Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μερικές εντυπώσεις από το καινούργιο μου Lumia 950 xl και .318

Το τηλ. όπως ήταν φυσικό πάει σφαίρα. Με την φωτογραφική κανένα πρόβλημα. Άψογη ποιότητα χωρίς προβλήματα. Τα rgb led βγάζουν φυσικό φωτισμό ανάλογο του φωτισμου του χώρου και όχι άσπρο. Μόνο μείον το αργό focus.

Όσον αφορά την μπαταρία, εκεί δυστυχώς φεύγει αέρα. Το κινητο με δυσκολία θα μου βγάζει την μέρα. Δεν ξέρω αν φταει η 318. Επίσης το κινητο ζεσταίνετε παρα πολύ ακόμη και με απλές εργασίες, ειδικά στο κάτω μέρος. Από αυτά που διάβαζα δεν περίμενα να ζεσταίνετε τόσο.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όταν πήρα το 930, τις πρώτες μέρες έψαχνα την διαδικασία γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα το στείλω πίσω μιας και ζεσταιωόταν αφύσικα πολύ, σε σημείο που οριακά το κρατούσες απο το κάτω μέρος. Μετά απο μια βδομάδα έστρωσε και δεν το έχει ξανακάνει έκτοτε.

Τώρα για την μπαταρία, ενώ ήταν σε καλό επίπεδο, η .318 ήρθε και τα γκρέμισε όλα για εμένα. Αδικαιολόγητο drain...ελπίζω να διορθωθεί σύντομα.

• Like 3

Και να σκεφτεί κανείς πως η 318 έχει σαν βασική διόρθωση την κατανάλωση μπαταρίας...

Εμένα μετά από hard reset,φαίνεται να έχει στρώσει πάντως.

Μόνο με 3g πέφτει γρήγορα.

• Like 2

Μερικές εντυπώσεις από το καινούργιο μου Lumia 950 xl και .318

Το τηλ. όπως ήταν φυσικό πάει σφαίρα. Με την φωτογραφική κανένα πρόβλημα. Άψογη ποιότητα χωρίς προβλήματα. Τα rgb led βγάζουν φυσικό φωτισμό ανάλογο του φωτισμου του χώρου και όχι άσπρο. Μόνο μείον το αργό focus.

Όσον αφορά την μπαταρία, εκεί δυστυχώς φεύγει αέρα. Το κινητο με δυσκολία θα μου βγάζει την μέρα. Δεν ξέρω αν φταει η 318. Επίσης το κινητο ζεσταίνετε παρα πολύ ακόμη και με απλές εργασίες, ειδικά στο κάτω μέρος. Από αυτά που διάβαζα δεν περίμενα να ζεσταίνετε τόσο.

Απο καμερα σε σχεση με το 930 ειναι καλυτερη;;

Αν είναι το βασικό σου τηλέφωνο,είναι νωρίς.

Τουλάχιστον με αυτά που διαβάζω από εδώ και εκεί.

Σκέφτομαι να πάω σε insider και να μπω στο Redstone branch.

Απο καμερα σε σχεση με το 930 ειναι καλυτερη;;

Όλα τα λεφτά είναι η κάμερα. Κατά πολλούς η καλύτερη κάμερα σε smartphone αυτη την στιγμή. Δεν έχω δει το 930 για να συγκρίνω.

Το rgb flash είναι απίστευτα χρήσιμο και μπορείς και τραβάς φωτο φανταστικές.

Αν είναι το βασικό σου τηλέφωνο,είναι νωρίς.

Τουλάχιστον με αυτά που διαβάζω από εδώ και εκεί.

Θα το κοιτάξω. Το είχα βάλει στο 735 της γυναίκας μου και έπαιζε πολύ καλά εκεί.

Έχει και πολύ ωραία καινούργια πραγματάκια.

Όταν πήρα το 930, τις πρώτες μέρες έψαχνα την διαδικασία γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα το στείλω πίσω μιας και ζεσταιωόταν αφύσικα πολύ, σε σημείο που οριακά το κρατούσες απο το κάτω μέρος. Μετά απο μια βδομάδα έστρωσε και δεν το έχει ξανακάνει έκτοτε.

Τώρα για την μπαταρία, ενώ ήταν σε καλό επίπεδο, η .318 ήρθε και τα γκρέμισε όλα για εμένα. Αδικαιολόγητο drain...ελπίζω να διορθωθεί σύντομα.

Το κινητο σου είχε στρώσει χωρίς να πάρεις νέα έκδοση λειτουργικού;

• Like 1

Και να σκεφτεί κανείς πως η 318 έχει σαν βασική διόρθωση την κατανάλωση μπαταρίας...

Εμένα μετά από hard reset,φαίνεται να έχει στρώσει πάντως.

Μόνο με 3g πέφτει γρήγορα.

Κι εγώ για κατανάλωση σε 3G μιλάω, ξέχασα να το αναφέρω.

Πάντως η κάμερα του 950 είναι η ίδια με του 930 απο ότι έχω διαβάσει.

• Like 1

Κι εγώ για κατανάλωση σε 3G μιλάω, ξέχασα να το αναφέρω.

Πάντως η κάμερα του 950 είναι η ίδια με του 930 απο ότι έχω διαβάσει.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6227&idPhone2=7263

Το 950 έχει αρκετά μεγαλύτερο άνοιγμα φακού f/1.9 (περισσότερο φως) σε σχέση με το f/2.4.

Επίσης ο sensor είναι λίγο μεγαλύτερος, 1/2.4 σε σχέση με το 1/2.5 του 930.

Και το 950 έχει rgb led που είναι πολυ μεγάλη βελτίωση σε σχέση με τα white leds του 930.

Σε 1080p το 930 δεν έχει 60 fps/

Και τέλος το 950 έχει καλύτερη επεξεργασία της φωτογραφίας και του βίντεο λόγω επεξεργαστικής ισχύς.

Επίσης από τι βλέπω και από εδώ δεν έχουν καμία σχέση.

• Like 2

Το έψαξα γιατί μου έκανε εντύπωση που είπες είναι το ίδιο :P. Από τι ξέρω απο ναυαρχίδα σε ναυαρχίδα βελτιωνόταν σημαντικά η κάμερα και φάνηκε παράξενο να έμεινε η ίδια.

• Like 2

Επιβεβαιώνω κι εγώ το battery drain της .318 σε lumia 640...

Επιβεβαιώνω και εγώ οτι επιβεβαιώνεις συνεχώς τα άσχημα κομμάτια των WMobile και μεταδίδεις συνεχώς αρνητισμό στο νήμα

• Like 1

Επιβεβαιώνω και εγώ οτι επιβεβαιώνεις συνεχώς τα άσχημα κομμάτια των WMobile και μεταδίδεις συνεχώς αρνητισμό στο νήμα

Ε καλά δεν είπε και κανένα ψέμα ούτε και αρνητικό που δεν ισχύει.

Chill...

• Like 4

lumia 640 τα πηγαίνει καλά με την 318 στο θεμα της μπαταρίας. Αυτό που δεν μπορώ να εκτιμήσω είναι η κατανάλωση 3g/4g σε χρήση ιντερνετ σε σχέση με την 8.1 .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...