Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν είναι ios port,τότε το ios έχει πολύ χάλια messenger&fb σε σχέση με το android και τους υπολογιστές φυσικά.

Πάντως μέχρι σήμερα από τις 7:10 μέχρι τώρα,με data ανοιχτά και λίγο σκάλισμα,παρατηρώ μεγαλύτερη κατανάλωση.

είμαι ήδη στο 77%.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τώρα δουλευόμαστε;

Βάλ' τε US region στο store και μπείτε διαβάστε reviews αν δεν μπορείτε ή δε θέλετε να δείτε τα προβλήματα, το 98% των app στο store είναι μέσα στα προβλήματα (και το messenger είναι σε αυτά, εξ ου και η βαθμολογία του 2.8/5).

6 χρόνια παρουσία η MS σε mobile και δεν έχει φτιάξει βασικά πράγματα, ναι, εθελοτυφλείτε.

• Like 1

Τώρα δουλευόμαστε;

Βάλ' τε US region στο store και μπείτε διαβάστε reviews αν δεν μπορείτε ή δε θέλετε να δείτε τα προβλήματα, το 98% των app στο store είναι μέσα στα προβλήματα (και το messenger είναι σε αυτά, εξ ου και η βαθμολογία του 2.8/5).

6 χρόνια παρουσία η MS σε mobile και δεν έχει φτιάξει βασικά πράγματα, ναι, εθελοτυφλείτε.

Δεν χρειαζεται να βαλουμε κατι τις εχουμε τις εφαρμογες σε αντιθεση με εσενα που όπως φαινεται περιμενεις να διαβασεις κανα review για να εχεις αποψη. Περι crashes αναφορα (περα του ότι αποδεικνύεις ότι δεν εχεις χρησιμοποιησει καμια εφαρμογή) εγω δεν εχω κανενα πρόβλημα τοσο στο ταμπλετ οσο και στο dektop και δεν ξερω που ειδες τέτοιες αναφορες. To messenger βλεπω εχει 3.8 βαθμολογια. Όσο για τις κριτικες μπες στην αντιστοιχη εφαρμογή στο play store διαβασε εκει τα σχολια και ελα πες μας τι συμπερασμα βγαζεις.

Crashes δεν έχω δει... Απλά έχει μερικές μέρες που το messenger στέλνει ετεροχρονισμένα τα μηνύματα. Και επίσης το facebook κάνει σχεδόν κάθε φορά sync τις επαφές. Τώρα οι υποστηρικτές κάθε φορά προσπαθούν να βρουν λόγους για να μείνουν ενώ κάποιοι άλλοι ψάχνουν συνέχεια δικαιολογίες για να φύγουν...

Καλα μην τσακωθούμε τωρα για 2 εφαρμογες :P Καλο ειναι που γινεται προσπάθεια να ρθουνε νεες εφαρμογες, αλλα υπαρχει ακομα τεραστια ελλειψη.. 

Καλά τώρα,αν αφήσουμε έξω τους φανμποισμούς,θα πρέπει να πούμε με το χέρι στην καρδιά ότι οι εφαρμογές στα wp είναι μέτριες και αρκετές κάτω του μετρίου.

Αυτό δε το κάνει βέβαια δικαιολογία για να παρατήσουμε τα κινητά μας.

Παράπονα δηλαδή δεν επιτρέπονται;

Crashes δεν έχω δει... Απλά έχει μερικές μέρες που το messenger στέλνει ετεροχρονισμένα τα μηνύματα. Και επίσης το facebook κάνει σχεδόν κάθε φορά sync τις επαφές. Τώρα οι υποστηρικτές κάθε φορά προσπαθούν να βρουν λόγους για να μείνουν ενώ κάποιοι άλλοι ψάχνουν συνέχεια δικαιολογίες για να φύγουν...

Μα δεν μιλάμε για τις παλιες αλλα τις νεες εφαρμογές.

Privateer μην αρπάζεσαι και μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα, τις έχω τις εφαρμογές μην ανησυχείς και το WP μου θα το κρατήσω καιρό ακόμα αλλά πιστεύω ότι οι χρήστες σαν και σένα που χαϊδεύον τα αυτιά της MS στην κοινότητα μόνο κακό της κάνουν. Χρειάζεται σκληρή και αντικειμενική κριτική αν είναι να πάει καθόλου μπροστά.

Στο US store που έχει πολύ παραπάνω χρήστες έχει 2.8/5, μην βασίζεισαι στους 2k χρήστες στην Ελλάδα που έχουν WP με w10 και messenger.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...