Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.wpcentral.com/official-soundhound-musid-id-app-now-available

επιτελους ενα απο τα βασικα apps που ηθελα μιας και οσοι γυρισαμε σε ελληνικο account χασαμε το bing music

Επιτέλους. Εκτός απο το οτι είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα, είναι και καλύτερο απο το shazam.

Εν τω μεταξύ για navigation έχι βγει και απο την turn-by-turn πρόγραμμα μόνο για Ελλάδα.

Και κατεβάζει τα δεδομένα μετά.

Το έβαλα, δουλεύει κανονικά, με χάρτες απο την navteq όπως και το navigon, έκδοση δεν είδα ακριβώς, αλλά το navigon μου άρεσε σίγουρα περισσότερο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειδα στο marketpalce το navigon για Ευρώπη...Εφτασε και αυτό...

Εχω mango και μολις συνεδεσα το κινητο (Ε900) στον laptop μου εβγαλε νεα αναβαθμιση. Ξερετε τι ακριβως είναι ?

Να ρωτήσω κατι.. Εχω Το optimus 7, με την mango περασμένη και ελληνικό μενου. Αν κάνω επαναφορά τηλεφώνου για να σβηστουν οι λογαριασμοί μου απο μέσα, θα γυρίσει το τηλέφωνο στην αρχική-αρχική του έκδοση, ή θα κρατηθεί η mango και θα σβηστούν τα προσωπικά δεδομένα?

• 2 εβδομάδες αργότερα...

παιδια παίζει καποιο πρόβλημα με την κάμερα του κινητου μετα το update(mango),επειδη με το που έκανα το update,άρχισε να τραβαει πολύ χάλια φωτογραφίες...ξέρει κανείς κατι???

εχει βρει καποιος τροπο να:

1. εχω διαφορετικο notification αναλογα το mailbox? πχ θελω να βαλω ηχο μονο στα e-mail της δουλειας και οχι στα προσωπικα

2. σε nokia lumia 800 δεν βρισκω τροπο να αλλαζω profil σε phonecalls only ή silent only χωρις να πρεπει να μπω στα settings και να κλεισω απο εκει την δονηση.

• Moderators

εχει βρει καποιος τροπο να:

1. εχω διαφορετικο notification αναλογα το mailbox? πχ θελω να βαλω ηχο μονο στα e-mail της δουλειας και οχι στα προσωπικα

2. σε nokia lumia 800 δεν βρισκω τροπο να αλλαζω profil σε phonecalls only ή silent only χωρις να πρεπει να μπω στα settings και να κλεισω απο εκει την δονηση.

Oσον αφορα το 2 βρηκα αυτο http://www.technixupdate.com/windows-phone-7-mute-turn-off-sound-activate-silent-profile/

Δεν ξερω αν βοηθαει γιατι δεν εχω αναλογη συσκευη, αλλα ριξε μια ματια :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...