tasos-e Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Να ενημερώσω ότι στην 14342.1003 rs η μπαταρία τελειώνει γρήγορα,κατά τα αλλά το τηλέφωνο κυλάει πολύ καλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paramedic Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Εγώ αυτό που είδα στο 640 XL μου όσον αφορά την μπαταρία είναι οτι σε χρήση internet, εφαρμογές κλπ έχει σχεδόν ίδια κατανάλωση μπαταρίας με παλιότερα. Σε αναμονή απο το βράδυ μέχρι το πρωί είχε καταναλώσει το 10% αλλά ουσιαστικά δεν ήταν σε αναμονη μιας και ανα μία ώρα κάνει ανανέωση σε mail, facebook κλπ. Με κλειστό wifi δεν κατανάλωσε ούτε 1%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Εγώ αυτό που είδα στο 640 XL μου όσον αφορά την μπαταρία είναι οτι σε χρήση internet, εφαρμογές κλπ έχει σχεδόν ίδια κατανάλωση μπαταρίας με παλιότερα. Σε αναμονή απο το βράδυ μέχρι το πρωί είχε καταναλώσει το 10% αλλά ουσιαστικά δεν ήταν σε αναμονη μιας και ανα μία ώρα κάνει ανανέωση σε mail, facebook κλπ. Με κλειστό wifi δεν κατανάλωσε ούτε 1%. Εμένα το βράδυ με τα πάντα κλειστά έφαγε γύρω στο 30%! Το θέμα είναι ότι την προηγούμενη φορά έστρωσε μόνο του χωρίς επαναφορά, οπότε θα περιμένω μήπως το ξανακάνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Απορια:Πως κανουμε soft reset στα 10ρια;;εχω 532ds! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos-e Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Απορια:Πως κανουμε soft reset στα 10ρια;;εχω 532ds! Πατώντας συνέχεια το power button. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Χθες άνοιξα το Gps στο 930 μου για 5 λεπτά και χρησιμοποίησα για πρώτη φορά το Here Drive. Μόλις πάτησα να κλείσει κόλλησε το κινητό για πρώτη φορά μετά από 1 χρόνο που το έχω και δεν ξεκολλούσε με τίποτα. Μετά από 15 λεπτά προσπαθειών κατάφερα με συνδυασμό lock button + power down να το επανεκκινήσω. Μετά το απαράδεκτο drain της μπαταρίας με την .318, αυτό ήταν το δεύτερο χτύπημα σε στιγμή που χρειαζόμουν το κινητό και βιαζόμουν. Και δεν αναφέρω καν ότι υπάρχουν στιγμές που η οθόνη αλλαζει 3-4 φορές φωτεινότητα σε άκυρο χρόνο απο μόνη της.Για εμένα με την 318 έχω το χειρότερο user experience που είχα ποτέ όσο έχω τη συσκευή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FreakBoy Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Με τις τελευταιες εκδοσεις το 640 παει απο το κακο στο χειροτερο αλλοτε δεν ανοιγει το store αλλοτε ανοιγει και δεν κατεβαζει τιποτα οι μισες εφαρμογες δεν δουλευουν την μια δεν θα βρισκει το wifi και θα πρεπει να κανω reset και την αλλη θα κολλαει το κινητο οταν πας να ανοιξεις τα δεδομενα μην πω και για την μπαταρια... Επεξ/σία 23 Μαΐου 2016 από FreakBoy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salida Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Με τις τελευταιες εκδοσεις το 640 παει απο το κακο στο χειροτερο αλλοτε δεν ανοιγει το store αλλοτε ανοιγει και δεν κατεβαζει τιποτα οι μισες εφαρμογες δεν δουλευουν την μια δεν θα βρισκει το wifi και θα πρεπει να κανω reset και την αλλη θα κολλαει το κινητο οταν πας να ανοιξεις τα δεδομενα μην πω και για την μπαταρια... Σε ποια έκδοση? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FreakBoy Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Σε ποια έκδοση? 1003 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Χθες άνοιξα το Gps στο 930 μου για 5 λεπτά και χρησιμοποίησα για πρώτη φορά το Here Drive. Μόλις πάτησα να κλείσει κόλλησε το κινητό για πρώτη φορά μετά από 1 χρόνο που το έχω και δεν ξεκολλούσε με τίποτα. Μετά από 15 λεπτά προσπαθειών κατάφερα με συνδυασμό lock button + power down να το επανεκκινήσω. Μετά το απαράδεκτο drain της μπαταρίας με την .318, αυτό ήταν το δεύτερο χτύπημα σε στιγμή που χρειαζόμουν το κινητό και βιαζόμουν. Και δεν αναφέρω καν ότι υπάρχουν στιγμές που η οθόνη αλλαζει 3-4 φορές φωτεινότητα σε άκυρο χρόνο απο μόνη της.Για εμένα με την 318 έχω το χειρότερο user experience που είχα ποτέ όσο έχω τη συσκευή. Εγώ πήγα στην 1003 και έχω πολύ καλύτερη εμπειρία χρήσης. Δεν ξέρω αν θα συμβεί και σε σένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 To δικό μου σήμερα το βράδυ τα πήγε καλύτερα στο θέμα μπαταρίας...8-9% κατανάλωσε με τα πάντα κλειστά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 To δικό μου σήμερα το βράδυ τα πήγε καλύτερα στο θέμα μπαταρίας...8-9% κατανάλωσε με τα πάντα κλειστά. και πάλι όμως δεν θα επρεπε, τουλάχιστον βελτιωνεται 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Καλά σήμερα το πρωί έπαθα σοκ. 44% μπαταρία σε λίγες ώρες χωρίς να κάνω τίποτα. Κλειδωμένο το κινητό αλλά με τις εφαρμογές edge και microsoft health ανοικτές, κοίταξα το battery και είδα ότι αυτές οι 2 μου είχαν ρουφήξει την μπαταρία παρόλου που η συσκευή ήταν σε lock. Και ενώ ο edge είχε 0% στο background και 27% στο foreground, το health είχε μισα μισα. Οπότε επειδή η 1003 δεν απενεργοποιεί τις εφαρμογές όταν κάνει lock, καλύτερα να τις κλείνετε. Πάντως το health το αφαίρεσα τελείως γιατί τραβάει πολύ και απο το background. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 και πάλι όμως δεν θα επρεπε, τουλάχιστον βελτιωνεται Από το 30-35% αυτό είναι πταίσμα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadows Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Τελευταια σε lumia 435 με win8.1 παρατηρω κολληματα στον explorer,με πεταει συχνα και εκτος αυτου πολλες φορες οι σελιδες εμφανιζονται με λευκη οθονη και αυτο φτιαχνει αν πατησω πανω στο λινκ.Κανενα restore θα βοηθησει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα