mitsarasdiamantidis Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλετε από εμάς που συνεχίζουμε να το χρησιμοποιούμε. Δήλωση μετάνοιας; Ναι εμένα πάει σφαίρα και σχεδόν απροβλημάτιστα στις εφαρμογές που ΕΓΩ χρησιμοποιώ, και το 735 και το 950. Το 735 είναι ελάχιστα πιο αργό από τι με 8,1 σε ΜΕΝΑ. Αλλά αν σε σας δεν πάει καλά, δεν διαφωνώ και σας πιστεύω. Εγώ γιατί πρέπει σώνει και καλά να πάψω να υποστηρίζω το λειτουργικό και είτε να γυρίσω σε 8.1 είτε να πάω σε android, αφου ΔΕΝ έχω πρόβλημα; Ούτε εγώ σας λέω να μην ΠΑΤΕ σε 8,1 ή android. Σοβαρευτείτε. Σαν μικρά παιδιά κάνετε. Όχι που γκρινιάζετε για το λειτουργικό. Σε αυτό καλά κάνετε. Αλλά που γρινιάζετε σε μας και ταυτόχρονα μας προσβάλετε κάποιοι. φιλε μην το παιρνεις στραβα... λεω τις εφαρμογες που εγω χρησιμοποιω γιατι δεν ειμαι απο αυτους που κατεβαζουν δεκαδες απλα για να υπαρχουν. επισης μιλας με ενα μεγαλο φαν windows phones ( εχω περασει απο htc 8s , 8x, lumia 520, 920 , 925, 1020, 930 640xl kai 950) που ακομα τα γουσταρει τρελα και δε σκοπευει να αλλαξει
Supes Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 φιλε μην το παιρνεις στραβα... λεω τις εφαρμογες που εγω χρησιμοποιω γιατι δεν ειμαι απο αυτους που κατεβαζουν δεκαδες απλα για να υπαρχουν. επισης μιλας με ενα μεγαλο φαν windows phones ( εχω περασει απο htc 8s , 8x, lumia 520, 920 , 925, 1020, 930 640xl kai 950) που ακομα τα γουσταρει τρελα και δε σκοπευει να αλλαξει Κάποιοι κατεβάζουν και δεκάδες γιατί τις χρησιμοποιούν, μην βάζεις παρωπίδες.
mitsarasdiamantidis Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Κάποιοι κατεβάζουν και δεκάδες γιατί τις χρησιμοποιούν, μην βάζεις παρωπίδες. ΣΥΜΦΩΝΩ!!!! προφανως ο καθενας εχει αλλες αναγκες... θα σου πω ενα παραδειγμα.. εχω ακουσει ανθρωπο περιπου 25ετων να λεει οτι θα παρει android γιατι εχει μια εφαρμοφη-παιχνιδι που κουνας το κινητο και ακουγεται πυροβολισμος... εγω αυτον τον ανθρωπο δε μπορω να τον παρω στα σοβαρα... αν καποιον τον βολευει αλλο λειτουργικο κανενα προβλημα 2
Chrysostomos Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Παιδιά τα πράγματα είναι πολύ απλά και θα τα έχετε δει φαντάζομαι και σε άλλα φόρουμ. Σε κάποιους τα 10 δεν έχουν καθίσει καλά ενώ σε άλλους πάνε σφαίρα. Σε αυτό προφανώς ευθύνη έχει η ms που μας τα έκανε τσουρέκια με τα 10 και τελικά στην ουσία ακόμα είμαστε beta testers. Eγώ προσωπικά πάντως μόνο έλλειψη σε ποιότητα εφαρμογών κυρίως βλέπω.Σαν λειτουργικό τα πάει καλά,στην δική μου συσκευή τουλάχιστον. και τέλος,δεν είναι vs το παρόν τόπικ,πολύ το κουράζουμε. 1
panos9553 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλετε από εμάς που συνεχίζουμε να το χρησιμοποιούμε. Δήλωση μετάνοιας; Ναι εμένα πάει σφαίρα και σχεδόν απροβλημάτιστα στις εφαρμογές που ΕΓΩ χρησιμοποιώ, και το 735 και το 950. Το 735 είναι ελάχιστα πιο αργό από τι με 8,1 σε ΜΕΝΑ. Αλλά αν σε σας δεν πάει καλά, δεν διαφωνώ και σας πιστεύω. Εγώ γιατί πρέπει σώνει και καλά να πάψω να υποστηρίζω το λειτουργικό και είτε να γυρίσω σε 8.1 είτε να πάω σε android, αφου ΔΕΝ έχω πρόβλημα; Ούτε εγώ σας λέω να μην ΠΑΤΕ σε 8,1 ή android. Σοβαρευτείτε. Σαν μικρά παιδιά κάνετε. Όχι που γκρινιάζετε για το λειτουργικό. Σε αυτό καλά κάνετε. Αλλά που γρινιάζετε σε μας και ταυτόχρονα μας προσβάλετε κάποιοι. Retro κοιτα κατι..βασικα οσοι γραφουμε εδω περα χρηστες των wm ειμαστε και τα γουσταρουμε..ειναι επιλογη μας και καμαρι μας..για να τα επιλεξουμε κατι μας αρεσει..και ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ δεν μου φταις εσυ τιποτα απλα επιμενω να τονιζω καποια θεματα εξαιτιας της αναισθησιας της MS. Τα 10 ειχαν τρομερα φοντα και ελπιδες διοτι(ΑΝ ηταν το ιδιο αξιοπιστα και smooth οπως τα 8,1- διοτι ακομα δεν ειναι) πραγματικα με τοσες εφαρμογες που ερχονταν δεν ειχαν να ζηλεψουν πολλα πραγματα ακομα..ασχετα αν καποιες εφαρμογες οπως face-face messenger-whats up και καποιες αλλες δεν εχουν ερθει επισημα universal ακομα.. Τεσπα η ουσια ειναι πως αν η 318 ειχε διατεθει το Σεπτεμβριο-Οκτωβριο οπως επρεπε τα 550 θα ειχαν πουλησει σαν ζεστα ψωμακια και Κυριως τα 950-950 xl που τα εθαψε με την ΘΕΛΗΣΗ της..τοσο καιρο beta και επετρεψε το hype των 10 να το πεταξει στον καλαθο των αχρηστων..το εχω ξαναπει βασικα αλλα φαινεται σαν η MS να εχει αφησει 5 ατομα να ασχολουνται με το mοbile κοματι και δεν προλαβαινουν ουτε νερο να πιουν..τοσο προχειροτητα δειχνει προς τα εξω...μπειτε σε ξενα forum και δειτε τι γινεται. Τελος απλα δεν εχω το οτιδηποτε μαζι σου..σιγα μην παρεξηγηθουμε για εταιρειες..καλο σου απογευμα. 2
Retromaniac Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Στην ουσία του τοπικ λοιπόν: http://www.windowscentral.com/microsoft-may-release-windows-10-mobile-build-14352-insiders-tuesday-may-30 Microsoft made the Windows 10 preview build 1452 available for Insiders on the PC platform last week. Late on Sunday, Peter Skillman, the general manager of the Core Ux team for Windows, posted a possible date for the Windows 10 Mobile preview build on his Twitter feed. Μάλλον το βραδάκι αν είναι θα βγει λόγω διαφορά ώρας... Το καλό είναι ότι θα πρόκειται κυρίως για bug fixes και polishing 1
veider Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 εχω το 640xl. Μετα την αναβαθμιση έχω συνεχεια προβληματα. Τελευταιο ηταν που κολησε η καμερα και δεν ανταποκρινοταν με τιποτα. Πεμπτη επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μεσα σε 15 ημερες για να λυσω το προβλημα. Με τα 8,1 ημουν μια χαρα, αναθεμα το update. Βαρεθηκα-σιχαθηκα!!!! Παω να παρηγειλω το NEXUS 5X μηπως βρω την υγεια μου
g13333 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 εχω το 640xl. Μετα την αναβαθμιση έχω συνεχεια προβληματα. Τελευταιο ηταν που κολησε η καμερα και δεν ανταποκρινοταν με τιποτα. Πεμπτη επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μεσα σε 15 ημερες για να λυσω το προβλημα. Με τα 8,1 ημουν μια χαρα, αναθεμα το update. Βαρεθηκα-σιχαθηκα!!!! Παω να παρηγειλω το NEXUS 5X μηπως βρω την υγεια μου Αμαν ρε παιδια μας ζαλισατε. Αμα δε δουλευει τρεξτε παρτε android και αφηστε εμας που μας αρεσουν με τα windows.
Supes Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Αμαν ρε παιδια μας ζαλισατε. Αμα δε δουλευει τρεξτε παρτε android και αφηστε εμας που μας αρεσουν με τα windows. Γιατί αρπάζεσαι; 2
Angelcrow Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Τελικά η 318 στο 535 αν εξαιρεσω το θέμα της κατανάλωσης σε 3g μια χαρά συσκευή είναι αλλά δύο μέρες δεν την βγάζει όπως μου την έβγαζε στα 8.1 με ανοιχτό το wifi 18/24 ή 36/48 και μερικά τηλέφωνα! 1
hliastsek Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Αμαν ρε παιδια μας ζαλισατε. Αμα δε δουλευει τρεξτε παρτε android και αφηστε εμας που μας αρεσουν με τα windows. Έχεις μετοχές στην Ms και θίχτηκες; θέλεις να χαϊδεύουμε τα αυτάκια της Ms και να λέμε ποσο τέλεια και ρόδινα ειναι όλα; Αφού υπάρχουν τρελα bug, τι να κάνουμε; 1
Nimda075 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 εννοειται τπτ προσωπικο με κανεναν χρηστη ,αλλα μην τα παρουσιαζουμε ροδινα γιατι δεν ειναι καθολου μονο οταν επιμειναμε καποιοι για τα προβληματα αρχισατε να παραδεχεστε καποιοι δειλα δειλα,οι περισσοτεροι κανουν λες κ τους βρισαμε την μανα ξργω ,τοσο αρρωστη κατασταση προσωπικα 10 θα βαλω μονο οταν δωσουν firmware στις συσκευες κ πεισθω οτι δεν ειναι beta μεχρι τοτε 8 που δουλευουν αψογα
G1O Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μεχρι να δωσουν firmware θα εχουν παλιωσει τα τηλεφωνα,οποτε θα εχει τελειωσει και το mobile τμημα της μσ ετσι οπως δειχνει γιατι δεν ασχολουνται πλεον προγραμματιστες εφαρμογων και υπαρχουν πολλα προβληματα,ενα διορθωνουν δυο χαλανε
Chrysostomos Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 ετσι όπως το πάνε,δεν βλέπω να έρχεται firmware. Αυτό το soon μας έχει τεντώσει..
Supes Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Με τρομάζετε... Αν πουλήσω το 640 παίρνω κανά κινέζικο android της προκοπής;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα