disqualified Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 οχι βέβαια. Δεν ανοίγει κάθε φορά. σε εμένα το κάνει πάντως, παίρνει στίγμα κάθε φορά που μπαίνω στην αρχική οθόνη από σβηστή οθόνη, θα κάνω ένα μικρό έλεγχο να δω μηπως είναι από τρίτη εφαρμογή
zio10 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μία στο τόσο το βλέπω να ανοίγει σε μένα, όχι κάθε φορά που ανοίγει η οθόνη!
Nimda075 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 υπαρχουν δυο επιπεδα συχνοτητας αποθηκευσης θεσης , η ενεργοποιηση της ρυθμισης + μια ρυθμιση για συχνοτερα ,τις εχω κ τις 2 κ δεν δουλευει το gps καθε φορα που ξεκλειδωνω το τηλεφωνο ισως εχεις τους χαρτες να δουλεουν παρασκηνιο?
eliasjuve Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Στο multitasking είναι πιο γρήγορα τα 10άρια από τα 8.1 μου φαίνεται. 2
Kostas93 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 ένα θεματάκι με το 925 μου.Όταν κάνω κάποια κλήση λειτουργεί άψογα, αλλά όταν ανοίγω πχ το shazam ή καποιο αντίστοιχο δε βρίσκει καθόλου ήχο. Αντίθετα, αν βάλω τα hand free βρίσκει κανονικά το κομμάτι που ακούω χωρίς άλλα παρατράγουδα.Συνοψίζοντας:χωρις hands free -> δε βρίσκει τίποτα (δεν καταγραφει καν τον ήχο)με hands free -> βρίσκει τα πάντα κανονικάτο μικρόφωνο για τις κλήσεις λειτουργεί άψογα.Δοκίμασα reset, να σβήσω και να ξανακατεβάσω την εφαρμογή, αντίστοιχη εφαρμογή μήπως είναι θέμα εφαρμογής με κάποιο update αλλά τίποτα, καμια ιδέα;windows 8.1
disqualified Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Εσας σας λειτουργει κανονικά ο μετρητης δεδομενων στα 10; Δεν αναννεωνεται το live tile, πρεπει να μπω να βγω και να το ξανανοιξω για να ανανεωθει η μετρηση
salida Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Εσας σας λειτουργει κανονικά ο μετρητης δεδομενων στα 10; Δεν αναννεωνεται το live tile, πρεπει να μπω να βγω και να το ξανανοιξω για να ανανεωθει η μετρηση Εμενα δε δουλεύει καθόλου... Για την ακρίβεια γράφει ότι να ναι 1
zio10 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Σκέφτομαι να πάω πάλι σε android και ίσως κάποια στιγμή γυρίσω ξανά σε windows...ειδικά αν βγει το surface phone και είναι όπως το φαντάζομαι! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Το Facebook βελτιώθηκε καθόλου στα 10αρια ή μπα;;
hliastsek Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Θυμάστε που λέγαμε πόσο πολύ θα αλλάξει το market τώρα με τα 10αρια? 2
flogerakos Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Το Facebook βελτιώθηκε καθόλου στα 10αρια ή μπα;; Θυμάστε που λέγαμε πόσο πολύ θα αλλάξει το market τώρα με τα 10αρια? Το facebook και το messenger στα "10αρια" (μιλάμε για την επίσημη εφαρμογή πλέον) ειναι το ιδιο ακριβώς με τις υπόλοιπες πλατφόρμες και οι ειδοποιήσεις έρχονται άμεσα. Σε μερικες ημερες αναμένουμε κ τις mobile εκδωσεις. Άλλαξε αρκετά το Windows Store τώρα με τα 10αρια, έχουν βγει σχεδόν ολες οι επίσημες universal εφαρμογές και πολλαπλασιαζονται συνεχώς... Περνάω στο 920 την σημερινή 318 αυτη την στιγμη και θα σας πω εντυπώσεις... 1
Chrysostomos Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Καλά μεταξύ μας τώρα,ίδια με τις άλλες πλατφόρμες δε τα λες... Πως κάτι πάει να γίνει ώστε να μοιάσουν ναι. Βγήκε και η .318 πριν από λίγο. 1
Chrysostomos Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 2 σε 1. Και οι official την πήραμε και οι Insiders. 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Ωπα παιδες(δεν ξερω αν εχετε προβλημα μ'αυτη την λεξη) τι εχω χασει;;Σε ποιο ring ειναι η 318;;Ειμαι σε release και εχω την .242!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα