Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις κατέβασα το recovery tool και ξεκινάω τη διαδικασία. Η άλλη λύση είναι να πάρω καινούργιο τηλέφωνο αλλά έκανα πολλά έξοδα μαζεμένα αυτές τις μέρες! :D

Κατέβασα το device recovery tool, βρίσκει το τηλέφωνο και μου λέει ότι έχω εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση. Μου δίνει επιλογή να κάνω ξανά εγκατάσταση αλλά όχι για τα 8.1. Θα με αφήσει να διαλέξω αργότερα ή κάνω λάθος τη διαδικασία;

αν μιλαμε για το 950 η το 650 αν θυμαμαι καλα εχεις κολλησει με τα 10 σε ολα τα υπολοιπα πρεπει να σου βγαζει 8.1

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν μιλαμε για το 950 η το 650 αν θυμαμαι καλα εχεις κολλησει με τα 10 σε ολα τα υπολοιπα πρεπει να σου βγαζει 8.1

Για 640xl είναι. Το προχώρησα και κατεβάζει ένα μεγάλο αρχείο, μάλλον τα 8.1.

• Like 1

Μόλις κατέβασα το recovery tool και ξεκινάω τη διαδικασία. Η άλλη λύση είναι να πάρω καινούργιο τηλέφωνο αλλά έκανα πολλά έξοδα μαζεμένα αυτές τις μέρες! :D

Κατέβασα το device recovery tool, βρίσκει το τηλέφωνο και μου λέει ότι έχω εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση. Μου δίνει επιλογή να κάνω ξανά εγκατάσταση αλλά όχι για τα 8.1. Θα με αφήσει να διαλέξω αργότερα ή κάνω λάθος τη διαδικασία;

Zio ειναι 8.1 κανονικα!! Κανε επανεγκατασταση!!  ;)

• Like 1

Zio ειναι 8.1 κανονικα!! Κανε επανεγκατασταση!!  ;)

Τουλάχιστον ξέρω ότι το μόνο «πρόβλημα» που θα έχω είναι ότι ο explorer δεν κάνει open in a new tab! :D

• Like 1

μονο οταν δουλεψεις τα 8.1 ξανα καταλαβαινεις ποσο ανετοιμα εβγαλαν τα 10 ατον αερα

αψογα τα 8αρια κ επιτελους κινητο ,λειτουργικο κ εφαρμογες δουλευουν αξιοπιστα γρηγορα κ αναμενομενα

θα το σκεφτω πολυ πριν φλασαρω 10ρια ξανα

• Like 4

μονο οταν δουλεψεις τα 8.1 ξανα καταλαβαινεις ποσο ανετοιμα εβγαλαν τα 10 ατον αερα

αψογα τα 8αρια κ επιτελους κινητο ,λειτουργικο κ εφαρμογες δουλευουν αξιοπιστα γρηγορα κ αναμενομενα

θα το σκεφτω πολυ πριν φλασαρω 10ρια ξανα

Εγώ πιο πιθανό το βλέπω να αλλάξω κινητό παρά να βάλω ξανά τα 10 σύντομα...:)

Με τις εφαρμογές here τι θα γίνει άραγε; Δεν είχανε πει πως κάπου τώρα σύντομα θα σταματήσει η υποστήριξη; Ή αυτό είναι μόνο για τα 10;

• Like 2

μπα εγω ημουν κ ειμαι ευχαριστημενος με τα 8αρια

οταν τρεξεις τις here σου βγαζει μνμα οτι 30/6 σταματανε ,εγω τις απεγκατεστησα κ κρατησα μονο τους χαρτες της ms

μικρο το κακο ,οι ιδιοι χαρτες ειναι ,τουλαχιστον στα 8αρια θα εχεις την αψογη lumia camera k το ραδιοφωνο

• Like 3

μπα εγω ημουν κ ειμαι ευχαριστημενος με τα 8αρια

οταν τρεξεις τις here σου βγαζει μνμα οτι 30/6 σταματανε ,εγω τις απεγκατεστησα κ κρατησα μονο τους χαρτες τις ms

μικρο το κακο ,οι ιδιοι χαρτες ειναι ,τουλαχιστον στα 8αρια θα εχεις την αψογη lumia camera k το ραδιοφωνο

Κατεβάζουμε την εφαρμογή χάρτες κανονικά στα 8.1 δηλαδή; Μια χαρά τότε, (θα) έχουμε gps!

πρεπει να στην εχει βαλει αυτοματα

κανε search για updates στο store το οποιο btw ειναι ταχυτατο οπως ταχυτατα συνδεεται κ το κινητο στα wifi

• Like 1

πρεπει να στην εχει βαλει αυτοματα

κανε search για updates στο store το οποιο btw ειναι ταχυτατο οπως ταχυτατα συνδεεται κ το κινητο στα wifi

Thanks φίλε μου, θα το δω από αύριο τώρα!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...