Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλο το build,σταθερό και τέτοια...αλλα μπαταρία και πάλι μπαταρία....καταρχας ενώ έχω ανοιχτό το battery saver και κλειστή απτό παρασκήνιο το Viber μου ρχεται μήνυμα!(εσας δουλεύει το battery saver?) πιστεύω ότι εκεί οφείλεται το drain που κάνει! Θα ξαναβάλω release που ήμουν καλύτερα! Αναφέρομαι στην τελευταία έκδοση 14342.1003

Ισχύει το παρατήρησα και εγώ, δουλεύουν όλα κανονικά ενώ ειναι σε battery saver.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα εμένα δεν με ενδιαφέρει, γιατί ποτέ δεν ενεργοποιώ το battery saver

Το ίδιο και εγώ.

Προς το παρόν είναι καλή η .1003 κυλάει πολύ καλά,μπαταρία θα ξέρω από αύριο.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά αυτό το ηλίθιο bug στον browser που κανεις κλικ και δε βγαίνει το πληκτρολόγιο το έχετε κ εσείς ?

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά αυτό το ηλίθιο bug στον browser που κανεις κλικ και δε βγαίνει το πληκτρολόγιο το έχετε κ εσείς ?

Στον Edge όχι. Σε μερικές σελίδες που έχουν πεδίο για να πληηκτρολογήσεις, μου έχει τύχει 1-2 φορές παλιότερα.

• Like 1
Δημοσ.

Στην .1003 το συνάντησα το πρωί πρώτη φορά,τώρα που είμαι μέσα και γράφω δεν το κάνει.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό δυστυχώς εμφανίστηκε στο .1003 , όταν σου το κάνει να πηγαίνεις στα tabs και αμέσως να επιστρέφεις στην σελίδα και διορθώνεται.

• Like 1
Δημοσ.

WTF απο τ0 60% που αφησα το 640 γυρω στις 4 το βρηκα με 3% και με οικονομια μπαταριας ενεργοποιημενη, ασε που τωρα τελευταια την μια δεν θα βρισκει το wifi και θα πρεπει να κανω reset και την αλλη οταν παταω τα δεδομενα κολλαει ολο το κινητο

• Like 1
Δημοσ.

WTF απο τ0 60% που αφησα το 640 γυρω στις 4 το βρηκα με 3% και με οικονομια μπαταριας ενεργοποιημενη, ασε που τωρα τελευταια την μια δεν θα βρισκει το wifi και θα πρεπει να κανω reset και την αλλη οταν παταω τα δεδομενα κολλαει ολο το κινητο

Με πια έκδοση τα κάνει όλα αυτά;

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις πρόσεξα μετά την τελευταία αναβάθμιση που έκανα (318) άρχισε πάλι να τρώει μπαταρία απλά σε αναμονή με πολύ γρήγορους ρυθμούς...απελπισία! :D

• Like 1
Δημοσ.

14342.1001

Βάλε το fast ring και πήγαινε στην.1003,είναι καλύτερα.

Μόλις πρόσεξα μετά την τελευταία αναβάθμιση που έκανα (318) άρχισε πάλι να τρώει μπαταρία απλά σε αναμονή με πολύ γρήγορους ρυθμούς...απελπισία! :D

Η .318 είναι πολύ καλή έχει στρώσει η μπαταρία, κάτι άλλο θα φταίει,ίσως χρειάζεται reset,soft reset για αρχή.
  • Like 1
Δημοσ.

Βάλε το fast ring και πήγαινε στην.1003,είναι καλύτερα.

Η .318 είναι πολύ καλή έχει στρώσει η μπαταρία, κάτι άλλο θα φταίει,ίσως χρειάζεται reset,soft reset για αρχή.

Είχε στρώσει με την προηγούμενη έκδοση (από μόνο του, χωρίς να κάνω κάτι) και τώρα τα ίδια πάλι...

• Like 1
Δημοσ.

Είχε στρώσει με την προηγούμενη έκδοση (από μόνο του, χωρίς να κάνω κάτι) και τώρα τα ίδια πάλι...

Η .318 για την μπαταρία έχει διόρθωση,σε πολλούς έκατσε καλά από την αρχή (πολύ καλά μπορώ να πω)κάποιοι είχαν πρόβλημα αλλά με reset έφτιαξε.Τη να πω δεν κάθονται καλά όλες οι αναβαθμίσεις.
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...