Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και εμένα το ίδιο. Τέλος πάντων ευχαριστώ θα το ψάξω και θα δω αν μπορέσω..

Συγκεκριμένα φαίνεται άδειος ο φάκελος "ringtones" και στη μνήμη του κινητού και στη SD, αλλά έχω εγκαταστήσει αρκετά ringtones με την προαναφερθείσα άκομψη αλλά αποτελεσματική διαδικασία. Δεν ξέρω πως ακριβώς δουλεύει έτσι όπως προτείνουν οι υπόλοιποι φίλοι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε συ,μπας και έχει βάλει Redstone?

Mόνο εκεί γίνονται αυτά που λες.

οχι οχι δεν μπηκε σε insider δεν εχει αυτες τις γνωσεις,του περασα τα 8,1 αφου το εκανα επαναφορα και εγω και εκανε τα ιδια.βεβαια μετανιωσε που μου πουλησε το galaxy αλλα ουδεν λαθος αναγνωριζεται μετα την απομακρυνση εκ του ταμειου :P

Chrysostomos

πριν το πουλησω εμενα μου εβγαζε στις επαφες οτι να ναι επετειους χωρις να συγχρονισω με fb και αλλα.θα το ξανα πω αλλη μια-. εφυγα απο wp και ολα κομπλε τωρα.γλυτωσα τις καρτες στο κινητο μιας και εχω τον messenger οπως παλια και φυσικα με το που σε καλεσουν χτυπα δεν ερχεται ειδοποιηση μετα απο μια μερα ή οποτε του κaυλ0σεi

Έχεις κάνει επαναφορά;

και γω ειχα τέτοια θέματα αλλα με επαναφορά η αυτονομία και γενικότερα η κατανάλωση έχει σχεδόν επιστρέψει στα επιπεδα του 8.1

Βέβαια συνεχίζει να ειναι ασταθής η κατανάλωση για μένα,δεν ξέρω αν το κανει και σε άλλους, το είχα και στα 8.1 το συγκεκριμένο.

Παράδειγμα.

Το έχω βγάλει 8 το πρωί και χωρίς το παραμικρό μέχρι τις 2 το μεσημέρι(ουτε να δω την ώρα που λέει ο λόγος)έχει χάσει 5%

την επόμενη μέρα με το ίδιο σκηνικό μπορεί να χάσει και 15%

Δεν ξέρω τι συμβαίνει και δεν μπορώ να βρώ κάποιο μοτίβο που να το δημιουργεί.

Οι υποψίες μου πάνε στην ολονύκτια φόρτιστη και στον τρόπο που φορτίζουν οι μπαταρίες πλέον. Απ ότι έχω καταλάβει έαν έχω ποσοστό πάνω απο 80% και το αφήσω όλη νύχτα ειναι σχεδόν βέβαια οτι την επόμενη μέρα η μπαταρία θα φύγει νερό.

Το ίδιο συμβαίνει και αν το βγάλω με το που θα πάει 100%

Απο εκει και πέρα, απ ότι βλέπω στα 10αρια με την εργοστασιακή εφαρμογή για τον καιρό, πλεόν δεν μπορείς να την βάλεις για οθόνη κλειδώματος.

Υπάρχει περίτπωση να ενεργοποιείται διαφορετικά και να μην το βλέπω;

δεν θέλω να βάλω αλλη εφαρμογή μου άρεσε όπως τα έδειχνε στην 8.1

Εγω αποφεύγω να το αφήνω το βράδυ μόνιμα, το φυσιολογικο είναι να σου φαει ένα 5% τις ωρες του υπνου με το wifi ανοικτο

• Like 1

Πηγα σημερα να ξαναβαλω τα 10ρια μεσω Insider και ενω το εκανα install και configure για Fast, δεν κατεβαζε κανενα Update. Προς τεραστια μου εκπληξη ειδα οτι το 925 δεν ειναι καν στην λιστα των συσκευων για το πρόγραμμα Insider. Good job Microsoft.

http://windows.microsoft.com/en-us/windows/preview-supported-phones

Chrysostomos

πριν το πουλησω εμενα μου εβγαζε στις επαφες οτι να ναι επετειους χωρις να συγχρονισω με fb και αλλα.θα το ξανα πω αλλη μια-. εφυγα απο wp και ολα κομπλε τωρα.γλυτωσα τις καρτες στο κινητο μιας και εχω τον messenger οπως παλια και φυσικα με το που σε καλεσουν χτυπα δεν ερχεται ειδοποιηση μετα απο μια μερα ή οποτε του κaυλ0σεi

Φίλε μου καλά έκανες και έφυγες,αφού δεν σου αρέσει,αλλά να μας το λες 32 φορές την ημέρα καταντάει σπαμάρισμα.

Με γεια το κινητό,αλλά νισάφι πια.

• Like 8

Πηγα σημερα να ξαναβαλω τα 10ρια μεσω Insider και ενω το εκανα install και configure για Fast, δεν κατεβαζε κανενα Update. Προς τεραστια μου εκπληξη ειδα οτι το 925 δεν ειναι καν στην λιστα των συσκευων για το πρόγραμμα Insider. Good job Microsoft.

http://windows.microsoft.com/en-us/windows/preview-supported-phones

Επελεξε Slow Ring η release preview ( νομιζω ετσι λεγεται) . Το 925 θα παρει ολα τα 10586.Χ builds . Πιο πανω δεν θα ανεβει. Αυτες οι συσκευες στο link  ειναι που υποστηριζουν το Restone.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...