disqualified Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Έχω την εντύπωση ότι βελτιώθηκε λίγο η μπαταρία από μόνη της, αλλά μόνο εντύπωση... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tragic! Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 ποια 930 έχουν πάρει 10ρια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Έχω την εντύπωση ότι βελτιώθηκε λίγο η μπαταρία από μόνη της, αλλά μόνο εντύπωση... Σε μένα βελτιώθηκε εντυπωσιακά από μόνη της! Εκεί που με τα 10άρια είχε γίνει τραγική ξαφνικά έφτασε πάλι σε επίπεδα 8.1! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 ποια 930 έχουν πάρει 10ρια? Το δικό μου. <3 Σε μένα βελτιώθηκε εντυπωσιακά από μόνη της! Εκεί που με τα 10άρια είχε γίνει τραγική ξαφνικά έφτασε πάλι σε επίπεδα 8.1! Το ίδιο συνέβει και σ'εμένα. Τις πρώτες μέρες ήταν κάπως αλλά τώρα όλα καλά με το τελευταίο update. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KwstasXt Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Έχω την εντύπωση ότι βελτιώθηκε λίγο η μπαταρία από μόνη της, αλλά μόνο εντύπωση... redstone? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 redstone? 218 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μόλις κατεβαίνει η 10.0.10586.242 από Release Insider Η εφαρμογή φωτογραφίες έχει πάρει εδώ και λίγες εβδομάδες μία σημαντική αναβάθμιση:Μπορείς μέσα από ένα βίντεο να βγάλεις και να αποθηκεύσεις φωτογραφίες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Free Office Suite App για τα 10ρια μας να κάνει edit,υπάρχει; Μου βρήκαν την λύση,αν δεν κάνει edit το Office κανεις logout τον λογαριασμο και μετα παλι login. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2016 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Πρόσεξα πως αν σε πάρει κάποιος και το αφήσει να χτυπήσει μόνο μια φορά το γράφει! Λέει ένα κουδούνισμα, αναπάντητη κλήση. Δεν ξέρω αν το είχανε και τα 8.1 αλλά ωραίο! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veider Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Απο τότε που εκανα update se win10 δεν μπορω να λειτουργήσω το mail της otenet με το outlook του τηλεφωνου. Πριν με τα 8,1 ηταν ολα οκ. Οταν ανοιγω το outlook βγαζει το μηνυμα , οι ρυθμισεις σας στο λογαριασμο οτενετ ειναι παλιες , και οταν παω να κανω συχρονισμο βγαζει σφαλμα με κωδικο 0x80072ee7. Exει κανεις καμια ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Ερωτηση:Ποιο ring ειναι stable;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Έχουμε καμιά εξέλιξη σχετικά με το συγχρονισμό των bookmarks από το pc στο κινητό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Ερωτηση:Ποιο ring ειναι stable;; το release preview. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Στο 640 xl δεν ακούγεται όταν έρχεται μήνυμα και πολλές φορές δεν βγάζει ούτε ειδοποίηση...τι είναι αυτό πάλι τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δοκιμασε ένα soft reset κρατόντας το power button μέχρι να ξανανοίξει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα