Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χρειαζεται κανα reset η .318??

Μέχρι τώρα από την αρχή των 10 δεν έχω κάνει κανένα hard reset (τυχερός μάλλον),soft reset έχω κάνει χωρίς κάποιο πρόβλημα,προληπτικά.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήρθε και σε εμένα. Θα μπω να ρίξω μια ματιά αν κάτι αλλάζει σε 930.

Edit: Δεν παρατιρώ καμμία αλλαγή απολύτως και απο ότι διάβασα, οι αλλαγές είναι μικρές. Ελπίζω μόνο σε ακόμη καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας που θα το δώ τις επόμενες μέρες (αν και ήδη είναι σε καλό επίπεδο).

Επεξ/σία από teo20net
  • Like 1

εγω το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι ότι στο groove δεν αλλάζει το τραγούδι που ακους(στην μπάρα ειδοποιήσεων) αν το επιλέξεις απο την λίστα και οχι απο τα βελάκια.

απο εκει αλλάζει κανονικά

• Like 1

Χτες το βράδυ μετά την .318 μου έκανε 2 φορές επανεκκίνηση όταν προσπάθησα να μπω σε ένα site με τον edge. Από μπαταρία στο 435 ειδικά σε αναμονή την πίνει σαν γλυκό κρασί.

• Like 1

εγω το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι ότι στο groove δεν αλλάζει το τραγούδι που ακους(στην μπάρα ειδοποιήσεων) αν το επιλέξεις απο την λίστα και οχι απο τα βελάκια.

απο εκει αλλάζει κανονικά

Αυτό το προβλημα το χω και γω και είναι λίγο σπαστικό!

Καλά μεταξύ μας τώρα,ίδια με τις άλλες πλατφόρμες δε τα λες...

Πως κάτι πάει να γίνει ώστε να μοιάσουν ναι.

Παντως εγω σε ενα ταπεινό tablet hp stream 8 με windows 10 που εχω περασμενα το facebook και το messenger και έκανα σύγκριση με ipad δεν βρίσκω ουτε μια διαφορα.... 

• Like 1

Flogerako εθελοτυφλείς συνεχώς...

Εσύ που δεν εθελοτυφλείς πες μας τι διαφορες έχουν. Το μόνο που λείπει είναι να μπουν τα calls στο messenger. Κατά αλλα είναι φανερα ios ports 1-1.

• Like 1

Εσύ που δεν εθελοτυφλείς πες μας τι διαφορες έχουν. Το μόνο που λείπει είναι να μπουν τα calls στο messenger. Κατά αλλα είναι φανερα ios ports 1-1.

Τα crashes

Τα crashes

Δεν εθελοτυφλώ καθόλου.... Οι εφαρμογές οπως ειπε ο privater ειναι ports 1-1 και σε μενα προσωπικά οταν ηταν στην beta έκδοση ειχε κάποια crashes... πλέων το χρησιμοποιώ καθημερινά κ δεν εχω αντιμετωπισει ποτε προβλημα... το μονο παράπονο που εχω ειναι οτι στο live tile οι εικονες των ειδοποιήσεων ειναι σε χαμηλή ανάλυση...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...