Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αλλο λεω εγω ομως και αλλο μου απαντας εσυ..εδω κουβεντα κανουμε..ποιος δεν πιστευει ποιον, τι εννοεις?

Βασικα ποιο lumia εχεις και ποια εκδοση λειτουργικου?Επισημη ή οχι?Οταν ανοιγεις πολλες εφαρμογες και  πας να τις κλεισεις δεν μενουν ακομα αρκετες απο πισω αν συνεχισεις να χρησιμοποιεις το Multitasking? Δηλαση εσενα οι φωτογραφιες λειτουργουν αψογα?Ανοιγουν αμεσως?(ποσα δευτερολεπτα κανει να ανοιξει η εφαρμογη χωρις να τρεχει απο πισω σε εσενα?) και οταν σκλρολλαρεις δεν ξαναφορτωνουν ξανα και ξανα οι φωτογραφιες..καντο με λιγη σπιρταδα ομως..

Για ολα τα πανω απαντησα απο την αρχη,ακριβη χρονο περιπου ενα δευτερο για να ανοιξουν (δεν εχω μετριτη)

640 ds wp10 .318 επισιμη

Το προβλημα που εχω και εχω πη ειναι στην καμερα μετα την αναβαθμηση του app καπου κολαει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για ολα τα πανω απαντησα απο την αρχη,ακριβη χρονο περιπου ενα δευτερο για να ανοιξουν (δεν εχω μετριτη)

640 ds wp10 .318 επισιμη

Το προβλημα που εχω και εχω πη ειναι στην καμερα μετα την αναβαθμηση του app καπου κολαει.

Οταν μου λες πως περνει 1 δευτερο να ανοιξει για πρωτη φορα τοτε Τασο μαλλον κατι κανεις λαθος..εδω και το 950 κανει κανα 3 με 4 να την ανοιξει και εσυ μου λες πως το 640 (που εχω και εγω κανει 1 δευτερο?) ελα τωρα ας μιλησουμε σοβαρα

Οταν μου λες πως περνει 1 δευτερο να ανοιξει για πρωτη φορα τοτε Τασο μαλλον κατι κανεις λαθος..εδω και το 950 κανει κανα 3 με 4 να την ανοιξει και εσυ μου λες πως το 640 (που εχω και εγω κανει 1 δευτερο?) ελα τωρα ας μιλησουμε σοβαρα

Να πουμε τη μονο αμα το δης θα πιστεψεις ετσι φαινετε.

Αν θες στο στελνω (με εξοδα δικα σου)

Αυτο με κανει και δεν γραφω στα φορουμ.

Να πουμε τη μονο αμα το δης θα πιστεψεις ετσι φαινετε.

Αν θες στο στελνω (με εξοδα δικα σου)

Αυτο με κανει και δεν γραφω στα φορουμ.

Τεσπα...τζαμπα προσπαθουσα να βγαλω ακρη τοση ωρα..οσοι βλεπουν καταλαβαινουν..καλη σου μερα Τασο.

Τεσπα...τζαμπα προσπαθουσα να βγαλω ακρη τοση ωρα..οσοι βλεπουν καταλαβαινουν..καλη σου μερα Τασο.

Ακρη να βγαλεις σε τη?

Δεν ειμαστε παιδια για να πουμε ποιος εχει δικιο συζητηση κανουμε.

Γιατι ειναι τοσο δυσκολο τα προβληματα που εχεις εσυ και αλλοι πολλοι καποιοι να μην τα εχουν αλλα να εχουν κατι αλλο?

Ετσι ειναι ακομα και η επισημη .318 δοκιμαστικη ειναι απλα λεμε οτι ειναι επισημη.

• Like 1

Εγω με την συνηθισμένη χρήση που κάνω και χωρίς πολύ χρήση του edge (που έχει το γνωστό πρόβλημα) είμαι στα επίπεδα του 8.1.

Για την μπαταρία τι έχετε να πείτε;

Βλέπετε βελτίωση;

• Like 1

περίπου ναι η μπαταρία κρατάει χοντρικά οσο και στα 8.1 με μια ελαφρά κατηφόρα βέβαια.

επίσης σε μένα τουλάχιστον με την .318 έχω πολύ καλύτερη ποιότητα ακουστικού σε ολες τις κλήσεις ανεξαρτήτως σήματος(Η η Ε).

• Like 1

Και τα τηλέφωνα αν θέλετε να πείτε.

Γιατί πχ στο μικρό 640 και μένα η μπαταρία έγινε ξανα σκυλί.

στο xl όμως την τρώει αβέρτα.

Ειδικά αν έχεις wifi ή δεδομένα ανοιχτά...

• Like 1

Εγώ αναφέρομαι σε 930. Καμμία διαφορά ή ίσως λίγο χειρότερη απόδοση, αλλά μπορεί να είναι ιδέα μου. Πάντως σίγουρα βελτίωση δεν υπάρχει.

• Like 1

Μόνο όταν μπει Redstone ίσως δούμε διαφορά στα τηλέφωνα,πιστεύω ότι η Microsoft έδωσε γρήγορα τα 10ρια στα wp για την γκρίνια που υπήρχε και ακόμα κάνει δοκιμές.

Υ.γ.Εμένα δεν με χαλάνε είναι καλύτερα από τα 8.1 και τα προβλήματα είναι ελάχιστα,από εφαρμογές αυτά πού θέλω σχεδόν είναι εντάξει,δεν έχω Facebook πού διαβάζω πολλά προβλήματα.

• Like 2

Λοιπονν δεν ειδα καποια διαφορα στην .319..αντε κατι να γινεται με την μπαταρια,ισως να μειωνεται λιιγο πιο γρηγορα(;)δεν ξερω,παντως εχω καταλαβει μερα με τη μερα ψιλοβελτιωνεται..Οπως λενε και τα παιδια ειναι στα περιπου του 8.1(η αυτονομια)..Απο επιδοσεις νταξει ψιλοκαλα ειναι...λιγο με την οικονομια μπαταριας κολλαει οταν μπεις και βγεις(αλλα σιγα τωρα,να χουμε να λεμε)Τωρα απτην εφαρμογη φωτογραφιες ειδα πολλα παραπονα!Δεν αντιμετωπιζω καποιο προβλημα(ή δεν εχω αντιμετωπισει ακομα καποιο)πολλοι λετε οτι οταν σκρολλαρετε κατω ξαναφορτωνει τις φωτογραφιες...ναι το κανει και σε μενα και παρατηρω οτι οταν μπαινεις φορτωνει γυρω γυρω η 'ανανεωση'..μηπως ψαχνει για νεες φωτο καθε φορα;τι να πω!και αλλο ενα λετε και για το zoom που τρεμοπαιζει,σπαει καπως η εικονα δεν ξερω πως να το πω,και το οτι οταν ζουμαρετε και ξεζουμαρετε δεν αλλαζει η εικονα....καντε το εξης ζουμαρετε παλι με διπλο tap και ξεζουμαρετε παλι με διπλο tap(για προσωρινη λυση αυτο κανω!αυτα τα κανει και σε μενα,δεν με πειραζει,παρολαυτα καθε φορα που θα βαζετε insider ή επισημα τα 10ρια,θα κανετε ενημερωση συστηματος(το κλασσικο) και πανταα τα updates απτις εφαρμογες απτο store...fixαρουν bugs)

Αυτα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...