Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προς αυτούς που έβαλαν 8.1, το spotify πάει καλά εκεί; Σε μένα στα 10ρια θέλει τουλάχιστον 30-40sec για να ανοίξει...

Δημοσ.

μερικοι ειναι φανατικοι,οπως ημουν και εγω,στους γονεις μου πηρα windows phone τηλεφωνα ,σε φιλους προτεινα ,τελικα μονο οι γονεις μου τα κρατησαν γιατι δεν εχουν γνωσεις απλα μιλαμε ,οσο για φιλους να μη πω τι εγινε.

παιδια τελειωνει σβηνει το λογισμικο.

πριν καιρο οσο ειχα το 640xl πηγα στο σχολειο των παιδιων να τραβηξω βιντεο,τελικα σε λιγα λεπτα κρασαρε και χαθηκε και το βιντεο,υπαρχει περιπτωση να ξανα παρω λουμια;ποτε!

Δημοσ.

αν αναφερεσαι στο 640 xl που ειχα με τα 10 η καμερα εχασε σε ποιιοτητα οσο δεν φανταζεσαι!οκ ο αλγοριθμος των lumia ηταν καλος οσο ηταν στα 8/8,1.στα 950 ετσι και αλλιως βγηκαν με τα προβληματικα 10 ρια αλλα προφανως εχουν καλη ποιοτητα.να μας πει καποιος τα σχεδια μιας εταιρειας που θα βγαλει windows 10?

που ειναι οι εφαρμογες universal?τα τηλεφωνα θα μεινουν ετσι εφαρμογες δεν βγαινουν ειδικα με τις ανακοινωσεις της μσ,ωσπου θα χαλασουν ,αλλοι θα τα πουλησουν αλλοι θα τα σπασουν.

ο edge οσο το ειχα ηταν τοσο κακος που ειπα ειναι δυνατον;

μπορει να συγκριθει με τον chrome? σε καμια περιπτωση

Δύο θέματα

1.Τίποτα δεν άλλαξε τουλάχιστον στην δικιά μου κάμερα

2.Προσωπική μου άποψη με τίποτα chrome πουθενά και στο android.

Στα άλλα είσαι κάθετος και αποφασισμένος με το android που πιστεύω (φιλικά)ότι δεν χρειάζεται να ασχοληθείς πλέον με WP.

http://www.insomnia.gr/topic/608548-xiaomi-xiaomi-mi4-118%E2%82%AC-banggood/

γινονται διαφορες προτασεις στο θρεντ ,ολα αξιολογοτατα ,ποιοτικα κ γρηγορα τηλεφωνα

απο κινα καθε μερα προσφορες αν ψαχτεις λιγο

Δεν αλλάζω τηλέφωνο μια συζήτηση απλά έκανα.

Δημοσ.

Δύο θέματα

Στα άλλα είσαι κάθετος και αποφασισμένος με το android που πιστεύω (φιλικά)ότι δεν χρειάζεται να ασχοληθείς πλέον με WP.

Η κάμερα φρικάρει στα 10ρια στο 90% των χρηστών, είτε αν τραβήξεις βίντεο για πάνω από 2-3 λεπτά είτε αν τραβήξεις 2-3 hdr φωτογραφίες στη σειρά.

Δημοσ.

Δύο θέματα

σαφως και δεν προκειται!ισως να εισαι η εξαιρεση εσυ φιλε μου που δεν αλλαξε κατι στην καμερα,δεκτον!

οσο για τον chrome δεν υπαρχει ασφαλεστερος ειτε σε υπολογιστες ειτε σε τηλεφωνα!

μπορεις να δεις γενικοτερα αναφορες σε φορουμ'ς,ή και τον κωδικα απο την ιδια την google,με αναφορες σφαλματων και το ποσο γρηγορα γινεται διευθετηση ζητηματων

οκ δεν εχω θεση στην ενοτητα των ms τηλεφωνων αλλα γιατι να μη πω τη γνωμη μου;ελευθερια λογου δεν εχουμε;

χρηστης 6 ετων ειμαι νομιζω ενα κομματακι αποψης εχω,χωρις να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν

Δημοσ.

Η κάμερα φρικάρει στα 10ρια στο 90% των χρηστών, είτε αν τραβήξεις βίντεο για πάνω από 2-3 λεπτά είτε αν τραβήξεις 2-3 hdr φωτογραφίες στη σειρά.

Τη να πω δεν έχω τέτοια προβλήματα,έχω και παιδί όποτε τραβάω γρήγορα για να μην χάσω θέματα.

Δημοσ.

σου εδειξα οτι προσιτες εναλλακτικες κ μαλιστα καλες υπαρχουν

Δημοσ.

Τη να πω δεν έχω τέτοια προβλήματα,έχω και παιδί όποτε τραβάω γρήγορα για να μην χάσω θέματα.

τη μερα που πηγα να τραβηξω βιντεο θαρρω πριν το πασχα,σε εκδηλωση κρασαρε,ποιος ο λογος να ξανα παρω λουμια;και αν οχι λουμια οτι βγαλει ,ενα λογισμικο παει σε σωστη κατευθυνση (android)το wp παει κατω,τελος ,ευχομαι να καταλαβουν ολοι οτι τελειωσε,τελειωσε ενα λειτουργικο που καποτε ηταν πρωτο πριν βγει το android

ας μας πει ενας χρηστης ,να φορτωσει μια σελιδα απαιτητικη αν δεν κρασαρει,μετα να δοκιμασει με chrome,εκει θα κολλησει;

Δημοσ.

Καλά δεν τελείωσε κιόλας :P 

Απλά γενικά δεν είναι και πολύ αισιόδοξα τα πράγματα...

υπαρχει μια λογικη σε ολα τα πραγματα,ειδικα σε θεματα λογισμικου.

ζημιογονα τμηματα καρατομουνται,το δειχνει και η παλια αλλα και η νεα ιστορια

ζημιες - 3 στο χρηματηστηριο τωρα!!! στο θεμα κινητης ,ειναι δυνατον να τροφοδοτει χιλιαδες ευρω καθε μερα;

εδω θα ειμαστε μιας και ειμαστε φανατικοι χρηστες του insomnia,οτι θα τελειωσει.το να δινεις οξυγονο σε εναν καρκινοπαθη ειναι παραταση ζωης!στο τελος τι γινεται;τα φαρμακα του ασθενους ολο και γινονται ασυμφορα,η λυση ειναι μια ασχετα αν δεν το καταλαβαινουν οι συγγενεις!

η ελπιδα τελειωσε για το εν λογω λειτουργικο

Δημοσ.

σαφως και δεν προκειται!ισως να εισαι η εξαιρεση εσυ φιλε μου που δεν αλλαξε κατι στην καμερα,δεκτον!

οσο για τον chrome δεν υπαρχει ασφαλεστερος ειτε σε υπολογιστες ειτε σε τηλεφωνα!

μπορεις να δεις γενικοτερα αναφορες σε φορουμ'ς,ή και τον κωδικα απο την ιδια την google,με αναφορες σφαλματων και το ποσο γρηγορα γινεται διευθετηση ζητηματων

οκ δεν εχω θεση στην ενοτητα των ms τηλεφωνων αλλα γιατι να μη πω τη γνωμη μου;ελευθερια λογου δεν εχουμε;

χρηστης 6 ετων ειμαι νομιζω ενα κομματακι αποψης εχω,χωρις να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν

Φυσικά και να πεις την γνώμη συζήτηση κάνουμε.

Αυτό με την κάμερα όμως να ξέρεις δεν είμαι εξαίρεση,και για τον chrome είμαι κάθετος προς το παρόν με τίποτα για εμένα ειδικά σε υπολογιστή.

Δημοσ.

Georgc δεν είπε κανείς ότι δεν δικαιούσαι να έχεις άποψη για ένα λειτουργικό που χρησιμοποίησες επί σειρά ετών, αλλά ο τρόπος που το επιχειρείς τις τελευταίες μέρες, βγάζει ότι προσπαθείς να αποθαρρύνεις κόσμο να αγοράσει κινητό windows. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα 10 , που εκτός από μερικά θεματακια που έχει ο edge στο τελευταίο build του fast ring και κάποια κρασαρισματα της εφαρμογής του windows central το λειτουργικό με έχει αφήσει πολύ ευχαριστημένο. Επιπρόσθετα στο θέμα των ειδοποιήσεων έχουν γίνει τεράστια βήματα και δεν στερείται κάτι από αλλά λειτουργικά.

• Like 2
Δημοσ.

Georgc δεν είπε κανείς ότι δεν δικαιούσαι να έχεις άποψη για ένα λειτουργικό που χρησιμοποίησες επί σειρά ετών, αλλά ο τρόπος που το επιχειρείς τις τελευταίες μέρες, βγάζει ότι προσπαθείς να αποθαρρύνεις κόσμο να αγοράσει κινητό windows. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα 10 , που εκτός από μερικά θεματακια που έχει ο edge στο τελευταίο build του fast ring και κάποια κρασαρισματα της εφαρμογής του windows central το λειτουργικό με έχει αφήσει πολύ ευχαριστημένο. Επιπρόσθετα στο θέμα των ειδοποιήσεων έχουν γίνει τεράστια βήματα και δεν στερείται κάτι από αλλά λειτουργικά.

ναι μιλαω αληθινα ,βηματα που;κανε μια αναλυση του κωδικα στον edge και μια στον crhome,θα τα βρεις στο ιντερνετ.

ο κωδικας του χρομ λεει οταν φορτωνει η ραμ 1,9 σταδιακα μεινωνει την μνημη,ο edge ξερεις τι κανει;πρεπει να κανεις εκαθαριση ολων.

ο κωδικας κερνελ λεει αποδεσμευσε μνημη ενω στον edge κρατησε προσωρινα αρχεια εως την στιγμη που θα γινει χειροκινητη εκκαθαριση

η εγγραφη κερνελ ειναι μια προχειρη δουλεια για να δωσει τα 10ρια.

η 

απασφαλματωση ειναι ενα ονειρο στην μσ που δουλευει σε εναν κωδικα απαρχαιωμενο ,κλ

κλειστο ομως απο ασφαλεια αλλα τι το θες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...