Retromaniac Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 η τι εννοει ο καθενας ως μια χαρα η ποσο biased γραφει οσο για ta features του update που αφορουν το continuum k μονο ,εγω λεω οτι ας φτιαξουν πρωτα τα βασικα κ μετα βλεπουν κ τα εξτρα ειδες το κινητο κ με 10 κ με 8.1 ,ξερεις λοιπον ποια ειναι αληθεια Καλά biased μπορεί να γράφουν και αυτοί είναι υπέρ και αυτοί που είναι κατά. Στην γυναίκα μου με τα 735, τα windows 10 πάνε σφαίρα χωρίς προβλήματα και κολήματα. Ακόμη και στο 920 που δεν έχει βγει επίσημα παίζουν πάρα πολύ καλά. Δηλαδή πρέπει να πούμε ψέματα για να συμφωνήσουμε μαζί σου; Και το continuum το οποίο αναφέρω στο link αφορά σύνδεση με windows pc πράγμα το οποίο σημάινει ότι ίσως θα παίζει με όλα τα windows 10 κινητά. Προσοχή, δεν μιλάμε για το continuum με ένα σκέτο monitor. Τα βασικά που πρέπει να φτιαχτούν ποια είναι; Εννοείς τα bugs; πως διαολο τρεχουν universal εφαρμογη τα 8.1? την τρεχουν το δοκιμασα Βρε παλικάρι μου, με σκασες . Το maps που έχεις είναι εφαρμογή 8.1 που έχει αποσυρθεί. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ROM ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ. Η μόνη εφαρμογή που υπάρχει τώρα στο store λέγεται WINDOWS maps (όχι σκέτο maps) και είναι για windows 10 universal. Με 8.1 και γω στο 925 μου. Με τα 10ρια και λίγη χρήση το κινητό δεν κράταγε 3ωρο. Έβαλα χθες gps για κάνα τέταρτο και η μπαταρία από 100% έπεσε στο 75. Άσε που εκεί που το χρειάζεσαι μπορεί να κολλήσει. Απο την αλλη στα 8.1 δεν εχω το ελαχιστα βελτιωμενο store. Μονόδρομος για μένα η αλλαγή τηλεφώνου, που το περιμένω μέσα στην εβδομάδα. Πόσα έδωσες για το νέο android και ποιο πήρες αν επιτρέπεται;
Nimda075 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Καλά biased μπορεί να γράφουν και αυτοί είναι υπέρ και αυτοί που είναι κατά. Στην γυναίκα μου με τα 735, τα windows 10 πάνε σφαίρα χωρίς προβλήματα και κολήματα. Ακόμη και στο 920 που δεν έχει βγει επίσημα παίζουν πάρα πολύ καλά. Δηλαδή πρέπει να πούμε ψέματα για να συμφωνήσουμε μαζί σου; Και το continuum το οποίο αναφέρω στο link αφορά σύνδεση με windows pc πράγμα το οποίο σημάινει ότι ίσως θα παίζει με όλα τα windows 10 κινητά. Προσοχή, δεν μιλάμε για το continuum με ένα σκέτο monitor. Τα βασικά που πρέπει να φτιαχτούν ποια είναι; Εννοείς τα bugs; εχω 730 που ειναι ιδιο κινητο με το 735 της γυναικας σου - 4g κ ασυρματης φορτισης + dual sim δεν πανε καθολου σφαιρα τα 10 ,ειναι στο 75-80% της ταχυτητας των 8.1 ,απο smoothness δε αρκετα παρακατω bugs φυσικα ,σχεδον καμια εφαρμογη δεν τρεχει αψογα κ σε καθε update δεν ξερεις τι θα δουλευει κ τι οχι ,αν δεν με πιστευεις βαλε 8.1 να το δεις κ μονος σου
hliastsek Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δεν ειναι εφαρμογές που "δεν μπορώ να ζήσω" ίσως δεν το έθεσα καλά. Οπως και στα 10 έτσι και στα 8.1 το store μπάζει από παντού. Υπάρχουν εφαρμογές που θα θελα να υπάρχουν και αλλες που χρησιμοποιώ καθημερινά και έχει σταματήσει το support (LinkedIn,Spotify). Οπως και να έχει ειναι μεγάλη κουβέντα και την έχουμε αναλύσει. Γενικα σε καποιον που σε ενα smartphone τον ενδιαφερουν τα apps, τα wp δεν... Πήγα σε galaxy s7. 1
Nimda075 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 σου απαντησα ,βαλε 8.1 κ μετα πες μου αν θα θες να βαλεις πισω 10 παραδειγμα ,ιδιο ρουτερ ιδιο wifi ,τα 10 κανουν 4-5 δευτερολεπτα να συνδεθουν ,τα 8,1 αμεσα σε 1-2 δευτερα παρομοια συμπεριφορα κ το bluetooth σε αυτοκινητο κ gps συσκευη ,τα 10 καθυστερουν λιγο τα 8 οχι το asphalt 8 στα 10 τρωει στιγμιαια κολληματα στα 8 νερο γενικοτερα στα 8 ειναι λες κ αγορασες καινουργιο δυνατοτερο κινητο κ να πεις οτι εχω χασει κατι στα 8 ,οχι ειναι η απαντηση επισημαινω οτι ειχα κανει hard reset στα 10 2 φορες καπακι πριν τα στησω μονο με την μπαταρια δεν ειχα θεμα στα 10 ,ηταν ενα κλικ χειροτερα απο τα 8 μονο
Retromaniac Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 μην ανησυχείς έχω δοκιμάσει πολλές φορές και τα 8 και τα 10.... Τα 8 ειναι πιο γρήγορα γιατί είναι άδεια από παραμετροποίηση και δυνατότητες. Αλλά η διαφορά στην ταχύτητα σε αυτά που έχω δει εγώ είναι πολύ μικρή (μετά από hard reset πάντα) για να θυσιάσεις την επιπλέον λειτουργικότητα. Στο 735 όλα πάνε super smooth σε 10. Δεν μπορώ να μιλήσω για την δικιά σου εμπειρία γιατί υπάρχουν πολλά πράγματα που παίζουν ρόλο. Και τον ίδιο pc μπορεί να έχουμε και εσένα να έχει πρόβλημα και μένα όχι. Βέβαια επειδή είμαι και windows developer και έχω αρκετή γνώση για το τι παίζει με τα apis και τις λειτουργίες του συστήματος ίσως παραμετροποιώ και προσέχω κάποια πράγματα καλύτερα. Όπως και να χει δεν είναι ότι δεν δέχομαι την αποψή σου. Σε πιστεύω 100%. Εσύ δεν με πιστεύεις. Σου λέω ότι έχουμε διαφορετικές εμπειρίες αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάποιος λέει ψέματα.
hliastsek Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Ρε σεις το βλέπετε φυσιολογικό να πηγαίνουμε σε προηγούμενες εκδόσεις για να έχουμε λειτουργικά κινητά; Και δεν μιλάμε για μερικά για bugs αλλα για βασικά πράγματα. Αυτο δείχνει πόσο απροετοίμαστη ήταν Ms πριν βγάλει το νέο λειτουργικό. 1
Nimda075 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 τεσπα ,ιδιες ρυθμισεις εχω περασει κ στα 2 κ sorry κιολας αλλα δεν μου εχει λειψει κατι απο τα 10 δλδ τι? τα οργανωμενα μενου ειναι feature που δεν μπορω να ζησω η τα drop down switches που δεν χρησιμοποιουσα πανω απο 4 ετσι κ αλλιως? τι ακριβως φοβερο feature που να το χρησιμοποιεις κ να το θες εχουν τα 10 περα απο μικρες ευκολιες δεξια αριστερα? επισης εξηγησε μου γιατι μπορω κ τρεχω universal app (τους χαρτες) στα 8.1? ,μηπως τα 8 μπορουν να τρεξουν universal κ η ms κοβει την προσβαση απο το store τεχνηεντως για να μας αναγκασει να παμε στα 10? δεν ξερω ,αναρωτιεμαι πραγματικα
disqualified Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 δεν εκανα τπτ ,σου ειπα εβαλα τα 8.1 κ εκανα update απο το store ολες τις εφαρμογες κ ηταν εγκατεστημενη μηπως ειναι αυτη? https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/maps-81/9wzdncrdpf0k εφαρμογή χάρτες υπήρχε στα 8 από πάντα. το θέμα είναι αν είναι η καινουρια. Το εικονιδιο παραπέμπει στην παλια
Nimda075 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 εφαρμογή χάρτες υπήρχε στα 8 από πάντα. το θέμα είναι αν είναι η καινουρια. Το εικονιδιο παραπέμπει στην παλια κοιτα δεν ξερω ,νομιζω οτι ειναι η ιδια που ειχα κ στα 10 ,η παλια ειχε κ πλοηγηση? γιατι αυτη που εχω εχει δεν χρησιμοποιω το gps πολυ για να σου πω με σιγουρια αλλα η εφαρμογη μεσα ειναι ιδια με τον 10 αν θυμαμαι καλα
Retromaniac Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Βρε παλικάρι μου, με σκασες . Το maps που έχεις είναι εφαρμογή 8.1 που έχει αποσυρθεί. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ROM ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ. Η μόνη εφαρμογή που υπάρχει τώρα στο store λέγεται WINDOWS maps (όχι σκέτο maps) και είναι για windows 10 universal. Μόλις κατάλαβα ότι δεν διαβάζεις αυτά που γράφω. επισης εξηγησε μου γιατι μπορω κ τρεχω universall app (τους χαρτες) στα 8.1? ,μηπως τα 8 μπορουν να τρεξουν universal κ η ms κοβει την προσβαση απο το store τεχνηεντως για να μας αναγκασει να παμε στα 10? δεν ξερω ,αναρωτιεμαι πραγματικα Σόρρυ αλλά τι άλλο θα ακούσω.... 1
disqualified Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 κοιτα δεν ξερω ,νομιζω οτι ειναι η ιδια που ειχα κ στα 10 ,η παλια ειχε κ πλοηγηση? γιατι αυτη που εχω εχει δεν χρησιμοποιω το gps πολυ για να σου πω με σιγουρια αλλα η εφαρμογη μεσα ειναι ιδια με τον 10 αν θυμαμαι καλα δεν πρόσεξα ότι είχες βάλει και τα 10. Άρα εσύ ξέρεςι αν είναι η ίδια. Αν εχει πλοήγησει όπως στο here drive τότε είναι η ίδια. Σου εμφανίζει και τις γραμμές των λεωφορείων και όχι μόνο του μετρό; Επίσης η παλια το στίγμα είχε βελάκι κατεύθυνσης, στην καινουργια όχι (κακώς)
Retromaniac Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 δεν πρόσεξα ότι είχες βάλει και τα 10. Άρα εσύ ξέρεςι αν είναι η ίδια. Αν εχει πλοήγησει όπως στο here drive τότε είναι η ίδια. Σου εμφανίζει και τις γραμμές των λεωφορείων και όχι μόνο του μετρό; Επίσης η παλια το στίγμα είχε βελάκι κατεύθυνσης, στην καινουργια όχι (κακώς) Δες και εσύ το προηγούμενο ποστ.
Supes Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Τι συζητάμε; Η MS έκανε απαράδεκτη δουλειά βγάζοντας σε public release ένα ξεκάθαρα προβληματικό λειτουργικό. Και στην τελική δεν είναι αναγκασμένοι όλοι οι χρήστες να ξέρουν να κάνουν hard reset ή rollback ή να ψάχνουν online για λύσεις. Ο μέσος χρήστης θέλει ένα κινητό να δουλεύει σωστά στα βασικά πράγματα και το γεγονός ότι τόσο troubleshooting το κινητό μου πλέον δεν βγάζει ούτε μία μέρα μπαταρία δείχνει πόσο χάλια δουλειά έκανε. Μην κοιτάτε εμάς που 'μαστε καμμένοι και τα βγάζουμε πέρα. Το ότι κάποιοι καταφέραμε με 10 hard reset, ρυθμίσεις στο battery saver και δεν ξέρω εγώ τι άλλο να κάνουμε το κινητό να δουλεύει κάπως καλά δεν σημαίνει ότι μπορούν ή θα μπουν στην διαδικασία να το κάνουν όλοι. Και εκεί είναι που απέτυχε η MS γι αυτό έχει τόσο μικρό ποσοστό χρηστών το οποίο και πέφτει συνεχώς. Η πικρή αλήθεια αυτή είναι. 6
Nimda075 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 δεν πρόσεξα ότι είχες βάλει και τα 10. Άρα εσύ ξέρεςι αν είναι η ίδια. Αν εχει πλοήγησει όπως στο here drive τότε είναι η ίδια. Σου εμφανίζει και τις γραμμές των λεωφορείων και όχι μόνο του μετρό; Επίσης η παλια το στίγμα είχε βελάκι κατεύθυνσης, στην καινουργια όχι (κακώς) εχει πλοηγηση edit οταν πατας το βημα προς βημα λεει οτι πρεπει να εγκατασταθει εφαρμογη ,οποτε sorry λαθος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα