Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το δοκίμασα και αυτό και όντως κάποια πράγματα βελτιώθηκαν. Αλλά κάποια μένουν, πχ αυτό με τα μηνύματα. Με μια γρήγορη αναζήτηση είδα ότι είναι θέμα που υπάρχει από πέρυσι!

τι να σου πω,δε το έχω συναντήσει σε καμιά συσκευή που πέρασε από τα χέρια μου για αναβάθμιση.

Τύχη;Μπορεί.

• Like 1
Δημοσ.

τι να σου πω,δε το έχω συναντήσει σε καμιά συσκευή που πέρασε από τα χέρια μου για αναβάθμιση.

Τύχη;Μπορεί.

Ε καλά, τύχη δεν το λες! :D

Δημοσ.

Ποια είναι η τελευταία official έκδοση που κυκλοφορεί εκτός insider τώρα; Η 218 ή έχει βγει κάποια πιο καινούρια;

Δημοσ.

Ποια είναι η τελευταία official έκδοση που κυκλοφορεί εκτός insider τώρα; Η 218 ή έχει βγει κάποια πιο καινούρια;

Η .218 προς το παρον

• Like 1
Δημοσ.

Έγινε αναβάθμιση στο 535 με windows 10 στην 164 με hard reset έπειτα και η μπαταρία έστρωσε μετά από λίγο καιρό...Μετά την αναβάθμιση στην 218 δεν έγινε hard reset και μπαταρία μαμηθηκε τελείως...Τραγικό το θέμα της κατανάλωσης μπαταρίας γενικότερα αλλά το λειτουργικό με τις τελείως απαραίτητες εφαρμογές είναι αρκετά καλό αν και παρατήρησα ότι καταλαμβάνει περισσότερο χώρο στον αποθηκευτικό χώρο των 8gb! To κινητό δείχνει να φορτίζει πιο γρήγορα γενικότερα αλλά η κατανάλωση μπαταρίας είναι τραγική!

Από σταθερότητα δεν έχω παράπονο γενικότερα μιας και η χρήση του κινητού είναι απλή sms, phone, internet, vibe, skype! Από εφαρμογές δεν με νοιάζει ιδιαίτερα μιας και όλα τα άλλά τα κάνω στο desktop ή στο tablet!

Δημοσ.

Αυτό είναι απόλυτα σχετικό.

και στο απλό και στο xl κάνοντας hard reset,πριν και μετά το πέρασμα των wp10 δεν αντιμετωπίζω το παραμικρό πρόβλημα.

Και σε όποιον έχω προτείνει να τα περάσει έτσι,πάλι δεν έχει πρόβληΕχμα.

Έχω το 930 για επισκευή και εχω δανικό ενα Lumia 920, πέρασα την 10586,242 και αμέσως hard reset. Επανέφερα κανονικά το backup μου απο το 930, και εχω μείνει έκπληκτος! Ρολαρει απίστευτα το ταπεινό 920 σαν τα 8.1 κατά 99% ! Η μπαταριά βγάζει 2 μέρες περίπου και απο προβλήματα κανένα απολύτως! Εχω μείνει μ@λ@κ@ς.... Πιστεύω πως αν συνεχίζουν ετσι τις αναβαθμίσεις στην σταθερότητα του λειτουργικού και τα bug fixes πως σύντομα θα δούμε και 2ο κυμα με παλιότερα μοντέλα....

Και το θέμα με την μπαταρία παιδιά είπαμε οτι είναι θέμα ρυθμίσεων, ίσως κατι να εχει κολλήσει και γενικά οι υπηρεσίες παρασκηνίου, ειδικά με το τελευταίο update 242 εχει φτάσει σε επίπεδο 8.1.... Στο 930 πάντως έμενα κρατούσε περισσότερο, και σε φιλαράκι 640xl αν κ στην αρχή έτρωγε πολύ, μετά απο ρυθμίσεις περάσαν 2-3 μερούλες και κρατάει κανονικά...

Δημοσ.

έχω ρυθμίσει τα πάντα κανονικά.

Και εντάξει και εγώ αν δεν το πασπατεύω,θα αντέξει 3 μέρες.

Αλλά ας το δούμε αντικειμενικά.Από την στιγμή που βάζοντας τα 10,πας στην μπαταρία και μάνι μάνι βλέπεις ότι σου λέει πως αντέχει μια μέρα λιγότερη.Χωρίς να έχεις περάσει τίποτα.

Που πήγε αυτή η διάρκεια της μπαταρίας;

Δημοσ.

το λειτουργικό είναι βαρύτερο 100% και γενικότερα έχει περισσότερο γραφικό περιβάλλον.

Στα 8.1 το 90% του μενού ηταν απλά μαύρο και δεν υπήρχε πολύ κίνηση στην οθόνη.

Επίσης ο μετρητής μπαταρίας στα 8.1 συνήθως δεν μετρούσε σωστά γιατι ειχα 90% και ελεγε 3 μέρες και πιεζα το τηλέφωνο να αδειασει και στο 20% ελεγε 1 μέρα η 19 ωρες κλπ.

Αντιθετα τα 10αρια ειναι πιο ρεαλιστικά στον χρόνο που αναγράφουν για αναμονή.

Ναι οκ μου έχει βγάλε τι 435 3 μέρες σχεδόν αλλα ηταν με πραγματικά μηδενική χρήση.Ουτε τηλέφωνα ουτε μηνύματα τίποτα.

Μια στο τόσο πατουσα να αναψει η οθονη να δω μηπως έχω χάσει καμιά ειδοποιηση.

Δημοσ.

Τι ακριβώς κάνει το soft reset και τι το hard reset?

soft reset είναι η εξαναγκασμένη επανεκκίνηση.Δεν διαγράφει τίποτα,αλλά μπορεί να ξεμπλοκάρει εφαρμογές που έχουν κολλήσει.

Hard reset,επαναφέρει την συσκευή στην αρχική της κατάσταση,διαγράφοντας ότι έχουμε βάλει μέσα.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Έγινε αναβάθμιση στο 535 με windows 10 στην 164 με hard reset έπειτα και η μπαταρία έστρωσε μετά από λίγο καιρό...Μετά την αναβάθμιση στην 218 δεν έγινε hard reset και μπαταρία μαμηθηκε τελείως...Τραγικό το θέμα της κατανάλωσης μπαταρίας γενικότερα αλλά το λειτουργικό με τις τελείως απαραίτητες εφαρμογές είναι αρκετά καλό αν και παρατήρησα ότι καταλαμβάνει περισσότερο χώρο στον αποθηκευτικό χώρο των 8gb! To κινητό δείχνει να φορτίζει πιο γρήγορα γενικότερα αλλά η κατανάλωση μπαταρίας είναι τραγική!

Από σταθερότητα δεν έχω παράπονο γενικότερα μιας και η χρήση του κινητού είναι απλή sms, phone, internet, vibe, skype! Από εφαρμογές δεν με νοιάζει ιδιαίτερα μιας και όλα τα άλλά τα κάνω στο desktop ή στο tablet!

Ποιες εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο; Τσεκαρε και το outlook για το χρονικό διάστημα συγχρονισμού.

Δημοσ.

Σήμερα πέρασα τα 10άρια σε 435 ιταλικό της ΤΙΜ.

Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Υπάρχει μια διαφορά στην πλοήγηση από τα 8.1,δεν μπορώ να το πω καθυστέρηση, είναι σαν να έχει smooth scroll το λειτουργικό. Εμένα μ'αρέσει και έτσι , η διαφορά με τα 8.1 τελικά είναι μεγάλη. Το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν βρίσκω το subway surfers που είναι βασικότατη εφαρμογή :-D !!!

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα πέρασα τα 10άρια σε 435 ιταλικό της ΤΙΜ.

Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Υπάρχει μια διαφορά στην πλοήγηση από τα 8.1,δεν μπορώ να το πω καθυστέρηση, είναι σαν να έχει smooth scroll το λειτουργικό. Εμένα μ'αρέσει και έτσι , η διαφορά με τα 8.1 τελικά είναι μεγάλη. Το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν βρίσκω το subway surfers που είναι βασικότατη εφαρμογή :-D !!!

αυτο το "Φόρτωση" να μην είχε σε κάθε εκτέλεση εφαρμογής-ακόμα και στα μηνύματα- και θα ηταν αψογο.

Κάνε επαναφορά εργοστασιακων αν δεν έχεις κάνει ήδη.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...