salida Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 με την ευκαιρια εχει παρατηρησει κανεις οτι το fb messenger ακομα κ αν το απενεργοποιησεις στις εφαρμογες παρασκηνιου αυτο μπορει κ εμφανιζει ειδοποιησεις ενω αντιθετα με τις ιδιες ρυθμισεις το fb δεν μπορειΈχει αναφερθεί και παραπάνω για το fast ring αυτό το bug. Δε δουλεύει σωστά το battery saver δε φταίει το συγκεκριμένο app Στην 1003 μόνο εγώ δε βλέπω screenshot των εφαρμογών μέσα στο store? έχουν πάει αλλού και δε τις έχω βρει?
olimpiakos 7 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Σε release ring στην .318 η μπαταρία έχει κάτσει άψογα μπορώ να πω...ειδικά σε αναμονή ήμουν απτις 7(το απόγευμα) μέχρι τώρα που γράφω ειναι στο 88%... Εννοείται ότι τα χω όλα κλειστά εκτός από αφύπνιση,τηλέφωνο και μηνύματα συν battery saver ανοιχτό....επισης ανέφερε ο Zio ότι στο fast ring που είναι δεν του/σου έρχονται τα μηνύματα...για 1-2 μέρες που ήμουν στο fast ναι ισχύει ούτε γω έπαιρνα μηνύματα!! 1
salida Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 14342.1004 downloading Fix για battery issues λέει https://blogs.windows.com/windowsexperience/2016/05/16/announcing-windows-10-mobile-insider-preview-build-14342/ 1
disqualified Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Σε release ring στην .318 η μπαταρία έχει κάτσει άψογα μπορώ να πω...ειδικά σε αναμονή ήμουν απτις 7(το απόγευμα) μέχρι τώρα που γράφω ειναι στο 88%... Εννοείται ότι τα χω όλα κλειστά εκτός από αφύπνιση,τηλέφωνο και μηνύματα συν battery saver ανοιχτό....επισης ανέφερε ο Zio ότι στο fast ring που είναι δεν του/σου έρχονται τα μηνύματα...για 1-2 μέρες που ήμουν στο fast ναι ισχύει ούτε γω έπαιρνα μηνύματα! Σε περίπτωση που δεν έχεις μιλήσει καθόλου ή παίξει με το κινητό 5 ώρες αναμονή με όλα κλειστα και battery saver ανοιχτο να σου φάει 12% δεν είναι καλά. Αν το χρησιμοποίησες OK 1
Retromaniac Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 14342.1004 downloading Fix για battery issues λέει https://blogs.windows.com/windowsexperience/2016/05/16/announcing-windows-10-mobile-insider-preview-build-14342/ Την πέρασα το πρωί. Να δω αν θα κάνει διαφορά με το 950. 1
salida Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Την πέρασα το πρωί. Να δω αν θα κάνει διαφορά με το 950. Το email το χάλασαν πάλι, χόρια που δεν ακούγεται και ήχος της ειδοποίησης. Για τη μπαταρία είναι νωρίς ακόμα για να πω 1
Retromaniac Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Το email το χάλασαν πάλι, χόρια που δεν ακούγεται και ήχος της ειδοποίησης. Για τη μπαταρία είναι νωρίς ακόμα για να πω Αφού λεει είναι ακριβώς η ίδια rom με το fix για την μπαταρία. Πως τα κατάφεραν πάλι; 1
salida Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Αφού λεει είναι ακριβώς η ίδια rom με το fix για την μπαταρία. Πως τα κατάφεραν πάλι; Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο που λένε...Επίσης το calendar δείχνει γεννεθλια φίλων από fb ενώ το έχω disabled... 1
Nimda075 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Έχει αναφερθεί και παραπάνω για το fast ring αυτό το bug. Δε δουλεύει σωστά το battery saver δε φταίει το συγκεκριμένο app Στην 1003 μόνο εγώ δε βλέπω screenshot των εφαρμογών μέσα στο store? έχουν πάει αλλού και δε τις έχω βρει? ειμαι στην επισημη 318 1
disqualified Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο που λένε... Επίσης το calendar δείχνει γεννεθλια φίλων από fb ενώ το έχω disabled... δες μήπως ενεργοποιήθηκε μονο του, μου έχει συμβεί. ΄Γενικά δεν είμαι ευχαριστημένος μεν τον τροπο που λειτουργουσε το calendar στο outlook.com, πολλά κολλήματα 1
jimisvog Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Για μένα το χειρότερο απο όλα είναι οτι το λειτουργικό είναι αφερέγγυο. Με τις καινουργιες αναβαθμίσεις και ενώ όλα μπορεί να τρέχουν ρολόι, ξαφνικά κράσαρει κάθε εφαρμογή. Στρώνει βέβαια με soft reset όμως τι να το κάνω αν παω να βγαλω μια φωτογραφία και δεν ανοίγει καν η εφαρμογή και θέλει reset. Την έχασα την φωτογραφία. + αυτό μου έτυχε και στην εφαρμογή "People" που πήγα να πάρω τηλέφωνο και δεν άνοιγε με τίποτα. Προς το παρών γυρνάω στα 8.1 προσωρινά μέχρι να έρθει απο Κίνα το καινούργιο κινητό με Android και κλείνω το μάτι στην MS για τα επόμενα χρόνια. Γιατί τώρα είμαστε ακόμα σε beta φανερά, όμως τα δείγματα είναι πολύ καλά όσον αφορά το μέλλον 4
zio10 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Για μένα το χειρότερο απο όλα είναι οτι το λειτουργικό είναι αφερέγγυο. Με τις καινουργιες αναβαθμίσεις και ενώ όλα μπορεί να τρέχουν ρολόι, ξαφνικά κράσαρει κάθε εφαρμογή. Στρώνει βέβαια με soft reset όμως τι να το κάνω αν παω να βγαλω μια φωτογραφία και δεν ανοίγει καν η εφαρμογή και θέλει reset. Την έχασα την φωτογραφία. + αυτό μου έτυχε και στην εφαρμογή "People" που πήγα να πάρω τηλέφωνο και δεν άνοιγε με τίποτα. Προς το παρών γυρνάω στα 8.1 προσωρινά μέχρι να έρθει απο Κίνα το καινούργιο κινητό με Android και κλείνω το μάτι στην MS για τα επόμενα χρόνια. Γιατί τώρα είμαστε ακόμα σε beta φανερά, όμως τα δείγματα είναι πολύ καλά όσον αφορά το μέλλον Σκέφτομαι να κάνω τα ίδια... 1
Supes Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Σκέφτομαι να κάνω τα ίδια... Κι εγώ παιδιά, δεν αντέχω άλλο. Μου τυχαίνει καμιά φορά να θέλω να κάνω και κανένα επείγον τηλεφώνημα και κολλάει το σύμπαν. Εν τω μεταξύ είχα πει σε όλη την παρέα να πάρει WP και ότι σε 1 χρόνο θα 'ναι τα καλύτερα, θα φάω κράξιμο 1
zio10 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Κι εγώ παιδιά, δεν αντέχω άλλο. Μου τυχαίνει καμιά φορά να θέλω να κάνω και κανένα επείγον τηλεφώνημα και κολλάει το σύμπαν. Εν τω μεταξύ είχα πει σε όλη την παρέα να πάρει WP και ότι σε 1 χρόνο θα 'ναι τα καλύτερα, θα φάω κράξιμο Εγώ τα πρότεινα μόνο σε 1-2 άτομα που θέλανε να δώσουν πολύ λίγα λεφτά (60-70€). Για πιο πάνω δεν τα προτείνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα