Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια παίζει καποιο πρόβλημα με την κάμερα του κινητου μετα το update(mango),επειδη με το που έκανα το update,άρχισε να τραβαει πολύ χάλια φωτογραφίες...ξέρει κανείς κατι???

Κάνε ενα hard reset καλυτερα

Εγώ παντως δεν ειχα καποιο τετοιο προβλημα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μαλλον πρεπει να κανω hard reset...δεν εκανα οταν εβαλα το mango..υπαρχει καποιος τροπος για να κρατησουμε backup τις εφαρμογες και τις ρυθμισεις μου??γιατι ειναι βαρετη διαδικασια..παντως οι ρυθμισεις της καμερας δεν πρεπει να παιζουν ρολο,επειδη τις εχω σχεδον ολες αλλαξει,το εχω βαλει και σε εργοστασιακες,αλλα τιποτα..

ενδιαφέρον!!! @alexzzz ξέρεις που μπορούμε να το βρούμε και για WP7 εχω το HD2 με mango (δεν έχω καταφέρει να βάλω εφαρμογή εκτός του windows market) έχει κανεις ιδέα?

Εγώ μετά τα mango beta, mango επίσημα και λοιπά Update έχασα το παλιό chevron unlock και έκανα το καινούριο, επί πληρωμή. Με αυτό μπορείς να περάσεις εφαρμογές του market εκτός market και αρκετές homebrew. Δεν μπορείς να περάσει homebrew εφαρμογές που παραβαίνουν κάποιους κανόνες των app (πχ για custom χρώμα στα tile) όμως αν δεν κάνεις και κάτι τέτοιο.

Το δεύτερο σκέλος δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα λόγο έλλειψης χρόνου.

δικό σου; να βρίσω;

Οχι δυστυχως αλλα ειναι θεμα χρονου :mrgreen:

Άντε γιατί και εγώ έτοιμος για μπινελίκια ήμουν...και φαίνεται τόσο ωραίο και τετραγωνισμένο το Νοκια

Εγώ μετά τα mango beta, mango επίσημα και λοιπά Update έχασα το παλιό chevron unlock και έκανα το καινούριο, επί πληρωμή. Με αυτό μπορείς να περάσεις εφαρμογές του market εκτός market και αρκετές homebrew. Δεν μπορείς να περάσει homebrew εφαρμογές που παραβαίνουν κάποιους κανόνες των app (πχ για custom χρώμα στα tile) όμως αν δεν κάνεις και κάτι τέτοιο.

Το δεύτερο σκέλος δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα λόγο έλλειψης χρόνου.

Αν πάρω το κωδικό(οι κωδικοί τους μάραναν) από την M$ υπάρχει περίπτωση να μην χρειαστεί,να το κάνω unlock ή πάλι θα πρέπει να το γίνει,για να έχω εκτός μαρκετ εφαρμογές?

Unlock πρέπει να κάνει για περάσεις εφαρμογές εκτός market.

Οπόταν,για να συνοψίσουμε λίγο τα πράγματα.

Τον κωδικό το θέλουμε για το market και unlock για εκτός μαρκετ!

Για να μπορέσω να δημιουργήσω παρτισιον για τα android, πρέπει πάλι να κάνω unlock. Αυτή η διαδικασία είναι η ίδια και στις δυο περιπτώσεις ή άλλη για την sd και άλλη για να ξεκλειδώσω την κάρτα!

Με έχασες...

τον κωδικό των chevron τον θέλουμε για το unlock

partition για android δεν ξέρω τι/αν/πως γίνεται...

Γιατί χρειάζεται κωδικό το chevron?

Επειδή όταν ακολούθησα την διαδικασία για unlock δε μου ζήτησε κάτι, ούτε κάπου έγραφε για κωδικό?Ασε να το ψάξω να δω τι παίζει και επιστρέφω! :-)

Παίζει ρόλο σε πιο στάδιο θα κάνω το unlock,σε nodo ή σε mango?

Με έχασες...

τον κωδικό των chevron τον θέλουμε για το unlock

partition για android δεν ξέρω τι/αν/πως γίνεται...

Για το htc hd2 αναφέρομε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...