Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα κι εγώ την αναβάθμιση σε .318 σήμερα. Δεν έχω προλάβει να δω κάτι ακόμα...το θέμα με τα μηνύματα δεν λύθηκε οπότε πάμε για επαναφορά...

Εντωμεταξύ όταν μπαίνω στα μηνύματα μου λέει Απαιτείτε εξουσιοδότηση, καταχωρίστε ξανά τα διαπιστευτήριά σας. Τι είναι αυτό;

• Like 1
Δημοσ.

Έκανα κι εγώ την αναβάθμιση σε .318 σήμερα. Δεν έχω προλάβει να δω κάτι ακόμα...το θέμα με τα μηνύματα δεν λύθηκε οπότε πάμε για επαναφορά...

Εντωμεταξύ όταν μπαίνω στα μηνύματα μου λέει Απαιτείτε εξουσιοδότηση, καταχωρίστε ξανά τα διαπιστευτήριά σας. Τι είναι αυτό;

το 'χεις συγχρονισμένο με skype?

• Like 1
Δημοσ.

παιδια καλημερα...σκεφτομαι να βαλω την επισημε σε 640xl... αξιζει λετε??

Εγώ σε 640xl έχω διάφορα θέματα. Με τα 8.1 καλύτερα ήταν.

Δημοσ.

Εγώ σε 640xl έχω διάφορα θέματα. Με τα 8.1 καλύτερα ήταν.

Σήμερα έπιασα το 532 της μητέρας μου με 8.1 και το ξευτέλιζε το 640 μου με την επίσημη .318. :P

Το κινητό έκανε ακριβώς αυτά που ζητούσα, έκανε τις πιο απλές δουλειές γρήγορα και απροβλημάτιστα. 

• Like 1
Δημοσ.

Το αντίθετο από εμένα,νομίζω ότι είναι καλύτερα με τα 10 σε 640

Με τη διαδικασία τα έβαλες; Μήπως κάνω κάτι λάθος;

Μόλις έβαλα την επίσημη έκανα hard reset και δεν έκανα restore από backup, έβαλα τις εφαρμογές που θέλω χειροκίνητα. Μήπως πρέπει να κάνω και τίποτα άλλο;

Δημοσ.

Σήμερα έπιασα το 532 της μητέρας μου με 8.1 και το ξευτέλιζε το 640 μου με την επίσημη .318. :P

Το κινητό έκανε ακριβώς αυτά που ζητούσα, έκανε τις πιο απλές δουλειές γρήγορα και απροβλημάτιστα. 

Είναι που βαριέμαι τη διαδικασία, αλλιώς θα πήγαινα πίσω πάλι!

• Like 1
Δημοσ.

Καλο το build,σταθερό και τέτοια...αλλα μπαταρία και πάλι μπαταρία....καταρχας ενώ έχω ανοιχτό το battery saver και κλειστή απτό παρασκήνιο το Viber μου ρχεται μήνυμα!(εσας δουλεύει το battery saver?) πιστεύω ότι εκεί οφείλεται το drain που κάνει! Θα ξαναβάλω release που ήμουν καλύτερα! Αναφέρομαι στην τελευταία έκδοση 14342.1003

Δημοσ.

Καλο το build,σταθερό και τέτοια...αλλα μπαταρία και πάλι μπαταρία....καταρχας ενώ έχω ανοιχτό το battery saver και κλειστή απτό παρασκήνιο το Viber μου ρχεται μήνυμα!(εσας δουλεύει το battery saver?) πιστεύω ότι εκεί οφείλεται το drain που κάνει! Θα ξαναβάλω release που ήμουν καλύτερα!

εγώ όταν ανοίγω battery saver και έχω φτάσει κάπου 10% μπαταρία πάω να ανοίξω εφαρμογές και κλείνουν μόνες τους :P

αλλά ειδοποιήσεις δεν μου 'ρχονται άρα σε μένα δουλεύει...

• Like 1
Δημοσ.

Με τη διαδικασία τα έβαλες; Μήπως κάνω κάτι λάθος;

Μόλις έβαλα την επίσημη έκανα hard reset και δεν έκανα restore από backup, έβαλα τις εφαρμογές που θέλω χειροκίνητα. Μήπως πρέπει να κάνω και τίποτα άλλο;

Δεν έχω κάνει μέχρι τώρα hard reset μόνο καμιά φόρα soft,έκατσαν από την αρχή καλά.

Τώρα αφού είδα μέχρι την .318 όλα ήταν καλά,έχω βάλει fast ring είμαι στην .1003 σήμερα και το ψάχνω.

Πάντως ως την επίσημη.318 δεν είχα θέμα,τώρα πειραματίζομαι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...