Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επιβεβαιώνω και εγώ οτι επιβεβαιώνεις συνεχώς τα άσχημα κομμάτια των WMobile και μεταδίδεις συνεχώς αρνητισμό στο νήμα

Εμενα απο μπαταρια με την 318 σε 640 ειναι σε εξαιρετικα επιπεδα...

Για κατσε ομως Jimisvog εδω δεν ειναι το καταλληλο θεμα για να πεις κανεις την αποψη του?Τι στο καλο??

Απο την στιγμη που αλλιως καθεται το update σε εμενα αλλιως στον jmiliad και απο την στιγμη που υπαρχουν ακομα σοβαρα θεματακια φυσικα και θα υπαρχει και καπως αρνητικο κλιμα..και ποιος ειναι υπευθυνος φυσικα η microsoft..

Θα το ξαναπω μερικοι αφηστε τους ρομαντισμους με τα wm10 και χωστε τα εκει που πρεπει(στειλτε feedback βρε παιδια) αν θελετε να εχετε καλυτερη εμπειρια χρησης..

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εμενα απο μπαταρια με την 318 σε 640 ειναι σε εξαιρετικα επιπεδα...

Για κατσε ομως Jimisvog εδω δεν ειναι το καταλληλο θεμα για να πεις κανεις την αποψη του?Τι στο καλο??

Απο την στιγμη που αλλιως καθεται το update σε εμενα αλλιως στον jmiliad και απο την στιγμη που υπαρχουν ακομα σοβαρα θεματακια φυσικα και θα υπαρχει και καπως αρνητικο κλιμα..και ποιος ειναι υπευθυνος φυσικα η microsoft..

Θα το ξαναπω μερικοι αφηστε τους ρομαντισμους με τα wm10 και χωστε τα εκει που πρεπει(στειλτε feedback βρε παιδια) αν θελετε να εχετε καλυτερη εμπειρια χρησης..

Βρε συμφωνώ, και εγώ και ούτε είπα να μην πει κανείς την άποψή του. Και εγώ έχω θέματα στο θέμα του άλμπουμ των φωτογραφιών, είδα πως το έχουν και άλλοι, έσκασα και ενα feedback και όλα καλά. Γράφω και κανένα θέμα που προκύπτει αλλά ως εκεί. Γιατί μπαίνω στο νήμα και συνεχώς βλέπω και επανάληψη γκρίνιας για πράγματα τα οποία έχουν χιλιοειπωθεί απο τα ίδια άτομα. Είναι σαν εγώ να γράφω ανα 2 μέρες οτι έχει θέμα το άλμπουμ φωτογραφιών και να γράφω και μηνύματα οτι συμφωνώ με αυτού που έχουν. Ίσως ενοχλήθηκα περισσότερο απο ότι έπρεπε αλλά αυτό γιατί όποτε μπαίνω στο νήμα βλέπω μια επανάληψη.

• Like 1

Μα φίλε μου,βγήκε ενημέρωση που βασικό Fix της ήταν η κατανάλωση της μπαταρίας σε κατάσταση αναμονής.

Αντιθέτως σε πολλές συσκευές,ακόμα και ίδιες μεταξύ τους,τα αποτελέσματα ήταν αντίθετα.

Τι θες να πούμε;Μπράβο ms που στα μισά κινητά το έφτιαξες το θέμα και στα υπόλοιπα τα πέθανες;

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα φίλε μου,βγήκε ενημέρωση που βασικό Fix της ήταν η κατανάλωση της μπαταρίας σε κατάσταση αναμονής.

Αντιθέτως σε πολλές συσκευές,ακόμα και ίδιες μεταξύ τος,τα αποτελέσματα ήταν αντίθετα.

Τι θες να πούμε;Μπράβο ms που στα μισά κινητά το έφτιαξες το θέμα και στα υπόλοιπα τα πέθανες;

Όχι φυσικά. Τέλος πάντων. Γράψε λάθως, κακώς σχολίασα το συγκεκριμένο θέμα και βγαίνουμε offtopic. My bad :)

EDIT: By the way το θέμα με την καμερα που βγαζει φωτογραφίες και κρασαρει το εχω και εγω. Απο μπαταρία ειμαι μια χαρα σε Lumia 735

+ Ηρθε το update του Instagram και σε μας πλεον

Επεξ/σία από jimisvog
  • Like 1

Lumia 930 εγκατάσταση της τελευταίας 8.1 denim μεσώ του tool στο pc.

Με το που ανοίξει αμέσως περνάω μεσω της επίσημης εφαρμογής τα 10 (.107)

Στο καπάκι μου περνάει την .318

Hard reset, πέρασμα ολων των τελευταίων ενημερώσεων στο store και εφαρμογών. Μετα το τελος της διαδικασίας και ρυθμίσεων γίνεται soft reset. Μετα το soft reset χωρίς να κανω η να ανοιξω απολύτως τίποτα το φορτίζω 100% κ το αφήνω μονο του χωρίς καμία ενέργεια.

Στατιστικά μπαταρίας:

14/05 11:00 100%

14/05 23:00 97%

15/05 11:30 94%

14/05 17:30 92%

Η μπαταρία στην αναμονή σχεδόν δεν κουνιέται καθόλου. Η μπαταρία με την .318 πλέων σε επίπεδα 8.1, κατα τη γνωμη μου πολυ καλύτερα!!! Το ιδiο και σε Lumia 920.

• Like 2

Lumia 930 εγκατάσταση της τελευταίας 8.1 denim μεσώ του tool στο pc.

Με το που ανοίξει αμέσως περνάω μεσω της επίσημης εφαρμογής τα 10 (.107)

Στο καπάκι μου περνάει την .318

Hard reset, πέρασμα ολων των τελευταίων ενημερώσεων στο store και εφαρμογών. Μετα το τελος της διαδικασίας και ρυθμίσεων γίνεται soft reset. Μετα το soft reset χωρίς να κανω η να ανοιξω απολύτως τίποτα το φορτίζω 100% κ το αφήνω μονο του χωρίς καμία ενέργεια.

Στατιστικά μπαταρίας:

14/05 11:00 100%

14/05 23:00 97%

15/05 11:30 94%

14/05 17:30 92%

Η μπαταρία στην αναμονή σχεδόν δεν κουνιέται καθόλου. Η μπαταρία με την .318 πλέων σε επίπεδα 8.1, κατα τη γνωμη μου πολυ καλύτερα!!! Το ιδiο και σε Lumia 920.

Μωρε σε αναμονή καλά είμαστε.

Αλλά στην χρήση browsing wi-fi βλέπω 15% κάτω την ώρα.

• Like 1

χμ...Παίρνω σαν δεδομένο ότι έχεις κάνει soft reset χωρίς επιτυχία,οπότε σε βλέπω για hard....

Έχω κάνει ναι, η αλήθεια είναι ότι είχα κάνει και hard reset μετά την αναβάθμιση σε 10 αλλά το πρόβλημα το παρατήρησα μετά (και χωρίς να έχει γίνει άλλη αναβάθμιση εντωμεταξύ). Γι'αυτό φοβάμαι μη κάνω τζάμπα hard reset ή μήπως είναι καλύτερα να περιμένω μια επόμενη αναβάθμιση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...