Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σου γραφω για τα προβλήματα,όχι για τις εφαρμογές,μάθε να διαβάζεις.

γνωριζω την αναγνωση,αλλα αναφερομαι συνολικα!

εσυ προφανως γνωριζεις την επιλεκτικη αναγνωση

Πηρε το παραδειγμα η microcoft απο τα κορυφαια ios και android και βγαζει το ραδιοφωνο.

τουλαχιστον εχεις εφαρμογες αξιοπιστες ενημερωμενες με ειδοποιησεις στην ωρα τους οχι μετα 5 ωρες.στο android εχεις 500 εφαρμογες ραδιοφωνου στο store της ms εχεις 1-2 κια αυτες οταν θελουν και οποτε θελουν δουλευουν.

ποσες φορες ειπαμε εκανε ο μεσος χρηστης hard reset απο τη μερα που βγηκαν τα 10?σε καθε update χρειαζεται επαναφορα για να λειτουργησουν τα τυπικα πραγματα σωστα

ημουν τρελος υποστηρικτης της ms με πολλα κινητα τηλεφωνα εδω και χρονια,αλλα μονο ενας τυφλος δεν βλεπει τι εχει γινει,1 % εδω 90 στο android,επομενως ειναι ο κοσμος χαζος;

μια καμερα ειχαν καλη τα λουμια και αυτη την γ@@@@νε

φυσικα δεν μπηκα για να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν,απλα ειπα την γνωμη μου αλλα και αυτα που διαβαζω σε ξενα φορουμ,ο καθε ενας εχει τη δικη του γνωμη και τη σεβομαι 100%

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μολις πηρα το 640 του περασα τα 10 μεσω insider.

Εκει οντως ειχα προβληματα (Το ηξερα οτι θα εχω).Απο τοτε που εγινε η επισημη αναβαθμιση τα προβληματα ελαχιστοποιηθηκαν και με την 318 εξαληφθηκαν(για να ειμαι απολυτος υπαρχει ενα bung στη μετρηση δεδομενων).

Οι ειδοποιησεις ειναι αμεσες.

Στις εφαρμογες υπαρχει προβλημα οχι ομως τοσο μεγαλο οσο παρουσιαζεται. Προτιμω να εχω 2 εφαρμογες καλες παρα 500 απ τις οποιες οι 498 ειναι σαβουρες(βαλτε καλο αντιβαριους).

Το τηλ. δεν κολλαει ποτε οι εφαρμογες μεταφερονται στην καρτα δεν ξερω τι ειναι το root 

• Like 2
Δημοσ.

πριν λιγο καιρο οταν εγραφα για τα πολυ σημαντικα προβληματα στα win 10 πεσατε πανω μου (σε ξενα φορουμ πεφτει βρισιδι μεγαλο),πλεον ενας ενας καταλαβαινει τι εχει γινει.

η ms αποσυρεται σιγα σιγα ,κανενας αλλος κατασκευαστης δεν ενδιαφερεται να βγαλει στην αγορα κινητα με 10 ρια,το δε ποσοστο της εταιρειας επεσε κατω απο 1 τοις εκατο,που σημαινει μη λειτουργικο και ζημιογονο,απολυει κοσμο απο το τμημα κινητης, ασχετα αν δεν το ανακοινωνει επισημα τελειωνει σιγα σιγα το λειτουργικο.

δεν εφταναν ολα αυτα με το προβλημα μπαταριας με τα κολληματα στο gps που χρειαζεται soft reset η καμερα βγαζει φωτογραφιες τουλαχιστον 3 φορες κατωτερες απο τα 8,1 ,με ενα φιλτρο κλησεων να λειτουργει οποτε θυμαται,αφαιρει και το ραδιοφωνο.

Δεν είχα ποτέ κόλλημα με το gps,οι φωτο στο 10άρι ίσως είναι καλύτερες με το hdr,κανένα πρόβλημα με την μπαταρία σε λουμια 1520....

και ετοιμάζεται μία ακόμα ναυαρχίδα μαζί με το HP Elite  http://mspoweruser.com/alcatel-idol-pro-4-w10m-flagship-pass-through-wifi-certification/

Η MS έχει και τα λεφτά και τις γνώσεις αλλά και όλες τις δυνατότητες να τα πάει πολύ καλά στα κινητά.Τώρα τελευταία γιατί επίτηδες το κάνει...μόνο αυτοί ξέρουν.

Πολύ πιστεύω ή θα αφήσει άλλους κατασκευαστές να μπουν στο παιχνίδι ή ετοιμάζει τα Surface phone ή και τα 2.

Δημοσ.

Δεν είχα ποτέ κόλλημα με το gps,οι φωτο στο 10άρι ίσως είναι καλύτερες με το hdr,κανένα πρόβλημα με την μπαταρία σε λουμια 1520....

και ετοιμάζεται μία ακόμα ναυαρχίδα μαζί με το HP Elite  http://mspoweruser.com/alcatel-idol-pro-4-w10m-flagship-pass-through-wifi-certification/

Η MS έχει και τα λεφτά και τις γνώσεις αλλά και όλες τις δυνατότητες να τα πάει πολύ καλά στα κινητά.Τώρα τελευταία γιατί επίτηδες το κάνει...μόνο αυτοί ξέρουν.

Πολύ πιστεύω ή θα αφήσει άλλους κατασκευαστές να μπουν στο παιχνίδι ή ετοιμάζει τα Surface phone ή και τα 2.

surface με τι επεξεργαστες;ιντελ;τελος!αντιικο δεν χρειαζεται σε αυτη την πλατφορμα,ειναι κλειστο απο παντου

η μσ ειναι η μεγαλυτερη αν οχι η μεγαλυτερη εταιρεια λογισμικου νομιζω πρωτη η αντομπι,εδω το παιχνιδι το εχασε ομως

• Like 1
Δημοσ.

surface με τι επεξεργαστες;ιντελ;τελος!αντιικο δεν χρειαζεται σε αυτη την πλατφορμα,ειναι κλειστο απο παντου

Για το android λεω .Τα windows δεν χρειαζονται και ειναι ενα + οπως και να το κανουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό με τις εφαρμογές έχει καταντήσει αηδία,παίζω και με wp και με android και έχω στα wp τις εφαρμογές που χρειάζομαι.

Hard reset δεν έχω κάνει και όλα στα WP 10 λειτουργούν μια χαρά.

Απλά να υπενθυμίσω ότι οι συσκευές προβλήματα μπορεί να έχουν παντού στις αναβαθμίσεις και WP και android,δεν χρειάζεται να αναφέρω προβλήματα με ακριβές android συσκευές μια ματιά στο φόρουμ να ρίξεις βλέπεις.

Όλα έχουν προβλήματα μέχρι και οι 500000 εφαρμογές στα android,10 να είναι χρήσιμες στον καθένα και όπως λέει και η παροιμία όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι...

• Like 3
Δημοσ.

η μσ ειναι η μεγαλυτερη αν οχι η μεγαλυτερη εταιρεια λογισμικου νομιζω πρωτη η αντομπι,εδω το παιχνιδι το εχασε ομως

Το θέμα είναι το surface phone να τρέχει και desktop εφαρμογές, να μπορεί να αντικαταστήσει ένα pc σε απλή χρήση δηλαδή. Αν απλά το πούνε surface αντί για lumia και έχει το ίδιο λειτουργικό δώρο άδωρο είναι...

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό με τις εφαρμογές έχει καταντήσει αηδία,παίζω και με wp και με android και έχω στα wp τις εφαρμογές που χρειάζομαι.

Hard reset δεν έχω κάνει και όλα στα WP 10 λειτουργούν μια χαρά.

Απλά να υπενθυμίσω ότι οι συσκευές προβλήματα μπορεί να έχουν παντού στις αναβαθμίσεις και WP και android,δεν χρειάζεται να αναφέρω προβλήματα με ακριβές android συσκευές μια ματιά στο φόρουμ να ρίξεις βλέπεις.

Όλα έχουν προβλήματα μέχρι και οι 500000 εφαρμογές στα android,10 να είναι χρήσιμες στον καθένα και όπως λέει και η παροιμία όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι...

μονο που στο android και κρατας μεγαλο καλαθι και εχεις εχεις φουλ κερασια,μπορεις να βγαλεις φωτο απο τις εφαρμογες στο καταστημα της μς με τις ημερομηνιες ενημερωσεις των εφαρμογων;μπορεις να εχεις το whats up χωρις αποστολη νεου μηνυματος καθε φορα;μπορεις να μου πεις αν το messenger εχει κλησεις / βιντεοκλησεις;μπορεις να μου πεις το viber αν εχει βιντεοκλησεις;μπορεις να μου πεις εφαρμογες street view να μην αλλοιωνουν τα κτιρια;μπορεις να μου πεις οταν κανεις hard reset γιατι οι εφαρμογες οπως ο ισοσταθμιστης δεν υπαρχει και δεν λειτουργει;μπορεις να μου πεις γιατι κατεβαινουν 50 εφαρμογες και μετα δεν σβηνουν απο τα μενου;

Το θέμα είναι το surface phone να τρέχει και desktop εφαρμογές, να μπορεί να αντικαταστήσει ένα pc σε απλή χρήση δηλαδή. Αν απλά το πούνε surface αντί για lumia και έχει το ίδιο λειτουργικό δώρο άδωρο είναι...

το pc αντικατασταταθηκε απο το android εν μερει.εχεις το utorrent κατεβαζει στο παρασκηνιο,εχεις καμια εφαρμογη δωρεαν να κατεβαζει στο παρασκηνιο;

το ξαναλεω δεν γραφω εδω για να να ερθω σε αντιπαραθεση,αλλα ειναι η λογικη σειρα το τι θα γινει,υπαρχει το τελειωμα στα τηλεφωνα αυτα που ειχα και εχετε,επισημα δεν μπορει να πει κανεις κατι,αλλα θα δειτε σε λιγο καιρο

• Like 1
Δημοσ.

το pc αντικαταστηκε απο το android εν μερει.εχεις το utorrent κατεβαζει στο παρασκηνιο,εχεις καμια εφαρμογη δωρεαν να κατεβαζει στο παρασκηνιο;

Δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλεις να πεις...για μένα όχι, δεν έχει αντικατασταθεί το pc από το android. Πιστεύω ότι για να έχει ελπίδες η ms πρέπει να παρουσιάσει κάτι τέτοιο. Ένα τηλέφωνο με ένα «τηλεφωνικό» μενού που όταν το συνδέεις σε οθόνη να γίνεται mini pc με full windows. Αλλιώς δεν έχει ελπίδα.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλεις να πεις...για μένα όχι, δεν έχει αντικατασταθεί το pc από το android. Πιστεύω ότι για να έχει ελπίδες η ms πρέπει να παρουσιάσει κάτι τέτοιο. Ένα τηλέφωνο με ένα «τηλεφωνικό» μενού που όταν το συνδέεις σε οθόνη να γίνεται mini pc με full windows. Αλλιώς δεν έχει ελπίδα.

ασε τι συνδεεις,αν ηταν τοσο καλο θα το ειχαμε ολοι,τεσπα,στο android κατεβαζεις αρχεια εχεις δωρεαν εφαρμογες κατεβασματος στο παρασκηνιο,(υπαρχει καμια στο ms store?)τι να λεμε;chrome cast?

σε λιγους μηνες επειδη θα γινει ενα τμημα ζημιογονο ασυμφορο θα το τερματισει ,τα wind 10 σε υπολογιστες πηγαινουν καλα επειδη τα εχουν βαλει με το ζορι,εχουν δωσει παραταση ζωης στα 7 με καθυστερηση 2 ημερων για ενημερωσεις,σε λιγο καιρο θα φυγουν οι εφαρμογες και θα μεινει ενα συστημα οπως τα 7

--παρενθεση ,εκτος του cc player υπαρχει ενας ακομα player να αναπαραγει με υποτιτλους;ο συγκεκριμενος προγραμματιστης ανακοινωσε οτι δεν ασχολειται αλλο,ενα αλλο προγραμμα υπαρχει;

δεν καταλαβαινω την επιμονη και την υπομονη σας ενω ξερετε οτι τελειωνει κατι,το λεει η ιδια η εταιρεια,τι να κανεινα βγαλει φακο να σας χτυπαει στα ματια;

παιδια οτι και να λεμε θα τελειωσει πολυ συντομα ολο αυτο ,ακομα και απο τα windows ,θα ερθει η μερα που θα γινει καθαρα desktop χωρις metro εφαρμογες

• Like 1
Δημοσ.

Οταν λες αν εχουν torrent εφαρμογη τα windows τι εννοεις? Σαν τι να κατεβαζω στο τηλεφωνο?

οτι γουσταρεις θες ταινια;θες μουσικη;,υπαρχουν δυο εφαρμογες ,κλεισε την οθονη και θα δεις ,τελος το κατεβασμα.εχεις android? κατεβαζεις δωρεαν στο παρασκηνιο χωρις περιορισμους

το ξαναλεω ημουν φανατικος των win phones ,ενας δεν μου ειπε φιλος κατι καλο,ολοι μου ειπαν με εκαψες,προτεινα τα win phones σε ολους

Δημοσ.

δλδ μου λες να κατσω στα 10 με τηλεφωνο αργο που αιμοραγει μπαταρια, με bugs δεξια αριστερα κ που καθε μερα παιρνει updates στα οποια 2 φτιαχνουν 2 χαλανε με την ελπιδα των redstone 1 ,μετα θα ειναι τα redstone 2 κλπ κλπ ,χρονια τωρα η ιδια ιστορια

ασε με μωρε να χανω τα τρελα fetaures k τις πολλες εφαρμογες των 10 , η πλατφορμα επεσε απο το 2,5% στο 0,7% κ χανει εφαρμογες συνεχεια γιατι ειναι τελεια κ σφαιρατα τα 10

ποσο ακομα θα κανετε το μαυρο ασπρο δλδ εδω μεσα? γελαει ο κοσμος

οσο κρατησει το 730 ,μετα αντιος για xiaomi κ android

Δεν έπεσε για αυτό το λόγο, αλλά γιατί εσκεμμένα η Microsoft δεν έχει κυκλοφορήσει νέα κινητά. Ο λόγος είναι γιατί θέλει να είναι άψογο το λειτουργικό του χρόνου που θα βγουν τα τρία καινούρια surface phones μαζί με κάποια third party που θα καλύπτουν κυρίως την μέτρια και χαμηλή κατηγορία.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάτε που γουστάρουμε στα 10. Όποιος δεν τα γουστάρει μεγειά του και χαρά του. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μας βρίζετε.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν έπεσε για αυτό το λόγο, αλλά γιατί εσκεμμένα η Microsoft δεν έχει κυκλοφορήσει νέα κινητά. Ο λόγος είναι γιατί θέλει να είναι άψογο το λειτουργικό του χρόνου που θα βγουν τα τρία καινούρια surface phones μαζί με κάποια third party που θα καλύπτουν κυρίως την μέτρια και χαμηλή κατηγορία.

με τι επεξεργαστες;γιατι τελειωσε η συνεργασια με την ιντελ!το θα...... το ειπαν αλλα τι γινεται;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...