Chrysostomos Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Εγω δεν έχω κανενα προβλημα αξιοπιστίας Καμιά φορά εφαρμογές κλείνουν είναι η αλήθεια. Αλλά αυτό που λένε τα παιδιά,δεν το έχω πάθει ούτε με τα 8,1 ούτε με τα 10 ποτέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Σε περίπτωση που δεν έχεις μιλήσει καθόλου ή παίξει με το κινητό 5 ώρες αναμονή με όλα κλειστα και battery saver ανοιχτο να σου φάει 12% δεν είναι καλά. Αν το χρησιμοποίησες OK Εχω μιλησει,εκανα και σερφαρισμα στο ιντερνετ...αλλο ειπα αλλα δεν το πα σωστα απο χθες απτις 7 το απογευμα μεχρι τις 12 το βραδυ στην αναμονη η μπαταρια εκατσε στο 88%..δεν πηγε παρακατω και μου κανε εντυπωση!αυτο εννουσα! Τωρα γενικοτερα η μπαταρια ειναι καλη...στην αναμονη ειναι ακομα καλυτερα απτα 8.1 αλλα σε καθημερινη χρηση τρωει λιγο παραπανω οπου και δεν ειναι και τοσο ενοχλητικο...συνηθιζεται!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Εχω μιλησει,εκανα και σερφαρισμα στο ιντερνετ...αλλο ειπα αλλα δεν το πα σωστα απο χθες απτις 7 το απογευμα μεχρι τις 12 το βραδυ στην αναμονη η μπαταρια εκατσε στο 88%..δεν πηγε παρακατω και μου κανε εντυπωση!αυτο εννουσα! Τωρα γενικοτερα η μπαταρια ειναι καλη...στην αναμονη ειναι ακομα καλυτερα απτα 8.1 αλλα σε καθημερινη χρηση τρωει λιγο παραπανω οπου και δεν ειναι και τοσο ενοχλητικο...συνηθιζεται!! ok τώρα βγαίνει νόημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salida Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Όσοι είναι σε .318 και έχουν προβλήματα ας κάνουν υπομονή μερικές μέρες κάποιοι δοκιμάζουν ήδη το build .416 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Χθες βράδυ σύγκρινα το δικό μου (640xl) με ένα samsung j3 σε φωτογραφίες βράδυ σε μαγαζί. Το j3 έβγαζε αρκετά εώς πολύ καλύτερες! Ίσως παίζει ρόλο και η οθόνη βέβαια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Σε γενικές γραμμές πάντως τα WP έχουν πολύ καλές κάμερες ακόμα και τα low budget μοντέλα. Καλή εφαρμογή κάμερας δέν έχουν μόνο Στα 8.1 το Lumia camera όπως ήταν ήταν καταπληκτικό, στα 10ρια γιατί έπρεπε να το καταστρέψουν δεν ξέρω. If something works don't fix it. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Στο lumia 950 xl ή εφαρμογή είναι πολύ καλύτερη από αυτή που είχα στο 920 8.1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Στο lumia 950 xl ή εφαρμογή είναι πολύ καλύτερη από αυτή που είχα στο 920 8.1 Το lumia 950 ήρθε με windows 10, δεν γνώρισε windows 8.1. Είναι λογικό και αναμενόμενο να δουλεύει καλά, το θέμα είναι στις συσκευές που αναβαθμίστηκαν και τώρα στο feedback hub γίνεται χαμός με τα bugs. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimda075 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 γυρισα πισω στα 8.1 το lumia 730 πραγματικα ανασανε το τηλεφωνο, ολα πολυ πιο smooth κ γρηγορα χωρις ιχνος δισταγμου η lag,τα παντα δουλευουν οπως πρεπει συγχρονισμος bookmarks στον ie ,live tile μπαταριας, χωρου αποθηκευσης ,μποκαρισμενων επαφων κ φωτογραφιων που δουλευουν, lumia καμερα ,touch που ακουει ακαριαια κ με την πρωτη αμα καταφερουν να στρωσουν τα 10ρια κ δωσουν κ firmware στις συσκευες το συζηταμε διαφορετικα ουτε για αστειο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 γυρισα πισω στα 8.1 το lumia 730 πραγματικα ανασανε το τηλεφωνο, ολα πολυ πιο smooth κ γρηγορα χωρις ιχνος δισταγμου η lag,τα παντα δουλευουν οπως πρεπει συγχρονισμος bookmarks στον ie ,live tile μπαταριας, χωρου αποθηκευσης ,μποκαρισμενων επαφων κ φωτογραφιων που δουλευουν, lumia καμερα ,touch που ακουει ακαριαια κ με την πρωτη αμα καταφερουν να στρωσουν τα 10ρια κ δωσουν κ firmware στις συσκευες το συζηταμε διαφορετικα ουτε για αστειο Παίρνει ώρα η διαδικασία; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimda075 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) κατεβαζει 1,67 gb k μετα η εγκατασταση ηταν γρηγορη αλλα δεν προσεχα πολυ γιατι εκανα κ αλλες δουλειες αλλο τηλεφωνο παιδια ,πλην των universal apps που δεν χρησιμοποιουσα δεν μου ελειψε κατι πολυ απο τα 10 κατι αλλο που μου εκανε εντυπωση κ δεν εχει προσεξει κανεις ειναι οτι τα animations στα 10 ειναι πετσοκομενα σε σχεση με τα 8, μαλλον για να μην φαινεται η υστερηση Επεξ/σία 27 Μαΐου 2016 από Nimda075 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 κατεβαζει 1,67 gb k μετα η εγκατασταση ηταν γρηγορη αλλα δεν προσεχα πολυ γιατι εκανα κ αλλες δουλειες αλλο τηλεφωνο παιδια ,πλην των universal apps που δεν χρησιμοποιουσα δεν μου ελειψε κατι πολυ απο τα 10 κατι αλλο που μου εκανε εντυπωση κ δεν εχει προσεξει κανεις ειναι οτι τα animations στα 10 ειναι πετσοκομενα σε σχεση με τα 8, μαλλον για να μην φαινεται η υστερηση Κι εγώ έχω καταλήξει ότι τα 8.1 κάθονται καλύτερα στο τηλέφωνο (προς το παρόν τουλάχιστον, δεν ξέρω τι θα γίνει σε επόμενες εκδόσεις των 10). Εφαρμογές universal δεν χρησιμοποιώ ούτε εγώ, οπότε μάλλον θα κάνω τη μετάβαση προς τα πίσω πάλι! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimda075 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 οταν δωσουν firmware στις συσκευες το βλεπουμε οποιος γυρισει στα 8αρια θα με θυμηθει κ κυριως θα θυμηθει γιατι αγαπησαμε τα windows phone 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μόλις κατέβασα το recovery tool και ξεκινάω τη διαδικασία. Η άλλη λύση είναι να πάρω καινούργιο τηλέφωνο αλλά έκανα πολλά έξοδα μαζεμένα αυτές τις μέρες! Κατέβασα το device recovery tool, βρίσκει το τηλέφωνο και μου λέει ότι έχω εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση. Μου δίνει επιλογή να κάνω ξανά εγκατάσταση αλλά όχι για τα 8.1. Θα με αφήσει να διαλέξω αργότερα ή κάνω λάθος τη διαδικασία; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsarasdiamantidis Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 παιδια το 950 γιατι δεν εχει ραδιο?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα