Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε να το αφήνω όλο το βράδυ τότε. :-(

στο myphone εντομεταξύ λένε το αντίθετο.

ναι οκ,κάνε εσυ αυτό που λένε για να αντέξει κανενα μήνα παραπάνω η μπαταρία πριν αρχίσει να χάνει χωρητικότητα.

τι διαφορά έχει να πάρεις νεα μπαταρία σε 1,5 χρόνο αντι για 2 χρόνια απ'οτι να σκάς για το πότε το έβαλες,πότε θα το βγάλεις κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

δε κάνω αυτό που λένε,έτυχε.Δεν προλαβαίνω να το φορτίζω άλλη ώρα οπότε συνήθως το βάζω τις ώρες που κοιμάμαι.

κοιταξε να δεις.

Το πρώτο σοβαρό κινητό που πήρα ηταν το Nokia nGage.

Απο τότε δεν έχω αλλάξει τον τρόπο φόρτισης του κινητού που έχω ειτε αυτό κόστιζε 500€(Ν95,Κ850i)είτε αυτό κόστιζε 60€(Νοκια 206)ουτε τώρα με το 435.

το βάζω πάντα πριν κοιμηθώ,ανεξαρτήτως το πόσο έχει,

ειτε 90% ειναι είτε 80 ειτε 50.

Αυτο που ξέρω ειναι οτι θα το χρειαστώ την επόμενη μέρα και ξέρω οτι δεν θα φαω ολη την μπαταρία 1000%

Σε πληροφορώ σε οσες συσκευές έχω,μόνο στο 850 και στο wildfire S πήρα νεα μπαταρία γιατι τους επινα το αιμα και χοντρικά στον 1 χρονο κ κάτι ειχαν αρχίσει να πέφτουν η να φουσκώνουν.

• Like 1
Δημοσ.

Άσε τα cleaner για τα Android...

(Και πιάσε τα popcorn για τις αντιδράσεις του post)

Χαχαχα!! Το είπα γιατί είχα ένα android δίπλα μου και κολλούσε λόγω μειωμένου χώρου,καθάρισα cache και τέτοια και έστρωσε!

κοίτα κακό δεν κάνεις,αλλα γενικότερα και γω παρατηρώ αστάθειες στην μπαταρία.

Με συγκεκριμένη χρήση τη μια μέρα μπορεί να χάνει 1-2% ανα ώρα στην αναμονή αλλες φορές χάνει 5-10% για πλάκα.

εισαι με 97% μπαταρία,ανοιγεις δεδομένα να δεις ουτε 30 δευτερόλεπτα.

Τα κλείνεις ολα

κοιτάς την μπαταρία 95%.

κοιτάς σε 10 λεπτα 92%

Κάτι τέτοιο γίνεται και σε μένα! ;)

αν το βγάλεις με το που πάει,ναι πέφτει δραματικά.

το εχω επιβεβαιώσει πάρα πολλές φορές

θέλει τουλάχιστον 1-2 ώρες αφότου πάει 100% για να κρατήσει.

Τι να πω,με το που πάει 100% δεν πέφτει τόσο πολύ,άντε να πάει μέχρι 96-97%...(εχεις κλείσει background apps? Έχεις 4g?αν ναι δοκίμασε 3g(μπας και)...reset τα κλασσικά τα χεις κάνει; ) ωππ αυτό πάει για το Χρυσόστομο!
Δημοσ.

Τώρα που κυκλοφόρησε η universal του Facebook στο PC, μήπως γνωρίζει κανείς πότε θα την έχουμε στο Windows 10 mobile;

• Like 1
Δημοσ.

Χτες το βράδυ φορτίζω 100%,κλείνω wifi και το βρίσκω τώρα με 93% και ανοιχτό το WiFi. Πως άνοιξε μόνο του;

Edit: Εντάξει το βρήκα, στις ρυθμίσεις του WiFi είχε επιλεγμένη την επανενεργοποίηση σε 1 ώρα.

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα που κυκλοφόρησε η universal του Facebook στο PC, μήπως γνωρίζει κανείς πότε θα την έχουμε στο Windows 10 mobile;

Θα την έχουμε αργότερα.

Μετά το Hard reset,ενώ η μπαταρία φαίνεται να έχει στρώσει δεν γίνεται ενημέρωση σε equalizer,Lumia Help+Tips,Rate Your Device,Lumia motion Data.

Εντάξει δεν χρησιμοποιώ κάποιο από αυτά,αλλά....

• Like 1
Δημοσ.

Μετά το Hard reset,ενώ η μπαταρία φαίνεται να έχει στρώσει δεν γίνεται ενημέρωση σε equalizer,Lumia Help+Tips,Rate Your Device,Lumia motion Data.

Εντάξει δεν χρησιμοποιώ κάποιο από αυτά,αλλά....

WP FTW

εμένα ηταν το πρώτο πράγμα που έγινε υστερα απο επαναφορά εργοστασιακών με την .164 :-D

Δημοσ.

Πρώτη φορά το παθαίνω να κολλάνε εφαρμογές μετά από harde reset.

Δεν κάνω άλλο τώρα να πάει να γα...

Αν βγει άλλη έκδοση βλέπουμε. :devil:

Δημοσ.

Και σε μένα δεν έκανε αυτόματη ενημέρωση σε κάποιες και τις έκανα χειροκίνητα. Αν πας να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή θα δεις πάνω δεξιά ένα βελάκι που κοιτάζει προς τα κάτω(downloads) και γράφει έναν αριθμό. Πάτησέ το και κάνε μία μία τις ενημερώσεις.

Δημοσ.

Χρησιμοποιεί κανείς Spotify? Κολλάει σαν τρελό ειδικά με την τελευταία build. Είναι απίστευτα εκνευριστικό...

Δημοσ.

Status update σε Lumua 930. Αν ανοίξεις 3g στην .318..... τον ήπιες απλά. Βγήκα για ένα καφέ και σε 15 λεπτά χρήσης με 3g (browsing) ειμαι από 92% στο 33. Omfg που λένε και στο χωριό μου.

• Like 1
Δημοσ.

Status update σε Lumua 930. Αν ανοίξεις 3g στην .318..... τον ήπιες απλά. Βγήκα για ένα καφέ και σε 15 λεπτά χρήσης με 3g (browsing) ειμαι από 92% στο 33. Omfg που λένε και στο χωριό μου.

Πω...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...