Georgc Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Φίλε μου καλά έκανες και έφυγες,αφού δεν σου αρέσει,αλλά να μας το λες 32 φορές την ημέρα καταντάει σπαμάρισμα. Με γεια το κινητό,αλλά νισάφι πια. δεν νομιζω να εκανα μεγαλυτερο ''σπαμαρισμα'' απο την ιδια την ms με τις υποσχεσεις της!ευχαριστω για το τηλεφωνο που πηρα και την ευχη σου ,αλλα πιστεψε με ειναι τηλεφωνο οχι καρουλι! βεβαιως βεβαιως εχεις και εσυ τοσα θεματα με το wp τηλεφωνο αλλα προφανως εχεις μεγαλυτερη υπομονη απο εμενα edit : μη ξεχνας σε αλλα φορουμ λες και εσυ τα προβληματα σου..........τις ''κακίες'' σου.......η google τα βλεπει ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 There is an issue in which you may see duplicate apps under All apps showing as pending despite being installed and usable on your phone. You may also see some apps stuck in the Store. To get out of this state, just start and pause a download in the Store and then choose to “resume all” downloads Εκανα αυτο που λεει παραπανω σε 930 και κατεβασε τις 'κολλημενες'(συν και τις διπλες) εφαρμογες και τζι τζι....αλλα υπαρχει ενα αλλο προβλημα...εχει updates συστηματος οπως groove,note,camera και τα σχετικα,παταω να κατεβουν ολα,κατεβαινει και με το που παει να κανει εγκατασταση σταματαει και πεταει εναν κωδικο σφαλματος....ειναι απο upgrade απτα 8 στα 10...τον ρωτησα αν το εκανε reset οχι μου ειπε....να φταιει αυτο;;(παντως reset θελει οπως και να χει...επιβαλλεται!) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lazlow Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 δεν νομιζω να εκανα μεγαλυτερο ''σπαμαρισμα'' απο την ιδια την ms με τις υποσχεσεις της!ευχαριστω για το τηλεφωνο που πηρα και την ευχη σου ,αλλα πιστεψε με ειναι τηλεφωνο οχι καρουλι! βεβαιως βεβαιως εχεις και εσυ τοσα θεματα με το wp τηλεφωνο αλλα προφανως εχεις μεγαλυτερη υπομονη απο εμενα edit : μη ξεχνας σε αλλα φορουμ λες και εσυ τα προβληματα σου..........τις ''κακίες'' σου.......η google τα βλεπει ολα το θεμα δεν ειναι το σπαμαρισμα αλλα το οτι μας πρηζεις τα αρχιδια εδω και ποσες σελιδες για το ποσο ευλογημενος εισαι που βρηκες το αληθινο φως και εφυγες για παντα απο τα windows phone..παρολαυτα εισαι ακομα εδω 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belisarius Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 οχι οχι δεν μπηκε σε insider δεν εχει αυτες τις γνωσεις,του περασα τα 8,1 αφου το εκανα επαναφορα και εγω και εκανε τα ιδια.βεβαια μετανιωσε που μου πουλησε το galaxy αλλα ουδεν λαθος αναγνωριζεται μετα την απομακρυνση εκ του ταμειου Καλά να πάθει. Είσαι 1ος μάγκας, εκκλησία λήστεψες. Edit: Έκανα το σχόλιο πριν δω ότι σε τραμπούκισαν οι ίδιοι ή παρόμοιας λογικής άτομα που τραμπουκίζουν και στο myphone στα εσωτερικά θέματα των wp όσους τολμούν να γράψουν τα αυτονόητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 δεν νομιζω να εκανα μεγαλυτερο ''σπαμαρισμα'' απο την ιδια την ms με τις υποσχεσεις της!ευχαριστω για το τηλεφωνο που πηρα και την ευχη σου ,αλλα πιστεψε με ειναι τηλεφωνο οχι καρουλι! βεβαιως βεβαιως εχεις και εσυ τοσα θεματα με το wp τηλεφωνο αλλα προφανως εχεις μεγαλυτερη υπομονη απο εμενα edit : μη ξεχνας σε αλλα φορουμ λες και εσυ τα προβληματα σου..........τις ''κακίες'' σου.......η google τα βλεπει ολα Η διαφορά είναι ότι τα προβλήματα μου τα έχω λύσει. Δεν σπάω τα @@ του κόσμου. Παράπονα ναι έχω,προβλήματα,κανένα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 @Chrysostomus/Belisarius Μην ασχολείστε απλά. Το Πάσχα έρχεται, θα βρούν όλοι το "φώς" τους. (Κουμπάκι report και ξέρει ο moderator...) Back to the topic: Έχουμε καμμιά ενημέρωση αν πήραν τα Γερμανικά 640 επίσημα 10άρια; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Διάβασα σε άλλο φόρουμ πως σήμερα πήραν τα 10. Δεν το έχω διασταυρώσει ακόμα 100% όμως.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salida Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Εκανα αυτο που λεει παραπανω σε 930 και κατεβασε τις 'κολλημενες'(συν και τις διπλες) εφαρμογες και τζι τζι....αλλα υπαρχει ενα αλλο προβλημα...εχει updates συστηματος οπως groove,note,camera και τα σχετικα,παταω να κατεβουν ολα,κατεβαινει και με το που παει να κανει εγκατασταση σταματαει και πεταει εναν κωδικο σφαλματος....ειναι απο upgrade απτα 8 στα 10...τον ρωτησα αν το εκανε reset οχι μου ειπε....να φταιει αυτο;;(παντως reset θελει οπως και να χει...επιβαλλεται!) εγώ εκανα hard reset μόνο στην 14322 πλεον έχω μόνο 2 κολλημένες και δεν είναι του συστήματος οποτε δε δίνω σημασία. Επίσης η μπαταρία όλη νύχτα με wifi ανοιχτό τρώει 4%-6% που νομίζω παλεύεται... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lazlow Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 επιτελους ηρθαν τα 10αρια και στα γερμανικα 640.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 επιτελους ηρθαν τα 10αρια και στα γερμανικα 640.. Το έχει διασταυρώσει κανείς; Μην του κάνω επαναφορά και με κράξει ο ιδιοκτήτης φοβάμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lazlow Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 τα εκανα εγκατασταση σημερα εγω στο δικο μου 640.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Πως ειναι απο μπαταρια η τελευταια εκδοση;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsarasdiamantidis Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 καλησπερα....εχοντας περασει επισημε δεκαρια σε 930, υπαρχει περιπτωση να γυρισω σε 8.1 ??ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 καλησπερα....εχοντας περασει επισημε δεκαρια σε 930, υπαρχει περιπτωση να γυρισω σε 8.1 ??ευχαριστω. Γεια σου, ναι μπορεις κατεβάζοντας το παρακάτω εργαλείο https://www.microsoft.com/en-us/mobile/support/faq/?action=singleTopic&topic=FA142987 αν και δεν βρίσκω κανένα λογο να το κανεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lazlow Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 ο ιησους χριστος για πολλους λογους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα