Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελευταια σε lumia 435 με win8.1 παρατηρω κολληματα στον explorer,με πεταει συχνα και εκτος αυτου πολλες φορες οι σελιδες εμφανιζονται με λευκη οθονη και αυτο φτιαχνει αν πατησω πανω στο λινκ.Κανενα restore θα βοηθησει?

Δεν έχει γίνει καμία αλλαγή σε 8.1. Οπότε ένα restore θα σε βοηθήσει σίγουρα...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά μια βοήθεια....είμαι σε release ring και φυσικά/κλασσικά έχω κάνει reset όπως κάθε φορά που χρειάζεται!! Το πρόβλημα μου είναι όταν μπαίνω στον edge κάνει ένα υποτιθέμενο load (η μπλε γραμμή φόρτωσης) και για να πάω στο google πρέπει να περιμένω να τελειώσει και μετά να πατήσω search....αλλιώς αν πατήσω google ξαναφορτώνει πάλι η μπάρα και καταντάει σπαστικό....
Ενώ όταν είμαι απτά 8 στα 10 (αναβάθμιση κοινώς) ΧΩΡΙΣ reset εκεί δεν κάνει κιχ!!

Επεξ/σία από olimpiakos 7

Με τη μπαταρία τι γίνεται; Σε 30 ώρες περίπου, μόνο με κλήσεις και τα πάντα κλειστά έχω χάσει γύρω στο 70%....και οι κλήσεις το πολύ μια ώρα σύνολο.

η κατανάλωση της μπαταρίας είναι λαχείο.

Σε άλλους έστρωσε,σε άλλους έχει ξεφτυλιστεί...

εμένα μετά από hard reset sthn 318 έχει στρώσει στο 640 xl.

Αντίθετα στο 640 ds της αδερφής μου χωρίς reset,έχει καλύτερη διάρκεια από ποτέ.

Σημειωτέον ότι μιλάει όλη την ώρα.:P

• Like 1

Παιδιά νομίζω ότι είναι αναλόγως και το τι εφαρμογές χρησιμοποιεί ο καθένας.

Μπορεί κάποιου (όπως έμενα το Microsoft Health) να του έχει κάτσει καμιά εφαρμογή που να τον σκίζει στο background.

Κοιτάξτε το battery να δείτε τι τρώει μπαταρία.

• Like 1

Εμένα εκτός απο τον edge και τον 9gag καμια φορά που βλέπω μεγάλη κατανάλωση είμαι σε φυσιολογικά πλαίσια, με φυσιολογική χρήση (κάποιες φορές την ημέρα)

• Like 1

η κατανάλωση της μπαταρίας είναι λαχείο.

Σε άλλους έστρωσε,σε άλλους έχει ξεφτυλιστεί...

εμένα μετά από hard reset sthn 318 έχει στρώσει στο 640 xl.

Αντίθετα στο 640 ds της αδερφής μου χωρίς reset,έχει καλύτερη διάρκεια από ποτέ.

Σημειωτέον ότι μιλάει όλη την ώρα. :P

Αυτό με τα hard reset έχει καταντήσει αστείο. Αν το κάναμε αυτό και στους υπολογιστές σε κάθε update, τότε την είχαμε....μην πώ. Για ποιο λόγο να κάνω format στο κινητό μου κάθε φορά που βγαίνει ένα update το οποίο υποτίθεται  ότι θα επιφέρει βελτιώσεις. Αρχίζω να ακούω τις φωνές όσων μας κράζουν ώς beta testers κι ας είμαστε σε official release. Ήμουν έτοιμος να κλικάρω και να παραγγείλω το 950, αλλά τέτοια επένδυση με αυτά που βλέπω...δεν κάνω. Κρατάω το 930 μέχρι να σαπίσει ή μέχρι να σοβαρευτούν εκεί στη MS.

Edit: Αναρωτιέμαι αν έχουν κανέναν να διαβάζει στα τεχνολογικά forums κάθε χώρας (όπως κι εδώ) ώστε να μάθουν το πραγματικό feedback των χρηστών κι όχι της ανοησίες του προγράμματος Insider. Θαρρείς πως δίνουν μια έκδοση σε official release που έχει γίνει confirmation καλής λειτουργίας απο τους Insiders και τελικά καταλαβαίνω ότι μας βλέπουν ώς πειραματόζωα (Insiders) και σκέτο ζώα (official release κοινό). Για εμένα η κατανάλωση στην .318 είναι απλά απαράδεκτη, τέλος.

• Like 4

στην οικονομια μπαταριας στις ρυθμισεις εχετε αποκλεισει εφαρμογες απο το να τρεχουν στο παρασκηνιο?

ναι...

Αλλά ακόμη καλύτερα πήγαινε στο privacy/background apps και απέκλεισε και απο εκεί εφαρμογές που δεν να τρέχουν στο παρασκήνιο όταν δεν είναι σε battery saver.

στην ιδια ρυθμιση σε πηγαινει αλλα οκ

α οκ νόμιζα ότι μιλούσες για άλλο. Στο battery saver μπορείς να επιλέξεις ποιες να τρέχουν πάντα στο παρασκήνιο.

με την ευκαιρια εχει παρατηρησει κανεις οτι το fb messenger ακομα κ αν το απενεργοποιησεις στις εφαρμογες παρασκηνιου αυτο μπορει κ εμφανιζει ειδοποιησεις ενω αντιθετα με τις ιδιες ρυθμισεις το fb δεν μπορει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...