Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί χρειάζεται κωδικό το chevron?

Επειδή όταν ακολούθησα την διαδικασία για unlock δε μου ζήτησε κάτι, ούτε κάπου έγραφε για κωδικό?Ασε να το ψάξω να δω τι παίζει και επιστρέφω! :-)

Παίζει ρόλο σε πιο στάδιο θα κάνω το unlock,σε nodo ή σε mango?

Για το htc hd2 αναφέρομε?

αν εισαι σε Mango θες το νεο unlock απο τους chevron

http://labs.chevronwp7.com/

Δημοσ.

αν εισαι σε Mango θες το νεο unlock απο τους chevron

http://labs.chevronwp7.com/

Όλα αυτά τα εργαλεία τι χρειάζονται?Θα πρέπει να το ανοίξω? :shock:

Έχασα λίγο την μπάλα νομίζω?

Eγω αυτό ακολούθησα, αλλά ανεπιτυχώς, από τα mango 7740!

Τωρα το ειδα οτι πρεπει να κανω login!

Ευχαριστω!

Τελικά πρέπει να το αγοράσω, αλλά πρώτα πρέπει να δω πως θα ξεκλειδώσω την sd και να στείλω μήνυμα στην ms(αλήθεια,που πρέπει να στείλω το μήνυμα,στη ms Αμερικής ή έχει και ελληνική?) για τον κωδικό και βλέπουμε!

Ουφφφ!!!! :-(

Δημοσ.

Όλα αυτά τα εργαλεία τι χρειάζονται?Θα πρέπει να το ανοίξω? :shock:

Έχασα λίγο την μπάλα νομίζω?

Eγω αυτό ακολούθησα, αλλά ανεπιτυχώς, από τα mango 7740!

Τωρα το ειδα οτι πρεπει να κανω login!

Ευχαριστω!

Τελικά πρέπει να το αγοράσω, αλλά πρώτα πρέπει να δω πως θα ξεκλειδώσω την sd και να στείλω μήνυμα στην ms(αλήθεια,που πρέπει να στείλω το μήνυμα,στη ms Αμερικής ή έχει και ελληνική?) για τον κωδικό και βλέπουμε!

Ουφφφ!!!! :-(

Το link που έβαλες είναι για το παλιό unlock που βγήκε πέρσι. Αυτό που λέμε ο Privateer και εγώ είναι το καινούριο (που είναι σε συνεργασία με την microsof τρόπο τινά) και αλλάζει ο τρόπος.

Δεν ξέρω αν έχει διαρρεύσει κάπου μη επίσημος τρόπος, πάντως εγώ για 6 δολάρια δεν το πολύ σκέφτηκα και το έκανα επίσημα.

Επίσης δεν ξέρω αν ισχύει για σένα ότι και για της "αυθεντικές" windows phone συσκευές... δεν έχω ασχοληθεί με την περίπτωση του hd2

Δημοσ.

Το link που έβαλες είναι για το παλιό unlock που βγήκε πέρσι. Αυτό που λέμε ο Privateer και εγώ είναι το καινούριο (που είναι σε συνεργασία με την microsof τρόπο τινά) και αλλάζει ο τρόπος.

Δεν ξέρω αν έχει διαρρεύσει κάπου μη επίσημος τρόπος, πάντως εγώ για 6 δολάρια δεν το πολύ σκέφτηκα και το έκανα επίσημα.

Επίσης δεν ξέρω αν ισχύει για σένα ότι και για της "αυθεντικές" windows phone συσκευές... δεν έχω ασχοληθεί με την περίπτωση του hd2

Δε τίθεται θέμα για να το αγοράσω και εννοείται ότι θέλω να το κάνω unlock, αλλά πρώτα πρέπει να λύσω το θέμα με την sd για να έχω 2 partitions για να μην αναγκάζομαι να αλλάζω κάρτα κάθε φορά για να έχω τα android!

Με τίποτα δε θέλω να φύγω τελείως από τα android!

Και το πιο σημαντικό να μου στείλει η ms τους κωδικούς του HD7 για να έχω πρόσβαση στο marketplace!

Μάλλον σκέφτηκα μέχρι την δευτέρα να αγοράσω τον κωδικό των chevron και να το κάνω unlock!

Μπορείτε να μου πείτε από που θα μπορώ να κατεβάζω τα apps εκτός του marketplace? B)

Δημοσ.

Έλα μην μας βάζεις ιδέες τώρα....έρχονται και Χριστούγεννα και δεν θα μείνει δεκάρα τσακιστή. :P

Εμένα πάντως δε μπορούν να μου μπουν ιδέες γιατί δεν έχει μείνει δεκάρα τσακιστή!

Δημοσ.

καλησπέρα

έχω την συσκευή htc hd7 και την ξεκλείδωσα διαβάζοντας προηγουμένως εδώ από την chevron με αγορά από το site που έχει

έχω έχω περάσει εφαρμογές εκτός market μέχρι εδώ καλά :mrgreen:

από όσο όμως διάβασα δεξιά και αριστερά κατάλαβα ότι για Ελληνικό περιβάλλον πρέπει να έχεις κάνει προετοιμασία από πρίν περάσεις την 7,5 με backup κλπ

εγώ είμαι είδη στην 7,5 με rspl 5.10.

δοκίμασα να περάσω την έκδοση για mango του registry hack αλλά από το εργαλείο που έχω κατεβάσει application deployment δεν περνάει προφανώς από λόγους ασφαλείας της microsoft

υπάρχει λύση;

μπορεί να περάσει παλαιότερη έκδοση και μετά να γίνει αναβάθμιση σε 7.5

thanks

Δημοσ.

Δλδ πρεπει πρωτα να περασουμε τη γλωσσα σε nodo,να κανουμε buckup και μετα να το αναβαθμησουμε σε mango για να εχουμε ελληνικο περιβαλλο?

Δεν υπαρχει καποιος τροπος να περαστει η γλωσσα απο τα mango?

Δημοσ.

φίλε από ότι κατάλαβα η MS ακολουθεί τον δρόμο του Android και αν δεν αλλάξει αυτή θα έχει το πρόβλημα

Λύση υπάρχει αλλά θέλει ξεσκόνισμα της Αγγλικής (xda developers) για να μην το κάνεις τούβλο των 200 ευρώ και άνω

Δημοσ.

Εγώ σε hd7 έβαλα με Rspl την rom Nextgen+ 1.8 από εδώ,αλλά την έχουν αποσύρει βλέπω.Αν κάποιος την θέλει την βάζω σε κανα rapid.

Κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα,Ξεκλείδωτη έκδοση 7740.

εγώ ενδιαφέρομαι και ρωτάω

από 5,10 ποιά πρέπει να κατεβάσω για να κάνω τη διαδικασία διότι έχω μπλέξει με διάφορα πόστ και δεν κάνω το βήμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...