη συσκευή μου για να συνδεθώ στο wi-fi του σπιτιού μου καθώς και πολλά άλλα. Αν αυτό θεωρείται αξιοπρεπής αντιμετώπιση καταναλωτικού κοινού, δεν ξέρω τι άλλο να περιμένουμε. Ο διαχωρισμός πάντως των insiders με τους official release users, όπως έχω ξαναπεί, έχει γίνει πια μια γραμμή πολύ λεπτή και δυσδιάκριτη.

Έχω πάντα ανοιχτά τα δεδομένα και οχι 3g αλλα 4g ...Η μπαταρία με 20-30 λεπτά browsing ,που λες πέφτει 10% ... Με κανονική χρήση μου βγάζει μια μέρα το τηλεφωνο με δεδομένα πάντα ανοιχτά και WiFi πάντα όταν είμαι σπίτι ... Η μπαταρία μου κρατάει όσο κράταγε και την πρώτη μέρα που το πήρα . Και είχα το κ εγώ ρον4s ...και η μπαταρία του 930 ειναι 2 φορες καλύτερη... Σχετικά μέντα χρήματα και την υποστήριξη που είπες ... Η υποστήριξη συνεχίζεται κανονικότατα στο 930 μετά από 2.5 χρονια κυκλοφορίας του .πηρε τα 10 Παιρνει συχνά updates ... Και κάποια θέματα που έχουν κάποιοι βελτιώνονται ... Δεν σε πρόδωσε η εταιρία όπως λες γιατί και εφαρμογές καινουριες βγαίνουν ...και αναβαθμησεις δίνει ... Και όλα καλά ...

Ο καθένας βέβαια έχει άλλες απαιτήσεις από την συσκευή του ... Άλλος αγοράζει τηλέφωνο με 100€ και λέει ότι δεν τρέχει σαν το s7 ... Κ άλλος έχει s7 και λέει ότι κολλάει . Το θέμα είναι η λάθος στρατιγικη καινπροοθηση της εταιρίας . Εμενα με την 318 η μπαταρία έγινε καλυτερη από την προηγούμενη έκδοση ... Δεν ξέρω τι παίζεται. Πάντος εγω έχω περάσει α 10 μετά από hard reset .

• Like 3
Δημοσ.

Ο καθένας βέβαια έχει άλλες απαιτήσεις από την συσκευή του ... Άλλος αγοράζει τηλέφωνο με 100€ και λέει ότι δεν τρέχει σαν το s7 ... Κ άλλος έχει s7 και λέει ότι κολλάει .

nailed it

• Like 2
Δημοσ.

Διαβάζω για κάμερες,βίντεο,κρασαρίσματα σε XL κλπ.

Ε εγώ πρέπει να έχω κάποια μαγική συσκευή ,γιατί δεν συμβαίνουν τίποτα από όλα αυτά.

• Like 4
Δημοσ.

Λοιπόν συσκευές που συντηρώ εγώ, στενών συγγενών και δικά μου.

Lumia 535 (windows 10 .318)

Lumia 640 DUAL 3G (windows 10 .318) 32 gb sd

Lumia 640 XL DUAL 3G (windows 10 .318) 32 gb sd

Lumia 640 XL DUAL 3G (windows 10 .318)

Lumia 735 (windows 10 .318) 32 gb sd

Lumia 920 (windows 10 .318 insider)

Lumia 950 XL (windows 10 insider 14342.1004)

Όλες είναι απροβλημάτιστες. Το 535, 640, 640 xl τα έχουν για απλή χρήση, browsing, camera, facebook... Το 640 XL χρησιμοποιείται δίκαρτο.

Το 735 είναι τις γυναίκας μου και το χρησιμοποιεί αρκετά πιο συχνά και πιο πολλές εφαρμογές πάλι απροβλημάτιστα και είναι πολύ πιο ευχαριστημένη απο τα windows 8.1.

Ένα από τα δύο 640 XL είναι του αδερφού μου που είναι και αυτός πιο power user και developer, και είναι και αυτός ΠΟΛΥ ευχαριστημένος.

Το 920 παρότι δεν παίρνει τα windows 10 επίσημα, πάει άψογα αν και λίγο πιο αργά στα games.

Το 950 XL απλά πετάει.

Ναι η μπαταρία στο 950 xl που παρακολουθώ και ασχολούμαι, παίρνει βελτίωση, αλλά δεν έχω σημαντικό πρόβλημα.

Αυτά είναι η εμπειρία μου από τα lumia. Και σας λέω τι γίνεται με πάσα ειλικρίνεια. Προφανώς δεν είμαι υπάλληλος της microsoft.

Και όπως είπα, φυσικά και πιστεύω ότι έχετε προβλήματα, αλλά με το σετάρισμα που τους έχω κάνει ίσως να έχω εξαλέιψει κάποια πρόβληματα.

• Like 6
Δημοσ.

Ο edge σε pc ειναι κορυφή ... Τρέχει ακόμα καιβσε ταμπλετ με 1 γίγα ραμ και τρέχει καλα .. Ο chrome ούτε καν ανοίγει ... Σχετικά με τα 10 σε κινητά τώρα εγω έχω το Lumia 930 . Το τηλεφωνο μου έχει γίνει λίγο πιο αργό από τα 8.1 ... Όταν λέμε λίγο εννοούμε λίγο ... Πολυ μικρή διαφορά. Εφαρμογές έρχονται κάθε μέρα καινούριες και θα συνεχίσουν να έρχονται γιατί η Microsoft έχει αναγκασει κατά κάποιο τρόπο τους developers που θα φτιάξουν εφαρμογή για τα pc να ειναι universal ... Έχει δώσει μαι τα κατάλληλα εργαλεία ...οποτε θα έρχονται συνεχώς νέες . Το τηλεφωνο μ εμενα δεν έχει κανένα θέμα με το 10 άρια ... Ρολαρει καλα ο edge ειναι πολυ γρήγορος ... Δεν κρασαρει. Βέβαια στο 735 της γυναίκας μ τα πράματα δεν ειναι τόσο καλα ... Έχει μικρά θεματακια. Ένα firmware update θα λυσειωτο θέμα σς όλους μας ... Και δεν πιστεύω ότι η ms θα εγκαταλείψει τα wp διότι έχει στήσει και διαφημισει όλο το νέο της λειτουργικό σύστημα γύρω από τα windows phone . Ίσως όντος να το άφησε στην άκρη για λίγο για να επικεντρωθεί σε στρατόπεδα που τα πάει καλα (Xbox,surface,HoloLens) . Πάντως τα updates στο κινητό μ παρολο που πλέον δεν είμαι σε developer preview έχω πολυ συχνά . Και όλα είναι βελτιωτικά. Θα δείξει πάντως ο καιρός ! Αα και κάτι τελευταίο... Lumia 550-650-950 ... Τρέχουν τα 10 άρια σφαίρα γιατί τα έχουν stock μέσα. Οποτε προτιμήστε αυτά έναντι των παλαιωτερων που βγήκαν με 8.1...

ΚΙ εγώ, κρίνοντας από το δικό μου 640xl, πιστεύω ότι οι φτηνότερες συσκευές που ήρθαν με 8.1 τρέχουν καλύτερα με 8.1...

Πάντως δεν το μετάνιωσα καθόλου που γύρισα πίσω σε 8.1. Μόνο και μόνο για την μπαταρία και το συγχρονισμό του explorer αξίζει για μένα.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...