privateer Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Τώρα που κυκλοφόρησε η universal του Facebook στο PC, μήπως γνωρίζει κανείς πότε θα την έχουμε στο Windows 10 mobile; Το καλοκαίρι 1
Retromaniac Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μόλις παρέλαβα 950 XL και βάζω .318 Από το 920 είχα θετικές εντυπώσεις. Να δούμε στο 950. 1
Centurion Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μετά το Hard reset,ενώ η μπαταρία φαίνεται να έχει στρώσει δεν γίνεται ενημέρωση σε equalizer,Lumia Help+Tips,Rate Your Device,Lumia motion Data. Εντάξει δεν χρησιμοποιώ κάποιο από αυτά,αλλά.... Αν έχεις κάρτα SD κοίταξε στον χώρο αποθήκευσης μήπως έχουν εγκατασταθεί εκεί. Αν ναι, μετέφερέ τις στην εσωτερική μνήμη και ξαναπροσπάθησε. 2
panos9553 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Και μετα απο hard reset σε 640 με την 318 εχουμε και λεμε...μπαταρια παιδια μια χαρα..αρκετα ικανοποιημενος..το ιδιο με 8,1 βρισκομαι πλεον..απο τις καλυτερες μπαταριες που εχω δει γενικα.. Τα θεματα με την ΧΑΛΙΑ εφαρμογη των φωτογραφιων συνεχιζει..(απο αποψη ταχυτητας loading και γενικοτερα smothness) αρα δεν ειμαι τρελλος απλα παιδια επιμενω να τους στελνετε να βελτιωσουν αυτες τις εφαρμογες..ειναι υποχρεωση τους. Όταν τραβάω 2 (ή 3 στην καλυτερη) HDR φωτογραφίες στη σειρά κρασάρει η εφαρμογή της κάμερας και μετά για να ξανά δουλέψει θέλει restart. Το κάνει απ όταν ήμουν insider και το κάνει ακόμα και τώρα στις Official builds. Φυσικά έχω κάνει και hard reset αλλά τίποτα. Φυσικά στέλνω feedback εδώ και 8 μήνες αλλά πάλι τίποτα.Το γεγονός ότι αφού τραβήξεις την HDR φωτογραφία θέλει κάνα 5λεπτο για να βάλει τα finishing touches είναι άλλο.Αντίστοιχη λειτουργία υπάρχει στα iPhone εδώ και χρόνια. Κάποτε που είχα iPhone ήταν όταν είχε πρωτοβγει η λειτουργία αύτη και δούλευε άψογα, η ms δυσκολεύεται όμως. Πριν λιγο ημουν βολτουλα με 2 φιλες...μου ζητουν να τις τραβηξω φωτογραφιες..κομπλε λοιπον...βγαζω 2 κανονικες και αλλες 2 με hdr και μου ξεκινα να δειχνει αποθηκευση...δεν τραβαγε..στημενες οι κοπελες περιμενουν να τις τραβηξω σε αλλο σημειο..ακομα φορτωση μου ελεγε και δεν με αφηνε ακομα να τραβηξω...μισο λεπτακι τους λεω...την κλεινω την εφαρμογη απο το backround την ξαναανοιγω..ακομα αποθηκευση ελεγε...ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...αντε μου λενε τι κανεις..??Εκλεισα το κινητο με τα πολλα και το ξαναανοιξα..Ωραια μπακατελα εχεις μου λενε..κοριτσια-Lumia γραψετε ασσος...ρομπα εγινα και τους ελεγα ποσο σταθερο λειτουργικο ειναι και τετοια..και το κερασακι ειναι πως το ιδιο το ξανακανε παλι αφου τραψηξα αλλες 4 με hdr.. Περα απο τις εφαρμογες του facebook viber messenger που ειναι κατω του μετριου αν και λειτουργικες(αν και περιμενουμε τις universal) οι βασικες εφαρμογες εχουν σοβαρα θεματα παιδια..ξεκολατε μερικοι και πειτε τα να γινουν καλυτερα οσο ειναι νωρις... Με συγχωρειτε για το μεγεθος του κειμενου. 2
olimpiakos 7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Και μετα απο hard reset σε 640 με την 318 εχουμε και λεμε...μπαταρια παιδια μια χαρα..αρκετα ικανοποιημενος..το ιδιο με 8,1 βρισκομαι πλεον..απο τις καλυτερες μπαταριες που εχω δει γενικα.. Τα θεματα με την ΧΑΛΙΑ εφαρμογη των φωτογραφιων συνεχιζει..(απο αποψη ταχυτητας loading και γενικοτερα smothness) αρα δεν ειμαι τρελλος απλα παιδια επιμενω να τους στελνετε να βελτιωσουν αυτες τις εφαρμογες..ειναι υποχρεωση τους. Πριν λιγο ημουν βολτουλα με 2 φιλες...μου ζητουν να τις τραβηξω φωτογραφιες..κομπλε λοιπον...βγαζω 2 κανονικες και αλλες 2 με hdr και μου ξεκινα να δειχνει αποθηκευση...δεν τραβαγε..στημενες οι κοπελες περιμενουν να τις τραβηξω σε αλλο σημειο..ακομα φορτωση μου ελεγε και δεν με αφηνε ακομα να τραβηξω...μισο λεπτακι τους λεω...την κλεινω την εφαρμογη απο το backround την ξαναανοιγω..ακομα αποθηκευση ελεγε...ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...αντε μου λενε τι κανεις..??Εκλεισα το κινητο με τα πολλα και το ξαναανοιξα..Ωραια μπακατελα εχεις μου λενε..κοριτσια-Lumia γραψετε ασσος...ρομπα εγινα και τους ελεγα ποσο σταθερο λειτουργικο ειναι και τετοια..και το κερασακι ειναι πως το ιδιο το ξανακανε παλι αφου τραψηξα αλλες 4 με hdr.. Περα απο τις εφαρμογες του facebook viber messenger που ειναι κατω του μετριου αν και λειτουργικες(αν και περιμενουμε τις universal) οι βασικες εφαρμογες εχουν σοβαρα θεματα παιδια..ξεκολατε μερικοι και πειτε τα να γινουν καλυτερα οσο ειναι νωρις... Με συγχωρειτε για το μεγεθος του κειμενου. Αδερφε μηπως οταν εβγαζες φωτο επρεπε να περιμενεις για 5-6 δευτερολεπτα μεχρι να γινει αποθηκευση τελειως και μετα να ξανατραβαγες!;
panos9553 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Αδερφε μηπως οταν εβγαζες φωτο επρεπε να περιμενεις για 5-6 δευτερολεπτα μεχρι να γινει αποθηκευση τελειως και μετα να ξανατραβαγες!; Φυσικα και περιμενα...για αρκετη ωρα εγραφε αποθηκευση και δεν δεχοταν τιποτα..βγηκα ξαναμπηκα..μονο με επαννεκινηση εστρωσε και παλι τα ιδια μετα..προχειροδουλειες της ms ειναι αυτα.. 1
salida Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Και μετα απο hard reset σε 640 με την 318 εχουμε και λεμε...μπαταρια παιδια μια χαρα..αρκετα ικανοποιημενος..το ιδιο με 8,1 βρισκομαι πλεον..απο τις καλυτερες μπαταριες που εχω δει γενικα.. Τα θεματα με την ΧΑΛΙΑ εφαρμογη των φωτογραφιων συνεχιζει..(απο αποψη ταχυτητας loading και γενικοτερα smothness) αρα δεν ειμαι τρελλος απλα παιδια επιμενω να τους στελνετε να βελτιωσουν αυτες τις εφαρμογες..ειναι υποχρεωση τους. Πριν λιγο ημουν βολτουλα με 2 φιλες...μου ζητουν να τις τραβηξω φωτογραφιες..κομπλε λοιπον...βγαζω 2 κανονικες και αλλες 2 με hdr και μου ξεκινα να δειχνει αποθηκευση...δεν τραβαγε..στημενες οι κοπελες περιμενουν να τις τραβηξω σε αλλο σημειο..ακομα φορτωση μου ελεγε και δεν με αφηνε ακομα να τραβηξω...μισο λεπτακι τους λεω...την κλεινω την εφαρμογη απο το backround την ξαναανοιγω..ακομα αποθηκευση ελεγε...ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...αντε μου λενε τι κανεις..??Εκλεισα το κινητο με τα πολλα και το ξαναανοιξα..Ωραια μπακατελα εχεις μου λενε..κοριτσια-Lumia γραψετε ασσος...ρομπα εγινα και τους ελεγα ποσο σταθερο λειτουργικο ειναι και τετοια..και το κερασακι ειναι πως το ιδιο το ξανακανε παλι αφου τραψηξα αλλες 4 με hdr.. Περα απο τις εφαρμογες του facebook viber messenger που ειναι κατω του μετριου αν και λειτουργικες(αν και περιμενουμε τις universal) οι βασικες εφαρμογες εχουν σοβαρα θεματα παιδια..ξεκολατε μερικοι και πειτε τα να γινουν καλυτερα οσο ειναι νωρις... Με συγχωρειτε για το μεγεθος του κειμενου. εμένα σe fast ring ρίχνει μόνιμα error στις λήψεις με hdr 2
Retromaniac Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μόλις παρέλαβα 950 XL και βάζω .318 Από το 920 είχα θετικές εντυπώσεις. Να δούμε στο 950. Το γα...σα την μανα, οπότε συμπέρασμα δεν εχω, γιατί είμαι απέχω πολύ από την κανονική χρήση. 1
Supes Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Αδερφε μηπως οταν εβγαζες φωτο επρεπε να περιμενεις για 5-6 δευτερολεπτα μεχρι να γινει αποθηκευση τελειως και μετα να ξανατραβαγες!; Άμα είναι να περιμένουμε 5-6 sec από τη μια φωτογραφία στην άλλη εν έτη 2016 καήκαμε, με το φιλμ πιο γρήγορα τραβάγαμε... Και μετα απο hard reset σε 640 με την 318 εχουμε και λεμε...μπαταρια παιδια μια χαρα..αρκετα ικανοποιημενος..το ιδιο με 8,1 βρισκομαι πλεον..απο τις καλυτερες μπαταριες που εχω δει γενικα.. Τα θεματα με την ΧΑΛΙΑ εφαρμογη των φωτογραφιων συνεχιζει..(απο αποψη ταχυτητας loading και γενικοτερα smothness) αρα δεν ειμαι τρελλος απλα παιδια επιμενω να τους στελνετε να βελτιωσουν αυτες τις εφαρμογες..ειναι υποχρεωση τους. Πριν λιγο ημουν βολτουλα με 2 φιλες...μου ζητουν να τις τραβηξω φωτογραφιες..κομπλε λοιπον...βγαζω 2 κανονικες και αλλες 2 με hdr και μου ξεκινα να δειχνει αποθηκευση...δεν τραβαγε..στημενες οι κοπελες περιμενουν να τις τραβηξω σε αλλο σημειο..ακομα φορτωση μου ελεγε και δεν με αφηνε ακομα να τραβηξω...μισο λεπτακι τους λεω...την κλεινω την εφαρμογη απο το backround την ξαναανοιγω..ακομα αποθηκευση ελεγε...ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...αντε μου λενε τι κανεις..??Εκλεισα το κινητο με τα πολλα και το ξαναανοιξα..Ωραια μπακατελα εχεις μου λενε..κοριτσια-Lumia γραψετε ασσος...ρομπα εγινα και τους ελεγα ποσο σταθερο λειτουργικο ειναι και τετοια..και το κερασακι ειναι πως το ιδιο το ξανακανε παλι αφου τραψηξα αλλες 4 με hdr.. Περα απο τις εφαρμογες του facebook viber messenger που ειναι κατω του μετριου αν και λειτουργικες(αν και περιμενουμε τις universal) οι βασικες εφαρμογες εχουν σοβαρα θεματα παιδια..ξεκολατε μερικοι και πειτε τα να γινουν καλυτερα οσο ειναι νωρις... Με συγχωρειτε για το μεγεθος του κειμενου. χαλάστρα σου 'κανε η MS γράψτο στο feedback 4
tasos-e Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Και μετα απο hard reset σε 640 με την 318 εχουμε και λεμε...μπαταρια παιδια μια χαρα..αρκετα ικανοποιημενος..το ιδιο με 8,1 βρισκομαι πλεον..απο τις καλυτερες μπαταριες που εχω δει γενικα.. Τα θεματα με την ΧΑΛΙΑ εφαρμογη των φωτογραφιων συνεχιζει..(απο αποψη ταχυτητας loading και γενικοτερα smothness) αρα δεν ειμαι τρελλος απλα παιδια επιμενω να τους στελνετε να βελτιωσουν αυτες τις εφαρμογες..ειναι υποχρεωση τους. Πριν λιγο ημουν βολτουλα με 2 φιλες...μου ζητουν να τις τραβηξω φωτογραφιες..κομπλε λοιπον...βγαζω 2 κανονικες και αλλες 2 με hdr και μου ξεκινα να δειχνει αποθηκευση...δεν τραβαγε..στημενες οι κοπελες περιμενουν να τις τραβηξω σε αλλο σημειο..ακομα φορτωση μου ελεγε και δεν με αφηνε ακομα να τραβηξω...μισο λεπτακι τους λεω...την κλεινω την εφαρμογη απο το backround την ξαναανοιγω..ακομα αποθηκευση ελεγε...ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...αντε μου λενε τι κανεις..??Εκλεισα το κινητο με τα πολλα και το ξαναανοιξα..Ωραια μπακατελα εχεις μου λενε..κοριτσια-Lumia γραψετε ασσος...ρομπα εγινα και τους ελεγα ποσο σταθερο λειτουργικο ειναι και τετοια..και το κερασακι ειναι πως το ιδιο το ξανακανε παλι αφου τραψηξα αλλες 4 με hdr.. Περα απο τις εφαρμογες του facebook viber messenger που ειναι κατω του μετριου αν και λειτουργικες(αν και περιμενουμε τις universal) οι βασικες εφαρμογες εχουν σοβαρα θεματα παιδια..ξεκολατε μερικοι και πειτε τα να γινουν καλυτερα οσο ειναι νωρις... Με συγχωρειτε για το μεγεθος του κειμενου. Στο θέμα με το app της κάμερας το πρόβλημα άρχισε στην τελευταία αναβάθμιση του app που κάνανε και δεν το έχουν λύση ακομα,το κακό είναι ότι κόψαν την Lumia camera. Τώρα για Viber η δοκιμαστική έκδοση που έχω φαίνεται ότι θα γίνει πολύ καλή δουλεία. 1
Angelcrow Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Status update σε Lumua 930. Αν ανοίξεις 3g στην .318..... τον ήπιες απλά. Βγήκα για ένα καφέ και σε 15 λεπτά χρήσης με 3g (browsing) ειμαι από 92% στο 33. Omfg που λένε και στο χωριό μου. H καταναλωση 3g ειναι χαλια και στην επισημη 218 1
tasos-e Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 H καταναλωση 3g ειναι χαλια και στην επισημη 218 .318 είναι η επίσημη,κοντεύει βδομάδα. 1
zio10 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Αδερφε μηπως οταν εβγαζες φωτο επρεπε να περιμενεις για 5-6 δευτερολεπτα μεχρι να γινει αποθηκευση τελειως και μετα να ξανατραβαγες!; Τα 5-6 δευτερόλεπτα είναι υπερβολικά πολύς χρόνος για αυτή τη δουλειά πάντως! 1
Chrysostomos Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Αν έχεις κάρτα SD κοίταξε στον χώρο αποθήκευσης μήπως έχουν εγκατασταθεί εκεί. Αν ναι, μετέφερέ τις στην εσωτερική μνήμη και ξαναπροσπάθησε. Ευχαριστώ,αλλά ως δια μαγείας ξεκόλλησαν μόνες τους. επίσης το HDR σε εμένα δουλεύει κανονικά,κάθε φόρα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα