zio10 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δοκιμασε ένα soft reset κρατόντας το power button μέχρι να ξανανοίξει. Ναι, μόλις αυτό έκανα! Το θέμα είναι δεν το είχα καταλάβει και «έχασα» κάποια μηνύματα...
Chrysostomos Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 έφτιαξε τουλάχιστον; Πήρα και εγώ ένα 640xl την περασμένη βδομάδα και έδωσα στην αδερφή μου το απλό 640. Καμία σχέση,μέρα με την νύχτα...πετάει το xl. Το "κακό" είναι ότι παρά την τεράστια μπαταρία την ρουφάνε τα 10άρια. 1
disqualified Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δοκιμασε ένα soft reset κρατόντας το power button μέχρι να ξανανοίξει. power button και volume down
Chrysostomos Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 power button και volume down Nope,δεν χρειάζεται το Volume down στα 10άρια.
disqualified Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Nope,δεν χρειάζεται το Volume down στα 10άρια Έχεις δίκιο, δικό μου λάθος. Με power button και volume down σε πετάει να γράψεις αναφορά 1
Chrysostomos Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 ότι το κάνει το κάνει,απλά ανοίγει στο ενδιάμεσο και άλλη εφαρμογή. 1
zio10 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 power button και volume down Έτσι το έκανα. Δεν χρειάζεται τελικά; έφτιαξε τουλάχιστον; Πήρα και εγώ ένα 640xl την περασμένη βδομάδα και έδωσα στην αδερφή μου το απλό 640. Καμία σχέση,μέρα με την νύχτα...πετάει το xl. Το "κακό" είναι ότι παρά την τεράστια μπαταρία την ρουφάνε τα 10άρια. Εγώ ανάμικτα συναισθήματα έχω μέχρι τώρα από τα 10άρια...με τα 8.1 καλύτερα νομίζω ότι ήταν τα πράγματα! 1
Chrysostomos Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 την ίδια δουλειά κάνεις,απλά δεν χρειάζεται πια το volume down. Κοίτα εγώ πιστεύω πως εκτός από θέματα κατανάλωσης τα 10 είναι καλύτερα σε όλα. 2
Chrysostomos Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 ε τότε αφού τσεκάρεις ότι έχεις επιλεγμένο ήχο,πας για hard reset. 1
zio10 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 ε τότε αφού τσεκάρεις ότι έχεις επιλεγμένο ήχο,πας για hard reset. Ή πάω για κανένα άλλο κινητό μου φαίνεται γιατί έχει καταντήσει λίγο κουραστικό... 1
Chrysostomos Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 εάν θεωρείς ίδιο το να δώσεις λεφτά με το να κάνεις ένα hard reset ναι. Δική σου τσέπη,ότι θέλεις κάνεις. 2
zio10 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 εάν θεωρείς ίδιο το να δώσεις λεφτά με το να κάνεις ένα hard reset ναι. Δική σου τσέπη,ότι θέλεις κάνεις. Το θέμα είναι ότι παρουσιάζονται επιπλέον προβλήματα αντί να μειώνονται! Και κάθε λίγο και λιγάκι hard reset δεν είναι λύση... 1
Chrysostomos Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Αυτό είναι απόλυτα σχετικό. και στο απλό και στο xl κάνοντας hard reset,πριν και μετά το πέρασμα των wp10 δεν αντιμετωπίζω το παραμικρό πρόβλημα. Και σε όποιον έχω προτείνει να τα περάσει έτσι,πάλι δεν έχει πρόβλημα. 1
zio10 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Αυτό είναι απόλυτα σχετικό. και στο απλό και στο xl κάνοντας hard reset,πριν και μετά το πέρασμα των wp10 δεν αντιμετωπίζω το παραμικρό πρόβλημα. Και σε όποιον έχω προτείνει να τα περάσει έτσι,πάλι δεν έχει πρόβλημα. Το δοκίμασα και αυτό και όντως κάποια πράγματα βελτιώθηκαν. Αλλά κάποια μένουν, πχ αυτό με τα μηνύματα. Με μια γρήγορη αναζήτηση είδα ότι είναι θέμα που υπάρχει από πέρυσι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα