Chrysostomos Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Ναι αυτές είναι εξάλλου τα ports. Ήδη κάποιοι τις έχουν στα κινητά τους όχι όλες... Τις universal λογικά για τα 10άρια. οι οποίες θα ξαναπώ δεν έχουν κυκλοφορήσει όλες ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Privateer μην αρπάζεσαι και μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα, τις έχω τις εφαρμογές μην ανησυχείς και το WP μου θα το κρατήσω καιρό ακόμα αλλά πιστεύω ότι οι χρήστες σαν και σένα που χαϊδεύον τα αυτιά της MS στην κοινότητα μόνο κακό της κάνουν. Χρειάζεται σκληρή και αντικειμενική κριτική αν είναι να πάει καθόλου μπροστά. Στο US store που έχει πολύ παραπάνω χρήστες έχει 2.8/5, μην βασίζεισαι στους 2k χρήστες στην Ελλάδα που έχουν WP με w10 και messenger. Έχω αμερικανικο account. Και συνεχίζεις να μου μιλάς για την Silverlight εφαρμογή του messenger. Στο κινητό τις νέες fb/messenger δεν τις έχεις. Οπότε μιλάμε για τις desktop. Κριτικη εκεί που χρειάζεται φυσικά και χρειάζεται. Σε ρώτησα ομως τι διαφορες έχουν με τις αντίστοιχες από ios αλλά απάντηση δεν έδωσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Έχω αμερικανικο account. Και συνεχίζεις να μου μιλάς για την Silverlight εφαρμογή του messenger. Στο κινητό τις νέες fb/messenger δεν τις έχεις. Οπότε μιλάμε για τις desktop. Κριτικη εκεί που χρειάζεται φυσικά και χρειάζεται. Σε ρώτησα ομως τι διαφορες έχουν με τις αντίστοιχες από ios αλλά απάντηση δεν έδωσες. Ναι έχω τις Silverlight, σου δίνω το messenger. Για τα υπόλοιπα που σου 'πα τι έχεις να πεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δεν καταλαβα εχεις τις νεες εφαρμογες messenger αλλα για κινητο WP10? (oxi pc) Εισαι σε beta tester φαση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Για την μπαταρία τι έχετε να πείτε; Βλέπετε βελτίωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Καλησπερα σε ολους..με την 318 δεν εχω δει καποια αισθητη διαφορα ακομα σε Lumia 640.. Θελω να μου πειτε τα εξης ομως..Φυσικα και βελτιωνονται τα 10 ΑΛΛΑ... Η εφαρμογη των φωτογραφιων ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ...οταν την ανοιγεις για πρωτη φορα περνει κανα 7-8 δευτερολεπτα να φορτωσουν οι φωτογραφιες και οσο σκρολαρεις ξαναφορτωνουν..ασε το lag που κανει πολλες φορες και που δεν ακουει πολλες φορες.. Η εφαρμογη των κλησεων οταν ανοιγει για πρωτη φορα και αυτη καθυστερει πλεον πολυ..το ιδιο και η εφαρμογη των επαφων.. 3-4 ΣΙΓΟΥΡΑΚΙΑ ειχαν τα wp8 και 8,1...οταν ανοιγες τις επαφες σου,να κανεις κλησεις και ειδικα η εφαρμογη των φωτογραφιων ανοιγαν ΣΦΑΙΡΑ και ολα ηταν smooth... Τι εχετε να πειτε εσεις? Και φυσικα ολα αυτα τα αναφερω και τους τα στελνω οπου σταθω και οπου βρεθω μεχρι να τα φτιαξουν.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos-e Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δεν συναντώ αυτό τα προβλήματα με το ίδιο κινητό μια χαρά ανοίγουν και τα δύο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Έχω το ίδιο κινητό και έχω τα ίδια θέματα (+ κάποια ακόμα στις φωτογραφίες) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δεν συναντώ αυτό τα προβλήματα με το ίδιο κινητό μια χαρά ανοίγουν και τα δύο. Καλη σου μερα, ποια εννοεις και τα δυο? Βασικα αυτα τα προβληματα υπαρχουν γιατι εχω δοκιμασει διαφορες wp10 συσκευες, θυμησου πως δουλευαν αυτα στα 8 και στα 8,1 και συγκρινε απλα,μιλαμε για ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα. Οταν ανοιγεις για πρωτη φορα τις εφαρμογες που ανεφερα ποιο πανω και δεν τρεχουν ηδη απο πισω το φορτωση κρατα πολλα δευτερολεπτα..απλα με αποκορυφωμα την εφαρμογη των φωτογραφιων που εχει θεματα ακομα και οταν ανοιξει οπου οταν ζουμαρεις αλλες φορες πιανει αλλες οχι..Άλλες φορες ενω ζουμαρεις και ξεζουμαρεις δεν σε αφηνει να συνεχισεις στην επομενη φωτογραφια και θελει να κανεις πισω για να συνεχισεις...Ολα αυτα να τα αναφερετε στα σχολια της καθε εφαρμογης παιδια μεχρι να τα φτιαξουν...οτιδηποτε συναντατε.. Μην τους χαριζεται τιποτα..οσο περισσοτερο τονιζουμε τα προβληματα θα γινει καλυτερο το λειτουργικο αλλιως θα μεινουμε με την ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ στο τελος..χωρις γκρινια απλα με συζητηση παιδια.. Φυσικα υπαρχουν και αλλα αρκετα θεματα αλλα ολα στην ωρα τους, ας διορθωσουν αυτα που ξεχωριζαν τα wp για την ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ λειτουργια τους σαν τηλεφωνα και προχωραμε στα υπολοιπα... Έχω το ίδιο κινητό και έχω τα ίδια θέματα (+ κάποια ακόμα στις φωτογραφίες) Τι αλλο θεμα εχεις εσυ στις φωτογραφιες και γενικα οτιδηποτε αλλο τρανταχτο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos-e Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Καλη σου μερα, ποια εννοεις και τα δυο? Βασικα αυτα τα προβληματα υπαρχουν γιατι εχω δοκιμασει διαφορες wp10 συσκευες, θυμησου πως δουλευαν αυτα στα 8 και στα 8,1 και συγκρινε απλα,μιλαμε για ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα. Οταν ανοιγεις για πρωτη φορα τις εφαρμογες που ανεφερα ποιο πανω και δεν τρεχουν ηδη απο πισω το φορτωση κρατα πολλα δευτερολεπτα..απλα με αποκορυφωμα την εφαρμογη των φωτογραφιων που εχει θεματα ακομα και οταν ανοιξει οπου οταν ζουμαρεις αλλες φορες πιανει αλλες οχι..Άλλες φορες ενω ζουμαρεις και ξεζουμαρεις δεν σε αφηνει να συνεχισεις στην επομενη φωτογραφια και θελει να κανεις πισω για να συνεχισεις...Ολα αυτα να τα αναφερετε στα σχολια της καθε εφαρμογης παιδια μεχρι να τα φτιαξουν...οτιδηποτε συναντατε.. Μην τους χαριζεται τιποτα..οσο περισσοτερο τονιζουμε τα προβληματα θα γινει καλυτερο το λειτουργικο αλλιως θα μεινουμε με την ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ στο τελος..χωρις γκρινια απλα με συζητηση παιδια.. Φυσικα υπαρχουν και αλλα αρκετα θεματα αλλα ολα στην ωρα τους, ας διορθωσουν αυτα που ξεχωριζαν τα wp για την ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ λειτουργια τους σαν τηλεφωνα και προχωραμε στα υπολοιπα... Τι αλλο θεμα εχεις εσυ στις φωτογραφιες και γενικα οτιδηποτε αλλο τρανταχτο? Λέω για τις φωτογραφίες και τις επαφές και υπάρχει καλός συγχρονισμός με τον υπολογιστή Αν εχω κάποιο πρόβλημα με το τηλέφωνο βεβαίως και θα το πω δεν χαρίζω τίποτα στις εταιρείες,ίσως έκατσαν καλά από την αρχή τα w10 στην συσκευή μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Λέω για τις φωτογραφίες και τις επαφές και υπάρχει καλός συγχρονισμός με τον υπολογιστή Αν εχω κάποιο πρόβλημα με το τηλέφωνο βεβαίως και θα το πω δεν χαρίζω τίποτα στις εταιρείες,ίσως έκατσαν καλά από την αρχή τα w10 στην συσκευή μου. Κλεισε ολες τι εφαρμογες απο πισω..και οσες δεν φαινονται..ξαναπατα δηλαδη το back button παρατεταμενα και συνεχισε να κλεινεις γιατι υπαρχει ενα θεμα να μενουν ακομα ανοιχτες εφαρμογες ενω δεν φαινονται(ΗΘΕΛΑ να ξερα τι χρησιμοτητα εχει αυτο) και ανοιξε επαφες- κλησεις- και τις φωτογραφιες και αν δεν καθυστερουν εντονα τοτε αλλο πραγμα λεω εγω και αλλο εσυ..Ειναι γενικο το θεμα δεν το αναφερω ετσι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos-e Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Κλεισε ολες τι εφαρμογες απο πισω..και οσες δεν φαινονται..ξαναπατα δηλαδη το back button παρατεταμενα και συνεχισε να κλεινεις γιατι υπαρχει ενα θεμα να μενουν ακομα ανοιχτες εφαρμογες ενω δεν φαινονται(ΗΘΕΛΑ να ξερα τι χρησιμοτητα εχει αυτο) και ανοιξε επαφες- κλησεις- και τις φωτογραφιες και αν δεν καθυστερουν εντονα τοτε αλλο πραγμα λεω εγω και αλλο εσυ..Ειναι γενικο το θεμα δεν το αναφερω ετσι.. Ξερω πως κλεινουν οι εφαρμογες. Ο λογος που γραφω λιγα στα φορουμ ειναι γιατι δυσκολα σε πιστευη καποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Ξερω πως κλεινουν οι εφαρμογες. Ο λογος που γραφω λιγα στα φορουμ ειναι γιατι δυσκολα σε πιστευη καποιος. Αλλο λεω εγω ομως και αλλο μου απαντας εσυ..εδω κουβεντα κανουμε..ποιος δεν πιστευει ποιον, τι εννοεις? Βασικα ποιο lumia εχεις και ποια εκδοση λειτουργικου?Επισημη ή οχι?Οταν ανοιγεις πολλες εφαρμογες και πας να τις κλεισεις δεν μενουν ακομα αρκετες απο πισω αν συνεχισεις να χρησιμοποιεις το Multitasking? Δηλαση εσενα οι φωτογραφιες λειτουργουν αψογα?Ανοιγουν αμεσως?(ποσα δευτερολεπτα κανει να ανοιξει η εφαρμογη χωρις να τρεχει απο πισω σε εσενα?) και οταν σκλρολλαρεις δεν ξαναφορτωνουν ξανα και ξανα οι φωτογραφιες..καντο με λιγη σπιρταδα ομως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Όταν τραβάω 2 (ή 3 στην καλυτερη) HDR φωτογραφίες στη σειρά κρασάρει η εφαρμογή της κάμερας και μετά για να ξανά δουλέψει θέλει restart. Το κάνει απ όταν ήμουν insider και το κάνει ακόμα και τώρα στις Official builds. Φυσικά έχω κάνει και hard reset αλλά τίποτα. Φυσικά στέλνω feedback εδώ και 8 μήνες αλλά πάλι τίποτα. Το γεγονός ότι αφού τραβήξεις την HDR φωτογραφία θέλει κάνα 5λεπτο για να βάλει τα finishing touches είναι άλλο. Αντίστοιχη λειτουργία υπάρχει στα iPhone εδώ και χρόνια. Κάποτε που είχα iPhone ήταν όταν είχε πρωτοβγει η λειτουργία αύτη και δούλευε άψογα, η ms δυσκολεύεται όμως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Όταν τραβάω 2 (ή 3 στην καλυτερη) HDR φωτογραφίες στη σειρά κρασάρει η εφαρμογή της κάμερας και μετά για να ξανά δουλέψει θέλει restart. Το κάνει απ όταν ήμουν insider και το κάνει ακόμα και τώρα στις Official builds. Φυσικά έχω κάνει και hard reset αλλά τίποτα. Φυσικά στέλνω feedback εδώ και 8 μήνες αλλά πάλι τίποτα. Το γεγονός ότι αφού τραβήξεις την HDR φωτογραφία θέλει κάνα 5λεπτο για να βάλει τα finishing touches είναι άλλο. Αντίστοιχη λειτουργία υπάρχει στα iPhone εδώ και χρόνια. Κάποτε που είχα iPhone ήταν όταν είχε πρωτοβγει η λειτουργία αύτη και δούλευε άψογα, η ms δυσκολεύεται όμως. Εχεις δικιο..το κανει και σε εμενα αλλα οταν κρασαρει η καμερα δεν χρειαζεται hard reset..βασικα πολλες φορες ακομα και σε απλη φωτογραφια οταν παταω πανω αριστερα να δω τι τραβηξα ειδικα αν ειναι πανω απο 3 φωτογραφιες..συχνα κρασαρει παλι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα