flik Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 http://www.wpcentral.com/official-soundhound-musid-id-app-now-available επιτελους ενα απο τα βασικα apps που ηθελα μιας και οσοι γυρισαμε σε ελληνικο account χασαμε το bing music Επιτέλους. Εκτός απο το οτι είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα, είναι και καλύτερο απο το shazam. Εν τω μεταξύ για navigation έχι βγει και απο την turn-by-turn πρόγραμμα μόνο για Ελλάδα. Και κατεβάζει τα δεδομένα μετά. Το έβαλα, δουλεύει κανονικά, με χάρτες απο την navteq όπως και το navigon, έκδοση δεν είδα ακριβώς, αλλά το navigon μου άρεσε σίγουρα περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsagod Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 ειδα στο marketpalce το navigon για Ευρώπη...Εφτασε και αυτό... Εχω mango και μολις συνεδεσα το κινητο (Ε900) στον laptop μου εβγαλε νεα αναβαθμιση. Ξερετε τι ακριβως είναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δεν σου γράφει στο zune απο τι συνίσταται η αναβάθμιση; Firmware θα είναι, ενδεχομένως με internet sharing feature, δεν ξέρω. Ενημέρωσε μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Κυκλοφορησε το Tango. Μεχρι να βγει skype ειναι μια καλη λυση. Και δεν χρειαζεται FFC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aneurysm Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Να ρωτήσω κατι.. Εχω Το optimus 7, με την mango περασμένη και ελληνικό μενου. Αν κάνω επαναφορά τηλεφώνου για να σβηστουν οι λογαριασμοί μου απο μέσα, θα γυρίσει το τηλέφωνο στην αρχική-αρχική του έκδοση, ή θα κρατηθεί η mango και θα σβηστούν τα προσωπικά δεδομένα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 το mango παραμενει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Ναι, το firmware δεν αλλάζει. Μόνο τα user data φεύγουν. Έβαλα το kinectimals στο trophy μου και εντυπωσιάστηκα. Πολύ καλογραμμένη εφαρμογή πραγματικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μου εβγαλε 2 updates σημερα ενα απο MS και το αλλο απο HTC Ενεργοποιηθηκε το internet sharing http://www.wpcentral.com/microsoft-reportedly-rolling-out-7740-os-update-windows-phone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salida Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 @ privateer τι συσκευή έχεις ? εμένα με trophy δεν έχει βγάλει τίποτα ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 htc trophy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=i_rDcjYxf4A Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctor444 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 παιδια παίζει καποιο πρόβλημα με την κάμερα του κινητου μετα το update(mango),επειδη με το που έκανα το update,άρχισε να τραβαει πολύ χάλια φωτογραφίες...ξέρει κανείς κατι??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelos0 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 εχει βρει καποιος τροπο να: 1. εχω διαφορετικο notification αναλογα το mailbox? πχ θελω να βαλω ηχο μονο στα e-mail της δουλειας και οχι στα προσωπικα 2. σε nokia lumia 800 δεν βρισκω τροπο να αλλαζω profil σε phonecalls only ή silent only χωρις να πρεπει να μπω στα settings και να κλεισω απο εκει την δονηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 εχει βρει καποιος τροπο να: 1. εχω διαφορετικο notification αναλογα το mailbox? πχ θελω να βαλω ηχο μονο στα e-mail της δουλειας και οχι στα προσωπικα 2. σε nokia lumia 800 δεν βρισκω τροπο να αλλαζω profil σε phonecalls only ή silent only χωρις να πρεπει να μπω στα settings και να κλεισω απο εκει την δονηση. Oσον αφορα το 2 βρηκα αυτο http://www.technixupdate.com/windows-phone-7-mute-turn-off-sound-activate-silent-profile/ Δεν ξερω αν βοηθαει γιατι δεν εχω αναλογη συσκευη, αλλα ριξε μια ματια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelos0 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 δυστυχως δεν κανει.... αν εχεις το vibration ανοικτο με αυτο τον τροπο απλα το πας στο vibrate only. Εγω ψαχνω να κανω silent η phone calls only Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα