zio10 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Ανοίγω το here maps και διαβάζω ότι θα σταματήσει να λειτουργεί τον Ιούνιο για συσκευές με windows 10 αλλά θα λειτουργεί κανονικά (χωρίς αναβαθμίσεις όμως) σε συσκευές με windows 8. Την εφαρμογή χάρτες συνεχίζει να μη μου την εμφανίζει στο store.... 1
Nimda075 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 λες να παιρνουν τους χαρτες μονο οι nokia? δεν ξερω αλλα δεν εκπλησομαι σε τπτ πλεον απο την ms 2
Retromaniac Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Ανοίγω το here maps και διαβάζω ότι θα σταματήσει να λειτουργεί τον Ιούνιο για συσκευές με windows 10 αλλά θα λειτουργεί κανονικά (χωρίς αναβαθμίσεις όμως) σε συσκευές με windows 8. Την εφαρμογή χάρτες συνεχίζει να μη μου την εμφανίζει στο store.... Οι χάρτες καταργήθηκαν από τα 8. Υπάρχουν σαν UWΑ στα 10. Για αυτό και δεν την βλέπεις... Οπότε οι 8 θα έχουν το here maps και τα 10 το maps. Οι χάρτες θα αναβαθμίζονται κανονικά και στο 8 και στο 10, γιατί είναι ανεξάρτητοι από τις εφαρμογές που τρέχουν. Είναι μέρος του λειτουργικού. Οι ίδιοι χάρτες χρησιμοποιούνται και στα 2 λειτουργικά. Όσοι πάτε σε 8 χάνετε πολύ ωραία πραγματάκια που έρχονται μέσα στο καλοκαίρι. http://www.windowscentral.com/xbox-controller-support-and-beaming-pc-are-coming-continuum-windows-10-mobile Xbox One controller + Docks support Ability to beam Windows 10 Mobile to any Windows 10 PC Run Win32 apps like Visual Studio remotely Xbox One controller support was shown on stage playing the unreleased sequel Shadow Fight 3. Users will be able to plug the Xbox One controller into the Dock to play the video game and any other UWP game made for Windows 10. As it turns out, Microsoft demoed their Remote Desktop app and a new thing called Azure Remote App, which lets you run virtualized software to your phone through Continuum. 2
zio10 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Οι χάρτες καταργήθηκαν από τα 8. Υπάρχουν σαν UWΑ στα 10. Για αυτό και δεν την βλέπεις... Είχα την εντύπωση ότι ο φίλος nimda έβαλε τους χάρτες σε 8.1 γι'αυτό έψαξα. Δεν έχω θέμα με τις here, μια χαρά εφαρμογές είναι. 1
Retromaniac Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 λες να παιρνουν τους χαρτες μονο οι nokia? δεν ξερω αλλα δεν εκπλησομαι σε τπτ πλεον απο την ms Οι εφαρμογή χάρτες ήταν και είναι της microsoft όχι της nokia. Επίσης η Here αγοράστηκε από αυτοκινητοβιομηχανίες και δεν ανήκει πια στην Nokia. 2
Nimda075 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 κατηγορηματικα σε lumia 730 με windows 8.1 εχω την εφαρμογη χαρτες της ms ,την ιδια ακριβως που ειχα κ στα 10 δεν ξερω πως κ γιατι οριστε 1
Nimda075 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 δεν εκανα τπτ ,σου ειπα εβαλα τα 8.1 κ εκανα update απο το store ολες τις εφαρμογες κ ηταν εγκατεστημενη μηπως ειναι αυτη? https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/maps-81/9wzdncrdpf0k 1
zio10 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 δεν εκανα τπτ ,σου ειπα εβαλα τα 8.1 κ εκανα update απο το store ολες τις εφαρμογες κ ηταν εγκατεστημενη μηπως ειναι αυτη? https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/maps-81/9wzdncrdpf0k Αυτή δεν είναι της ms όμως...δεν ξέρω!
Nimda075 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Είναι πως θα κάτσει τελικά... η τι εννοει ο καθενας ως μια χαρα η ποσο biased γραφει οσο για ta features του update που αφορουν το continuum k μονο ,εγω λεω οτι ας φτιαξουν πρωτα τα βασικα κ μετα βλεπουν κ τα εξτρα ειδες το κινητο κ με 10 κ με 8.1 ,ξερεις λοιπον ποια ειναι αληθεια 1
zio10 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 η τι εννοει ο καθενας ως μια χαρα η ποσο biased γραφει οσο για ta features του update που αφορουν το continuum k μονο ,εγω λεω οτι ας φτιαξουν πρωτα τα βασικα κ μετα βλεπουν κ τα εξτρα ειδες το κινητο κ με 10 κ με 8.1 ,ξερεις λοιπον τι ειναι αληθεια Για μένα είναι ξεκάθαρο... Οι χάρτες καταργήθηκαν από τα 8. Υπάρχουν σαν UWΑ στα 10. Για αυτό και δεν την βλέπεις... Οπότε οι 8 θα έχουν το here maps και τα 10 το maps. Οι χάρτες θα αναβαθμίζονται κανονικά και στο 8 και στο 10, γιατί είναι ανεξάρτητοι από τις εφαρμογές που τρέχουν. Είναι μέρος του λειτουργικού. Οι ίδιοι χάρτες χρησιμοποιούνται και στα 2 λειτουργικά. Όσοι πάτε σε 8 χάνετε πολύ ωραία πραγματάκια που έρχονται μέσα στο καλοκαίρι. http://www.windowscentral.com/xbox-controller-support-and-beaming-pc-are-coming-continuum-windows-10-mobile Xbox One controller + Docks support Ability to beam Windows 10 Mobile to any Windows 10 PC Run Win32 apps like Visual Studio remotely Xbox One controller support was shown on stage playing the unreleased sequel Shadow Fight 3. Users will be able to plug the Xbox One controller into the Dock to play the video game and any other UWP game made for Windows 10. As it turns out, Microsoft demoed their Remote Desktop app and a new thing called Azure Remote App, which lets you run virtualized software to your phone through Continuum. Έχω την εντύπωση ότι στα 8 δεν θα αναβαθμίζονται πλέον, έτσι κατάλαβα αν και το διάβασα λίγο βιαστικά. Για το άλλο που λες ότι χάνουμε πολύ ωραία πραγματάκια, εδώ δεν έχουμε βασικά πράγματα ρε συ, δεν είναι λειτουργικό το τηλέφωνο! Μακάρι να τα φτιάξουν όλα και αναβαθμίζουμε ξανά, δεν έχουμε υπογράψει και συμβόλαιο! 3
Retromaniac Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 κατηγορηματικα σε lumia 730 με windows 8.1 εχω την εφαρμογη χαρτες της ms ,την ιδια ακριβως που ειχα κ στα 10 δεν ξερω πως κ γιατι Δεν υπάρχει στο store. Σε σένα μπήκε γιατί υπήρχε μέσα στην rom που κατέβασες με το recovery. Είναι ο μόνος τρόπος να την αποκτήσεις αυτή την στιγμή. Δυστυχώς δεν υπάρχει σε όλες τις rom. Αν την σβήσεις θα πρέπει να κάνεις ξανά recovery για να την πάρεις γιατί δεν θα μπορείς να την βρεις στο store. 1
hliastsek Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Με 8.1 και γω στο 925 μου. Με τα 10ρια και λίγη χρήση το κινητό δεν κράταγε 3ωρο. Έβαλα χθες gps για κάνα τέταρτο και η μπαταρία από 100% έπεσε στο 75. Άσε που εκεί που το χρειάζεσαι μπορεί να κολλήσει. Απο την αλλη στα 8.1 δεν εχω το ελαχιστα βελτιωμενο store. Μονόδρομος για μένα η αλλαγή τηλεφώνου, που το περιμένω μέσα στην εβδομάδα.
Nimda075 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 πως διαολο τρεχουν universal εφαρμογη τα 8.1? την τρεχουν το δοκιμασα Με 8.1 και γω στο 925 μου. Με τα 10ρια και λίγη χρήση το κινητό δεν κράταγε 3ωρο. Έβαλα χθες gps για κάνα τέταρτο και η μπαταρία από 100% έπεσε στο 75. Άσε που εκεί που το χρειάζεσαι μπορεί να κολλήσει. Απο την αλλη στα 8.1 δεν εχω το ελαχιστα βελτιωμενο store. Μονόδρομος για μένα η αλλαγή τηλεφώνου, που το περιμένω μέσα στην εβδομάδα. τι εχασες δλδ απο εφαρμογες στα 8.1 δλδ που δεν μπορεις να ζησεις, εγω μονο wifi analyzer δεν βρηκα ποιο κινητο πηρες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα