Nimda075 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 κ να μην δωσουν firmware τα 8 ειναι μια χαρα ,απο την πεμπτη που τα εβαλα δεν μου λειψε κατι απο τα 10 ισα ισα που το τηλεφωνο κρατα μπαταρια παλι ,ειναι ταχυτατο κ επιτελους ολα δουλευουν σωστα ,το εμπιστευεσαι κ παλι μεχρι να τα παιξει κ να χρειαζομαι συσκευη θα εχει ξεκαθαρισει η φαση με τα windows οποτε κ θα ξερω που να κινηθω
Retromaniac Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μεχρι να δωσουν firmware θα εχουν παλιωσει τα τηλεφωνα,οποτε θα εχει τελειωσει και το mobile τμημα της μσ ετσι οπως δειχνει γιατι δεν ασχολουνται πλεον προγραμματιστες εφαρμογων και υπαρχουν πολλα προβληματα,ενα διορθωνουν δυο χαλανε Οι προγραμματιστές που ασχολούνται είναι όλο και περισσότεροι λόγω των windows 10 desktop που αυξάνονται συνέχεια με 300.000.000 χρήστες αυτή την στιγμή. Και ότι φτιάχνεις για desktop βγαίνει αυτόματα και σε mobile λόγω uwp. Όπως έχω ξαναγράψει, η microsoft θα ξανακάνει διαφημιστικό ντου όταν εκπληρωθούν 3 προϋποθέσεις: 1) Όταν θα έχεις αρκετα apps λόγω των windows 10 desktop και UWP 2) Όταν το λειτουργικό θα είναι αψεγάδιαστο 3) Όταν βγάλει νέα ναυαρχίδα. Τώρα δεν κάνει κανένα promotion γιατί απλά δεν υπάρχει νόημα. 1
Chrysostomos Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 κ να μην δωσουν firmware τα 8 ειναι μια χαρα ,απο την πεμπτη που τα εβαλα δεν μου λειψε κατι απο τα 10 ισα ισα που το τηλεφωνο κρατα μπαταρια παλι ,ειναι ταχυτατο κ επιτελους ολα δουλευουν σωστα ,το εμπιστευεσαι κ παλι μεχρι να τα παιξει κ να χρειαζομαι συσκευη θα εχει ξεκαθαρισει η φαση με τα windows οποτε κ θα ξερω που να κινηθω δεν διαφωνώ κάπου στην ουσία,αλλά με 2 συσκευές πλέον στην κατοχή μου,δεν βλέπω σε καμία τον λόγο να περάσω τα 8,1 ξανά. Μπαταρία,καλή,κόλλημα κανένα ή μάλλον όσα γίνονταν στα 8 τα κάνει και στα 10,για να είμαι και δίκαιος. Ισχύει ότι και εγώ γκρίνιαζα στην αρχή,για αρκετά θέματα που έχετε αναφέρει όλοι,αλλά πλέον,δεν υπάρχουν πια. 2
Nimda075 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 μα αν εισαι ευχαριστημενος απο τα 10 δεν υπαρχει λογος να το συζητας Οι προγραμματιστές που ασχολούνται είναι όλο και περισσότεροι λόγω των windows 10 desktop που αυξάνονται συνέχεια με 300.000.000 χρήστες αυτή την στιγμή. Και ότι φτιάχνεις για desktop βγαίνει αυτόματα και σε mobile λόγω uwp. Όπως έχω ξαναγράψει, η microsoft θα ξανακάνει διαφημιστικό ντου όταν εκπληρωθούν 3 προϋποθέσεις: 1) Όταν θα έχεις αρκετα apps λόγω των windows 10 desktop και UWP 2) Όταν το λειτουργικό θα είναι αψεγάδιαστο 3) Όταν βγάλει νέα ναυαρχίδα. Τώρα δεν κάνει κανένα promotion γιατί απλά δεν υπάρχει νόημα. σωστα ολα αυτα αλλα οταν η εγκατεστημενη βαση σου φθινει κοιτας πρωτα να στρωσεις το λειτουργικο σου κ να υποστηριξεις σωστα ολες τις συσκευες που το τρεχουν κ μετα να βαλεις features που στην τελικη απευθυνονται σε λιγους οπως το continuum κ επι εποχης 8 το λειτουργικο ηταν λιτο σε δυνατοτητες αλλα τα βασικα κ λιγα παραπανω τα εκανε ικανοποιητικοτατα κ δεν γκρινιαζε κ κανενας , στην τελικη οι χρηστες σου ειναι η καλυτερη διαφημιση ,γνωστοι μου οταν εβλεπαν ποσο γρηγορο κ αποτελεσματικο ηταν το 730 με τα 8 εμπαιναν σε σκεψεις ,τωρα δεν μπορω να προτεινω windows παρα μονο σε πολυ μεγαλους σε ηλικια κ σε budget οπου ετσι κ αλλιως δεν υπαρχουν ανταγωνιστικα smartphones 1
hliastsek Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Παιδιά μόνο το δικό μου 535 δηλαδή πετάει με τα δεκάρια; Όποτε το κάνω σύγκριση με άλλα smarthphone, πάει πιο γρήγορα από όλα, τι Samsung τι Lenovo, θέλουν επαναφορά κάθε 5-6 μήνες αυτό δεν καταλαβαίνει τίποτα. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση το Αndroid είναι σαν τα Windows ΧP. Όσο το χρησιμοποιείς όλο και βαραίνει και αισθάνεσαι το τηλέφωνο να αργεί να ανταποκριθεί. To Lumia, μετά την ενημέρωση με τα 10, αντίθετα πάει όλο και πιο γρήγορα. Πατάς να πάρεις τηλέφωνο και είσαι στο μενού αμέσως πράγμα που κανένα android δεν κάνει. Τρελή περίπτωση είναι το Edge, ο browser, δεν έχω ξαναδεί browser να φορτώνει τόσο γρήγορα τις σελίδες. Τέλος η φωτογραφική είναι απίστευτη, έχουν μάλλον τον καλύτερο αλγόριθμο για συμπίεση jpeg και είναι μια κλάση πάνω από τα ίδιας αξίας android Πρέπει να το δείτε αυτό για να το καταλάβετε. Ποιο android θέλει reset κάθε 5-6 μήνες; εγώ για τα wp διαβάζω εδώ μέσα ότι θέλουν με κάθε update. Από ποτε τα xp κόλλαγαν; από ποτε το 535 έχει καλή κάμερα; από ποτε ο edge θεωρείτε καλος browser?
tasos-e Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Ποιο android θέλει reset κάθε 5-6 μήνες; εγώ για τα wp διαβάζω εδώ μέσα ότι θέλουν με κάθε update. Από ποτε τα xp κόλλαγαν; από ποτε το 535 έχει καλή κάμερα; από ποτε ο edge θεωρείτε καλος browser? Γιατί είσαι δύσπιστος και εγώ το έχω γράψει αρκετές φορές από την αρχή έκατσαν καλά τα 10 και το κινητό ρολάρι πολύ καλά. Το έγραψα και αυτό ποιο πριν ότι και στα android υπάρχουν προβλήματα στις αναβαθμίσεις,μια ματιά καλή στο φόρουμ και θα το δεις. Δεν συγκρίνω καταστάσεις αλλά έχω και android και ξέρω.
Nimda075 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 τα android κολλανε σε low end συσκευες k σε βαρια ui οπως της samsung ,τα καθαρα android η τα ελαφρυα ui οπως το miui η το flyme δεν εχουν προβληματα ναι το android θελει specs γενικως αλλα μετα εχεις την πιο πλουσια κ ευελικτη mobile πλατφορμα αν δε ο κατασκευαστης δινει updates η εχεις κοινοτητα απο πισω εισαι αρχοντας εταιρειες οπως η xiaomi ειναι ιδανικες αγορες τοσο απο ποιοτητα οσο απο ui οσο κ απο υποστηριξη αν αγοραζεις απο εξωτερικο στα λεφτα των ms εχεις ποιοτικοτατο απροβληματιστο κ με υποστηριξη κινητο ,μην λεμε οτι θελουμε 1
hliastsek Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Γιατί είσαι δύσπιστος και εγώ το έχω γράψει αρκετές φορές από την αρχή έκατσαν καλά τα 10 και το κινητό ρολάρι πολύ καλά. Το έγραψα και αυτό ποιο πριν ότι και στα android υπάρχουν προβλήματα στις αναβαθμίσεις,μια ματιά καλή στο φόρουμ και θα το δεις. Δεν συγκρίνω καταστάσεις αλλά έχω και android και ξέρω. Σε αυτά που έγγραψα δεν αναφέρθηκα στο ότι σε κάποιους όντος έχουν κάτσει καλά τα 10ρια 1
tasos-e Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 [quote name="Nimda075" αν αγοραζεις απο εξωτερικο στα λεφτα των ms εχεις ποιοτικοτατο απροβληματιστο κ με υποστηριξη κινητο ,μην λεμε οτι θελουμε Δεν κάνω σύγκριση ούτε αντιπαράθεση αλλά στα 95€ ποιο android κάνει την δουλεία και έχει την κάμερα του 640ds; Μην πούμε για εφαρμογές κτλ.τα έχουμε πει απλά για λειτουργία,όχι τόσο σύγκριση αλλά πες το και ενδιαφέρον. 1
Nimda075 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 βρισκεις παλαιοτερα asus, lenovo, ,xiaomi ,meizu , oppo σε προσφορες ,δεν λεω για κινεζιες αλλα για μεγαλες ποιοτικες εταιρειες με καλα specs παντα ,ψαξε στο myphone k θα δεις
Georgc Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 τελικα μερικοι δεν εχουν ιδεα το ποσο γρηγορο ειναι το android (δεν αναφερομαι σε τηλεφωνα galaxy που ετσι και αλλιως εχουν επιδοσεις κορυφαιες,αλλα και σε τηλεφωνα των 120 ευρω) ,επιμενουν σε κατι που τελειωνει μερα με τη μερα,τελικα αυτη η εταιρεια πρεπει να λεγεται ''περιμενετε'' για κατι καλο! οκ υπαρχουν ατομα που εχουν κολλησει δεν ξερω το λογο ακομα ,αλλα το 90 % που ειναι στο android ειναι λαθος;η μς τι εκανε γιαυτο;δεν μιλαμε για ενα μαγαζακι της γειτονιας αλλα για εταιρεια κορυφαια. τα σχολια του retromaniac αρνειται να τα συλλαβει και η φαντασια μου πλεον γενικοτερα στο φορουμ,οπως ειπα υπαρχει μια λογικη σειρα πραγματων...σταδιακη καταργηση αυτου του τμηματος ,καμια σχεση ομως με τα 10 ρια σε desktop,στα desktop πολυ γρηγορα θα εξαφανισθουν οι εφαρμογες metro στο τελος θα μεινει ενα λειτουργικο οπως τα 7,χωρις αυτες τις αηδιες/εφαρμογες metro
g13333 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δεν κάνω σύγκριση ούτε αντιπαράθεση αλλά στα 95€ ποιο android κάνει την δουλεία και έχει την κάμερα του 640ds; Μην πούμε για εφαρμογές κτλ.τα έχουμε πει απλά για λειτουργία,όχι τόσο σύγκριση αλλά πες το και ενδιαφέρον. Ετσι ακριβως ειναι. Φερε οποιδηποτε τηλ κατω απο 100 ευρω και συγκρινετο με το 640. 1
Supes Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Ετσι ακριβως ειναι. Φερε οποιδηποτε τηλ κατω απο 100 ευρω και συγκρινετο με το 640. http://www.honorbuy.com/529-xiaomi-redmi-note2-2gb-ram-16gb-rom-gray.html και έχει και άλλα παρόμοια... Αν δεις και reviews απλά πετάνε (είχα κιόλας πριν κάποια χρόνια πριν πάρω WP και στο λέω)
Georgc Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 αν αναφερεσαι στο 640 xl που ειχα με τα 10 η καμερα εχασε σε ποιιοτητα οσο δεν φανταζεσαι!οκ ο αλγοριθμος των lumia ηταν καλος οσο ηταν στα 8/8,1.στα 950 ετσι και αλλιως βγηκαν με τα προβληματικα 10 ρια αλλα προφανως εχουν καλη ποιοτητα.να μας πει καποιος τα σχεδια μιας εταιρειας που θα βγαλει windows 10? που ειναι οι εφαρμογες universal?τα τηλεφωνα θα μεινουν ετσι εφαρμογες δεν βγαινουν ειδικα με τις ανακοινωσεις της μσ,ωσπου θα χαλασουν ,αλλοι θα τα πουλησουν αλλοι θα τα σπασουν. ο edge οσο το ειχα ηταν τοσο κακος που ειπα ειναι δυνατον; μπορει να συγκριθει με τον chrome? σε καμια περιπτωση 1
tasos-e Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 http://www.honorbuy.com/529-xiaomi-redmi-note2-2gb-ram-16gb-rom-gray.html και έχει και άλλα παρόμοια... Αν δεις και reviews απλά πετάνε (είχα κιόλας πριν κάποια χρόνια πριν πάρω WP και στο λέω) Είχα και έχω κάποια android αλλά στην τιμή του 640 μόνο αν πετύχεις καμιά καλή προσφορά και αν. Τέλος παντον δεν είναι αυτό το θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα