Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νόμιζα ότι τουλάχιστον διαβάζεις τη γράφουμε.

Για εφαρμογές που δεν χρειάζομαι και δεν έχω δεν μπορώ να μιλήσω,(Facebook,Messenger κ.τ.λ.)για Viber ξέρω γιατί δοκιμάζω τη έκδοση που θα βγει ότι θα έχει τα πάντα.

Πάντως όπως είπα έχω και android και ξέρω τα πολλά κεράσια που έχει και τα κολλήματα του τους.

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οτι γουσταρεις,υπαρχουν δυο εφαρμογες ,κλεισε την οθονη και θα δεις ,τελος το κατεβασμα.εχεις android? κατεβαζεις δωρεαν στο παρασκηνιο

Σου ξαναλεω τι να κατεβασω στο τηλ. ταινιες?και να βρω προγραμμα να βαλω και υποτιτλους?Ολα αυτα στο τηλεφωνο ?

Γιατι να τα κανω ολα αυτα στο τηλ?

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάτε που γουστάρουμε στα 10. Όποιος δεν τα γουστάρει μεγειά του και χαρά του. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μας βρίζετε.

Καλά αυτό εννοείται, κουβέντα κάνουμε. Σιγά μη τσακωθούμε κιόλας! :)

ασε τι συνδεεις,αν ηταν τοσο καλο θα το ειχαμε ολοι,τεσπα,στο android κατεβαζεις αρχεια εχεις δωρεαν εφαρμογες κατεβασματος στο παρασκηνιο,(υπαρχει καμια στο ms store?)τι να λεμε;chrome cast?

Εγώ πάντως αυτό περιμένω να είναι το surface phone, ένα πραγματικό επαναστατικό smartphone που θα ορίσει ξανά την κατηγορία. Άνετα μπορούν να το κάνουν, εδώ βρίσκεις κανονικό υπολογιστή σε στικάκι με 100€...

• Like 2
Δημοσ.

με τι επεξεργαστες;γιατι τελειωσε η συνεργασια με την ιντελ!το θα...... το ειπαν αλλα τι γινεται;

Δεν τελείωσαν αλλά και έτσι να είναι ολόκληρη ms δε μπορεί να βρει.

Δημοσ.

με τι επεξεργαστες;γιατι τελειωσε η συνεργασια με την ιντελ!το θα...... το ειπαν αλλα τι γινεται;

Ναι οι atom στα κινητά αποτελούν παρελθόν, αλλά δεν γνωρίζουμε κατά πόσο η Microsoft και η Intel δουλεύουν από κοινού για την δημιουργία ενός custom επεξεργαστή που θα είναι ικανός να τρέχει και X86 προγράμματα. Αν όντως το καταφέρει αυτό θα μιλάμε για ένα game changer παράγοντα για τα windows mobile και την βιομηχανία γενικότερα.

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικά θα ήθελα να κάνω ενα γκάλοπ καποια στιγμή για να δώ το ηλικιακό group της εκάστοτε πλατφόρμας. Γιατί αν είμαι 18-20 χρονών και πήγα σε WP πραγματικά έκανα λάθος επιλογή και γι'αυτό δεν φταίει η MS αλλά η έλλειψη έρευνας πρίν την αγορά.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι οι atom στα κινητά αποτελούν παρελθόν, αλλά δεν γνωρίζουμε κατά πόσο η Microsoft και η Intel δουλεύουν από κοινού για την δημιουργία ενός custom επεξεργαστή που θα είναι ικανός να τρέχει και X86 προγράμματα. Αν όντως το καταφέρει αυτό θα μιλάμε για ένα game changer παράγοντα για τα windows mobile και την βιομηχανία γενικότερα.

Oπως εκανε η apple με την samsung με τους Αx cpu και τρεχουν νερακι τα iphone σε αντιθεση με τα android 2-3 ειδη επεξεργαστων παραμετροποιημενα για 2.000 διαφορετικα μοντελα κτλπ.

Δημοσ.

Πραγματικά θα ήθελα να κάνω ενα γκάλοπ καποια στιγμή για να δώ το ηλικιακό group της εκάστοτε πλατφόρμας. Γιατί αν είμαι 18-20 χρονών και πήγα σε WP πραγματικά έκανα λάθος επιλογή και γι'αυτό δεν φταίει η MS αλλά η έλλειψη έρευνας πρίν την αγορά.

Πραγματικα εχει βαση αυτο που λες.

Αν διαβαζουν οι διαχειριστες και θελουν ας κανουν ενα γκαλοπ.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ όταν έκανα έρευνα αγοράς διάβαζα ότι θα βγουν σε ένα μήνα τα επαναστατικά windows 10 στα οποία θα παρατηρήσουμε τεράστια αύξηση εφαρμογών λόγω της δυνατότητας port από iOS και Android.

Τελικά τα windows 10 βγήκαν, αρκετούς μήνες μετά, επαναστατικά δεν ήταν και τις βασικές εφαρμογές που θέλω ή δεν τις έχει ή σταμάτησαν να υποστηρίζονται (spotify) ή βγαίνουν εδώ και πόσο καιρό σε μορφή UWP. 

Οι ίδιοι οι dev των windows phone apps την κατακράζουν την MS για τις κινήσεις που κάνει ή που μάλλον δεν κάνει στην mobile πλατφόρμα.

Πραγματικά θέλω πολύ να 'μαι λάθος και να φτιάξουν όλα αλλά δεν το βλέπω, ειδικά με τα οικονομικά αποτελέσματα του 1ου οικονομικού τριμήνου του '16 στο οποίο οι πωλήσεις των WP έπεσαν δραματικά... 

• Like 2
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάτε που γουστάρουμε στα 10. Όποιος δεν τα γουστάρει μεγειά του και χαρά του. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μας βρίζετε.

Ωπα κατσε...οι περισσοτεροι που εχουμε windows και τα κραζουμε δεν τα γουσταραμε για να σκασουμε τα ωραια λεφτακια μας και να τα παρουμε?Αλλες επιλογες δεν ειχαμε?Τα γουσταραμε και τα αγορασαμε λοιπον..παρακατω..

Δεν θα χιλιοπω τα θεματα που εχει το λειτουργικο ακομα και τωρα γιατι ο ΙΔΙΟΣ παραδεχτηκες ποιο πανω πως οντως το 735 της συζηγου σου εχει γινει ποιο αργο απο τα 8,1..

ΑΠΛΑ πρεπει καποιοι να παρετε χαμπαρι πως σαν πελατες εχουμε τις αναλογες απαιτησεις...μπορει εσας να μην σας ενοχλουν διαφορα bugs που υπαρχουν ακομα αφηστε εμας ομως που τα παρατηρουμε και μας καταστρεφουν την εμπειρια χρησης να τα ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ..

Βασικα το οτι το ποσοστο εφτασε στο 0,7 και πεφτει μαρτυρα το ποσο λαθος κανετε και στηριζετε ενα beta λειτουργικο..τα νουμερα μιλουν απο μονα τους εσυ τι ζοριζεσαι τοσο καιρο?ευχαριστω..

• Like 3
Δημοσ.

Όντως έχω παρατηρήσει ότι κάποιοι έχουν εμμονή εδώ μέσα και δεν βλέπουν την πραγματικότητα...

Έχω το 730.Το πήρα για την καλή κατασκευή και περίμενα και τις όποιες αναβαθμίσεις..Η πραγματικότητα είναι ΤΩΡΑ.Τι πρόκειται να κάνει αύριο η MS που θα είναι σουπερ-ντουπερ και θα γυρίσει τον πλανήτη ανάποδα δεν με ενδιαφέρει.Ο μόνος λόγος που ακόμα το κρατάω είναι γιατί είναι όμορφο και δεν δίνω φράγκα ξανά για κινητό τόσο σύντομα.

Το android ναι μεν έχει πίσω του την Google ωστόσο βγαίνει για χιλιάδες μοντέλα!Με τα Lumia δεν ισχύει κάτι τέτοιο.Έχουν-είχαν συγκεκριμένες συσκευές στις οποίες έπρεπε να επικεντρωθούν και τα σκ@τωσαν,και όλα αυτά όχι μια εταιριούλα της γειτονιάς αλλά η Microsoft.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις πηρα το 640 του περασα τα 10 μεσω insider.

Εκει οντως ειχα προβληματα (Το ηξερα οτι θα εχω).Απο τοτε που εγινε η επισημη αναβαθμιση τα προβληματα ελαχιστοποιηθηκαν και με την 318 εξαληφθηκαν(για να ειμαι απολυτος υπαρχει ενα bung στη μετρηση δεδομενων).

Οι ειδοποιησεις ειναι αμεσες.

Στις εφαρμογες υπαρχει προβλημα οχι ομως τοσο μεγαλο οσο παρουσιαζεται. Προτιμω να εχω 2 εφαρμογες καλες παρα 500 απ τις οποιες οι 498 ειναι σαβουρες(βαλτε καλο αντιβαριους).

Το τηλ. δεν κολλαει ποτε οι εφαρμογες μεταφερονται στην καρτα δεν ξερω τι ειναι το root 

βαλε κ στην οικονομια μπαταριας που δεν κλεινει ολες τις εφαρμογες παρασκηνιου ,καποιες σελιδες πισω το ειχα ρωτησει κ εσεις μου το ειπατε

εχω ειδοποιησεις στον messenger πχ ενω εχω ρυθμισει να μην δουλευει παρασκηνιο ,βαλε επισης οτι εμφανιζει διπλες εφαρμογες την μια φορα την αλλη καθολου ,μιλαω για τα επισημα 318 ,οχι technical κλπ

βαλε οτι το μπλοκαρισμα κλησεων κ sms δεν δουλευει η δουλευει οποτε του κανει κεφι

βαλε οτι η καμερα τα τρωει τα κρασαρισματα της στα καλα καθουμενα

βαλε οτι ο πολυς edge δεν συγχρονιζει bookmarks k δεν ειναι συμβατος με καμποσες σελιδες ,παραδειγμα προσπαθειστε να κανετε log in στην Q

βαλε οτι το ιδιο το λειτουργικο εχει battery drain ,το δουλευουν βεβαια αλλα εξακολουθει να υπαρχει κ ειναι εμφανεστατο οταν βαλεις ξανα τα 8 που αρνουνται να ξοδεψουν μπαταρια

βαλε οτι το bing wallpaper μια δουλευει μια δεν δουλευει 

βαλε οτι η εφαρμογη photos σου δειχνει οτι εικονες γουσταρει οποτε δουλευει

βαλε οτι καποιες ρυθμισεις δεν εμφανιζονται καν στα Nokia κ πρεπει να τις περασεις με πατεντα κ παλι τοτε δεν δουλευουν οπως πρεπει

βαλε οτι τo live tile του storage sense και battery saver δεν δουλευουν καν

fb k messenger την μια δειχνουν ειδοποιησεις την αλλη οχι 

κ καμποσα αλλα που δεν θυμαμαι τωρα 

κατα τα αλλα τα 318 δεν εχουν bugs ,δουλευουν σφαιρατα λεει κ οταν καποιος τα λεει την μια δεν εχει κανει hard reset (ενω εχει κανει),την αλλη δεν ξερετε πως εχει στησει το τηλεφωνο λες κ εχει πολλα περιθωρια παρεμβασης στα windows phone, μονο τρελο δεν τον βγαζετε για να μην παραδεχτειτε την αληθεια

ετσι χαιδεψτε τους τα αυτια να καθονται να ασχολουνται με το continuum που εχουν μονο τα 950 τα οποια τα δινουν δωρα μπας κ πουλησουν κανενα ενω το λειτουργικο k core εφαρμογες εχουν ενα καρο ελλειψεις ,bugs κ μειωμενη αποδοση για να μην πω για την παγκοσμια πρωτοτυπια να εχεις βγαλει καινουργιο λειτουργικο κ να μην εχεις δωσει firmware για τις συσκευες αλλα ειπαμε θα μπει υποστηριξη για xbox controller 

ο κοσμος βεβαια σιγα σιγα καταλαβαινει κ ειτε κανει downgrade ειτε φευγει για αλλα

καλη συνεχεια στα 10ρια σας ευχομαι

Όντως έχω παρατηρήσει ότι κάποιοι έχουν εμμονή εδώ μέσα και δεν βλέπουν την πραγματικότητα...

Έχω το 730.Το πήρα για την καλή κατασκευή και περίμενα και τις όποιες αναβαθμίσεις..Η πραγματικότητα είναι ΤΩΡΑ.Τι πρόκειται να κάνει αύριο η MS που θα είναι σουπερ-ντουπερ και θα γυρίσει τον πλανήτη ανάποδα δεν με ενδιαφέρει.Ο μόνος λόγος που ακόμα το κρατάω είναι γιατί είναι όμορφο και δεν δίνω φράγκα ξανά για κινητό τόσο σύντομα.

Το android ναι μεν έχει πίσω του την Google ωστόσο βγαίνει για χιλιάδες μοντέλα!Με τα Lumia δεν ισχύει κάτι τέτοιο.Έχουν-είχαν συγκεκριμένες συσκευές στις οποίες έπρεπε να επικεντρωθούν και τα σκ@τωσαν,και όλα αυτά όχι μια εταιριούλα της γειτονιάς αλλά η Microsoft.

επειδη κ εγω το 730 εχω ,βαλε πισω τα 8.1 να σωσεις το κατα τα αλλα φοβερο τηλεφωνακι ,θα με θυμηθεις 

Επεξ/σία από Nimda075
Δημοσ.

παιδια εγω ειχα βαλει την επισημη σε 930 και μου φανηκε χαλια...μπαταρια σαν τρελη επεφτε εφαρμογες κολλουσαν και λοιπα... γυρισα 8.1 και οαλ παλι τελεια...  ΑΛΛΑ σε lumia 950 δουλευουν επισης ρολοι!!!  δοκιμασα καποια android( galaxy a7 , p8 lite)  μηπως αλλαξω αλλα δεν .... εμενα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ με καλυπτουν πληρως . και εχει και ολες τισ εφαρμογες που ΕΓΩ χρειαζομαι.. αν η ms τα παρατησει τελειως παω για blackberry

Δημοσ.

κανεις δεν ειπε οτι δεν γουσταρουμε τα windows phone ,για μενα ειναι οπως θα ηθελα ενα mobile λειτουργικο αλλα οχι τα 10 ,οχι οπως τα εβγαλαν 

τα 8.1 ναι ειναι τελεια κ μαλλον εκει θα παραμεινω μεχρι να αλλαξω τηλεφωνο γιατι στην τελικη εκτος απο τις universal apps που δεν ειναι κ πολλες η πτωση αποδοσης κ η γενικοτερη αναξιοπιστια δεν αξιζουν για τα features που παιρνεις στα 10

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλετε από εμάς που συνεχίζουμε να το χρησιμοποιούμε.

Δήλωση μετάνοιας; Ναι εμένα πάει σφαίρα και σχεδόν απροβλημάτιστα στις εφαρμογές που ΕΓΩ χρησιμοποιώ, και το 735 και το 950.

Το 735 είναι ελάχιστα πιο αργό από τι με 8,1 σε ΜΕΝΑ.

Αλλά αν σε σας δεν πάει καλά, δεν διαφωνώ και σας πιστεύω. Εγώ γιατί πρέπει σώνει και καλά να πάψω να υποστηρίζω το λειτουργικό και είτε να γυρίσω σε 8.1 είτε να πάω σε android, αφου ΔΕΝ έχω πρόβλημα;

Ούτε εγώ σας λέω να μην ΠΑΤΕ σε 8,1 ή android.

Σοβαρευτείτε. Σαν μικρά παιδιά κάνετε. Όχι που γκρινιάζετε για το λειτουργικό. Σε αυτό καλά κάνετε. Αλλά που γρινιάζετε σε μας και ταυτόχρονα μας προσβάλετε κάποιοι.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...