zio10 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μόνο όταν μπει Redstone ίσως δούμε διαφορά στα τηλέφωνα,πιστεύω ότι η Microsoft έδωσε γρήγορα τα 10ρια στα wp για την γκρίνια που υπήρχε και ακόμα κάνει δοκιμές. Υ.γ.Εμένα δεν με χαλάνε είναι καλύτερα από τα 8.1 και τα προβλήματα είναι ελάχιστα,από εφαρμογές αυτά πού θέλω σχεδόν είναι εντάξει,δεν έχω Facebook πού διαβάζω πολλά προβλήματα. E καλά, γρήγορα δεν το λες! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos-e Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 E καλά, γρήγορα δεν το λες! Που λέει ο λόγος ???? Δεν ήταν έτοιμοι πάντως. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FreakBoy Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μόνο σε εμενα κολλάει το 640 τις τελευταίες μέρες όταν πάω να ενεργοποιήσω τα δεδομένα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μόνο σε εμενα κολλάει το 640 τις τελευταίες μέρες όταν πάω να ενεργοποιήσω τα δεδομένα; οχι το έχουν αναφέρει και άλλοι σε άλλα φόρουμ. Από ότι φαίνεται η 318 δεν κάθεται σε όλους μας καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Και στο 930 μου, ενεργοποιώ τα δεδομένα και ενεργοποιούνται όποτε θέλουν μερικές φορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Eνημέρωση όχι αστεία...ΧΑΧΑΧ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Και στο 930 μου, ενεργοποιώ τα δεδομένα και ενεργοποιούνται όποτε θέλουν μερικές φορές.Κανένα πρόβλημα σε 532 με τα δεδομένα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Ερώτηση: Υπάρχει κάνα cleaner τίποτα να βάλουμε;ή δεν χρειάζεται!; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Φυσικά και δεν χρειάζεται. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Ερώτηση: Υπάρχει κάνα cleaner τίποτα να βάλουμε;ή δεν χρειάζεται!; Άσε τα cleaner για τα Android... (Και πιάσε τα popcorn για τις αντιδράσεις του post) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Εγώ να πω την αμαρτία μου,επειδή εχθές το κινητό έχασε ένα 20%+/- στην αναμονή,το έριξα ένα hard reset σήμερα. Ελπίζω και εύχομαι να στρώσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Εγώ να πω την αμαρτία μου,επειδή εχθές το κινητό έχασε ένα 20%+/- στην αναμονή,το έριξα ένα hard reset σήμερα. Ελπίζω και εύχομαι να στρώσει. κοίτα κακό δεν κάνεις,αλλα γενικότερα και γω παρατηρώ αστάθειες στην μπαταρία. Με συγκεκριμένη χρήση τη μια μέρα μπορεί να χάνει 1-2% ανα ώρα στην αναμονή αλλες φορές χάνει 5-10% για πλάκα. εισαι με 97% μπαταρία,ανοιγεις δεδομένα να δεις ουτε 30 δευτερόλεπτα. Τα κλείνεις ολα κοιτάς την μπαταρία 95%. κοιτάς σε 10 λεπτα 92% 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 το έβγαλα από την μπρίζα μόλις πήγε 100% στι; 1 το βράδυ. κοιμάμαι,ξυπνάω το πρωί στις 7 και βλέπω 77% με τα πάντα κλειστά. Εγκεφαλικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 το έβγαλα από την μπρίζα μόλις πήγε 100% στι; 1 το βράδυ. κοιμάμαι,ξυπνάω το πρωί στις 7 και βλέπω 77% με τα πάντα κλειστά. Εγκεφαλικό. αν το βγάλεις με το που πάει,ναι πέφτει δραματικά. το εχω επιβεβαιώσει πάρα πολλές φορές θέλει τουλάχιστον 1-2 ώρες αφότου πάει 100% για να κρατήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 αν το βγάλεις με το που πάει,ναι πέφτει δραματικά. το εχω επιβεβαιώσει πάρα πολλές φορές θέλει τουλάχιστον 1-2 ώρες αφότου πάει 100% για να κρατήσει. ε να το αφήνω όλο το βράδυ τότε. στο myphone εντομεταξύ λένε το αντίθετο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα