Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπάρχει στο store. Σε σένα μπήκε γιατί υπήρχε μέσα στην rom που κατέβασες με το recovery. Είναι ο μόνος τρόπος να την αποκτήσεις αυτή την στιγμή.

Δυστυχώς δεν υπάρχει σε όλες τις rom.

Αν την σβήσεις θα πρέπει να κάνεις ξανά recovery για να την πάρεις γιατί δεν θα μπορείς να την βρεις στο store.

Είναι τυχαίο σε ποιες rom υπάρχει; Είχα την εντύπωση ότι το recovery tool κατεβάζει το ίδιο αρχείο σε όλους!

Δεν ειναι εφαρμογές που "δεν μπορώ να ζήσω" ίσως δεν το έθεσα καλά. Οπως και στα 10 έτσι και στα 8.1 το store μπάζει από παντού. Υπάρχουν εφαρμογές που θα θελα να υπάρχουν και αλλες που χρησιμοποιώ καθημερινά και έχει σταματήσει το support (LinkedIn,Spotify). Οπως και να έχει ειναι μεγάλη κουβέντα και την έχουμε αναλύσει. Γενικα σε καποιον που σε ενα smartphone τον ενδιαφερουν τα apps, τα wp δεν... Πήγα σε galaxy s7.

Εγώ ήμουν έτοιμος να πάω σε redmi note 3 pro αλλά παίρνει παράταση με την επιστροφή σε 8.1 που έκανα :)

• Like 2
Δημοσ.

Το τηλέφωνο μου πάει μια χαρά στα 10 δεν κάνω πισωγύρισμα με τίπο

Αυτό ακριβώς.

δεν λείπει τίποτα στα 10αρια πλέον.

απλά σε παιδεύουν στο ιδανικό στήσιμο.

• Like 3
Δημοσ.

Είναι τυχαίο σε ποιες rom υπάρχει; Είχα την εντύπωση ότι το recovery tool κατεβάζει το ίδιο αρχείο σε όλους!

Εγώ ήμουν έτοιμος να πάω σε redmi note 3 pro αλλά παίρνει παράταση με την επιστροφή σε 8.1 που έκανα :)

Αν σε βολεύουν τα 8.1 και δεν είσαι τόσο των εφαρμογών τότε μια χαρά είσαι. Όπως έγραψα και πριν, το να αναγκαζόμαστε να κάνουμε roll back για να έχουμε λειτουργικό κινητό το θεωρώ απαράδεκτο από πλευρά της Ms. Εταιρίες όπως η Xiaomi αποδεικνύουν ότι στα χρήματα του 640 μπορείς να αγοράσεις κινηταρα.
  • Like 4
Δημοσ.

Εγώ είχα γυρίσει από 10άρι σε 8.1,πριν λίγο καιρό λόγω ότι ήταν πολύ αργό το 10άρι, αλλά κατάλαβα ότι λίγα ψωμιά έχει ακόμα.

Ξαναγύρισα σε 10άρι και Insider release μετά από λίγο καιρό και χωρίς hard ή soft reset το κινητό είναι άψογο σε όλα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν σε βολεύουν τα 8.1 και δεν είσαι τόσο των εφαρμογών τότε μια χαρά είσαι. Όπως έγραψα και πριν, το να αναγκαζόμαστε να κάνουμε roll back για να έχουμε λειτουργικό κινητό το θεωρώ απαράδεκτο από πλευρά της Ms. Εταιρίες όπως η Xiaomi αποδεικνύουν ότι στα χρήματα του 640 μπορείς να αγοράσεις κινηταρα.

Προς το παρόν θα βολευτώ, αργότερα δεν ξέρω αν θα πάω σε 10άρια ή σε άλλο κινητό απευθείας.

• Like 2
Δημοσ.

Το είχαμε ξαναπεί,υπομονή μέχρι τέλος Ιουλίου που πιστεύω όλα θα δείξουν με την Redstone.

Πάντως επιμένω ότι τα 10 είναι πολύ καλύτερα και εγώ τουλάχιστον από τις εφαρμογές δεν έχω θέμα.

• Like 2
Δημοσ.

Διαβαζω διαφορα και δεν εχω καταλαβει τι παραπανω κανει ενα κινητο με adroid απ οτι ενα κινητο με windows 10.(στην ιδια τιμη)

Αν καποιος μπορει να το εξηγησει με παραδειγματα ευχαριστως να τον ακουσω.

Εχω το 640 και το μονο που μου λειπει ειναι μια εφαρμογη του opap.

• Like 1
Δημοσ.

Διαβαζω διαφορα και δεν εχω καταλαβει τι παραπανω κανει ενα κινητο με adroid απ οτι ενα κινητο με windows 10.(στην ιδια τιμη)

σε λάθος μέρος ρώτησες φαντάζομαι.

:-D

Το μεγαλύτερο "πρόβλημα" είναι οι εφαρμογές και η ποιότητά τους και τα bugs στο λειτουργικό.

Απο την άλλη για να βρεις χαρακτηριστικά τέτοια στην τιμή του 640 θα πρέπει να κοιτάξεις προς κίνα μεριά.

• Like 1
Δημοσ.

Καλό είναι να μην κοιτάζουμε τι λείπει μόνο σε μας αλλά τι λείπει γενικά.

Αν και έχω WP και ήμουν για καιρό φανατικός όλα δείχνουν ότι η MS την έχει λίγο στην άκρη την πλατφόρμα. 

Τώρα να κάτσουμε να συγκρίνουμε τι δεν έχει ένα WP που το έχει ένα android νομίζω είναι αστείο :P 

• Like 1
Δημοσ.

καλα μας κανουν τελικα ,μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος

Σύγκριση χωρίς καμία σχέση...

• Like 1
Δημοσ.

οσοι εχουν βαλει 8αρια ξανα ενω εχουν δει το success story των 10 ξερουν τι λεω ,οι υπολοιποι παραμυθιαστειτε οτι ολα ειναι τελεια

• Like 1
Δημοσ.

οσοι εχουν βαλει 8αρια ξανα ενω εχουν δει το success story των 10 ξερουν τι λεω ,οι υπολοιποι παραμυθιαστειτε οτι ολα ειναι τελεια

Κανένας δεν μίλησε για τελειότητα,

φυσικά και έχω κάνει σύγκριση και ξέρω πώς είναι με τα 8.1 και αυτό που λέω είναι το τη βλέπω.

Όπως δεν σε έκρινα λάθος που γύρισες στα 8.1 θα περίμενα να κάνεις το ίδιο.

Λέω λοιπόν ότι (το έχω πει και παλιότερα)ότι λόγο γκρίνιας η ms ενώ δεν ήταν έτοιμη για 10 τα έδωσε,από εκεί και πέρα όμως πρέπει να προχωράμε μπροστά και να ζητάμε να να γίνουν καλύτερα και όχι να γυρνάμε πίσω.

• Like 1
Δημοσ.

δλδ μου λες να κατσω στα 10 με τηλεφωνο αργο που αιμοραγει μπαταρια, με bugs δεξια αριστερα κ που καθε μερα παιρνει updates στα οποια 2 φτιαχνουν 2 χαλανε με την ελπιδα των redstone 1 ,μετα θα ειναι τα redstone 2 κλπ κλπ ,χρονια τωρα η ιδια ιστορια

ασε με μωρε να χανω τα τρελα fetaures k τις πολλες εφαρμογες των 10 , η πλατφορμα επεσε απο το 2,5% στο 0,7% κ χανει εφαρμογες συνεχεια γιατι ειναι τελεια κ σφαιρατα τα 10

ποσο ακομα θα κανετε το μαυρο ασπρο δλδ εδω μεσα? γελαει ο κοσμος

οσο κρατησει το 730 ,μετα αντιος για xiaomi κ android 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...