Georgc Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) μου εφερε το τηλεφωνο που πουλησα,ειναι αργο....μπαινεις στο store και μια ανοιγει μια κλεινει,οι εφαρμογες δεν σβηνονται με την καμια,κανεις επαναφορα σου φορτωνει 45 εφαρμογες στα 10,τωρα κατεβαινει το πακετο του 8,1 να το κανω να τελειωνω Επεξ/σία 21 Απριλίου 2016 από Georgc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 οχι με εσπασε τα νευρα.. αλλα τώρα κατέβασα update 14327 μολις http://mspoweruser.com/windows-10-mobile-build-14327-released-to-insiders/ Δεν αναφερει κατι για το store...παρολαυτα δοκιμασε να κατεβασεις εφαρμογη να δεις και ριξε μια ενημερωση τι γινεται μπας και τη βαλω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salida Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) http://mspoweruser.com/windows-10-mobile-build-14327-released-to-insiders/ Δεν αναφερει κατι για το store...παρολαυτα δοκιμασε να κατεβασεις εφαρμογη να δεις και ριξε μια ενημερωση τι γινεται μπας και τη βαλω! Καλά έκανες και postares το λινκ, αν θέλει καποιος να διαβάσει τα bug fixes. Πρέπει να ξεκόλλησε τώρα μου βγάζει μόνο 2 εφαρμογές σκαλωμένες...και επιτέλους το messenger ανοιγει κανονικά There is an issue in which you may see duplicate apps under All apps showing as pending despite being installed and usable on your phone. You may also see some apps stuck in the Store. To get out of this state, just start and pause a download in the Store and then choose to “resume all” downloads Επεξ/σία 21 Απριλίου 2016 από salida 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 μου εφερε το τηλεφωνο που πουλησα,ειναι αργο....μπαινεις στο store και μια ανοιγει μια κλεινει,οι εφαρμογες δεν σβηνονται με την καμια,κανεις επαναφορα σου φορτωνει 45 εφαρμογες στα 10,τωρα κατεβαινει το πακετο του 8,1 να το κανω να τελειωνω ρε συ,μπας και έχει βάλει Redstone? Mόνο εκεί γίνονται αυτά που λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimda075 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 στην lock screen η εικονα bing εσας ανανεωνεται καθημερινα η μονο εγω εχω θεμα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Να πω την αλήθεια, αν εξαιρέσεις τη μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας (~30%), σε όλα τα υπόλοιπα θέματα με έχουν αφήσει υπερ-ευχαριστημένο τα 10 (official release) και αποτελούν, σίγουρα, βελτίωση σε σχέση με τα 8.1. Με Lumia 640 DS αυτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Να πω την αλήθεια, αν εξαιρέσεις τη μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας (~30%), σε όλα τα υπόλοιπα θέματα με έχουν αφήσει υπερ-ευχαριστημένο τα 10 (official release) και αποτελούν, σίγουρα, βελτίωση σε σχέση με τα 8.1. Με Lumia 640 DS αυτά... Έχεις κάνει επαναφορά; και γω ειχα τέτοια θέματα αλλα με επαναφορά η αυτονομία και γενικότερα η κατανάλωση έχει σχεδόν επιστρέψει στα επιπεδα του 8.1 Βέβαια συνεχίζει να ειναι ασταθής η κατανάλωση για μένα,δεν ξέρω αν το κανει και σε άλλους, το είχα και στα 8.1 το συγκεκριμένο. Παράδειγμα. Το έχω βγάλει 8 το πρωί και χωρίς το παραμικρό μέχρι τις 2 το μεσημέρι(ουτε να δω την ώρα που λέει ο λόγος)έχει χάσει 5% την επόμενη μέρα με το ίδιο σκηνικό μπορεί να χάσει και 15% Δεν ξέρω τι συμβαίνει και δεν μπορώ να βρώ κάποιο μοτίβο που να το δημιουργεί. Οι υποψίες μου πάνε στην ολονύκτια φόρτιστη και στον τρόπο που φορτίζουν οι μπαταρίες πλέον. Απ ότι έχω καταλάβει έαν έχω ποσοστό πάνω απο 80% και το αφήσω όλη νύχτα ειναι σχεδόν βέβαια οτι την επόμενη μέρα η μπαταρία θα φύγει νερό. Το ίδιο συμβαίνει και αν το βγάλω με το που θα πάει 100% Απο εκει και πέρα, απ ότι βλέπω στα 10αρια με την εργοστασιακή εφαρμογή για τον καιρό, πλεόν δεν μπορείς να την βάλεις για οθόνη κλειδώματος. Υπάρχει περίτπωση να ενεργοποιείται διαφορετικά και να μην το βλέπω; δεν θέλω να βάλω αλλη εφαρμογή μου άρεσε όπως τα έδειχνε στην 8.1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Τι επαναφορά; Να μου γυρίσει σε 8.1 και φτου και από την αρχή; Μπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Τι επαναφορά; Να μου γυρίσει σε 8.1 και φτου και από την αρχή; Μπα... επαναφορά εργοστασιακών μετά την αναβάθμιση σε 10αρια εννοω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospro Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δεν μπορώ να βάλω δικό μου ήχο ( μουσικό κομμάτι ) για ringtone. Ξέρει κανείς πως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 επαναφορά εργοστασιακών μετά την αναβάθμιση σε 10αρια εννοω. Είχα την εντύπωση ότι είχε γίνει αυτόματα, με το πέρασμα των 10. Δεν αντιμετωπίζω και κανα σοβαρό πρόβλημα, όμως, για να φάω στη μάπα όλη αυτήν την ιστορία να ρυθμίζω από την αρχή...Ντάξει - αντί να το φορτίζω κάθε τρεις μέρες, θα το φορτίζω κάθε δύο, όπως όλα τα κινητά που έχουν περάσει από τα χέρια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δεν μπορώ να βάλω δικό μου ήχο ( μουσικό κομμάτι ) για ringtone. Ξέρει κανείς πως? Ρυθμίσεις, εξατομίκευση, ήχοι και πάνω πάνω έχει τα ringtones. Απλά πρέπει το τραγούδι να είναι στο φάκελο ringtones της μνήμης του κινητού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δεν μπορώ να βάλω δικό μου ήχο ( μουσικό κομμάτι ) για ringtone. Ξέρει κανείς πως? Δεν είναι και ακριβώς, "απλό". Πρέπει να φτιάξεις account one drive, αν δεν έχεις ήδη και να ανεβάζεις εκεί ότι mp3 θες για ringtone. Μετά θα πρέπει να κατεβάσεις στο κινητό ένα πρόγραμμα του στυλ "skydrive ringtone maker" και από εκεί θα κατεβάζεις τα mp3 από one drive και θα τα ορίζεις ως ringtones. Και τέλος θα πηγαίνεις στις ρυθμίσεις ήχου personalization κλπ. και θα ορίζεις το ringtone. Τουλάχιστον, έτσι ήταν μέχρι και τα 8.1 και λειτουργεί και στα 10, αλλά ας απαντήσει και κανας άλλος, αν έχει βρει πιο απλό τρόπο, πλέον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δεν είναι και ακριβώς, "απλό". Πρέπει να φτιάξεις account one drive, αν δεν έχεις ήδη και να ανεβάζεις εκεί ότι mp3 θες για ringtone. Μετά θα πρέπει να κατεβάσεις στο κινητό ένα πρόγραμμα του στυλ "skydrive ringtone maker" και από εκεί θα κατεβάζεις τα mp3 από one drive και θα τα ορίζεις ως ringtones. Και τέλος θα πηγαίνεις στις ρυθμίσεις ήχου personalization κλπ. και θα ορίζεις το ringtone. Τουλάχιστον, έτσι ήταν μέχρι και τα 8.1 και λειτουργεί και στα 10, αλλά ας απαντήσει και κανας άλλος, αν έχει βρει πιο απλό τρόπο, πλέον... Πολύ πιο απλά,βάζεις ένα κομμάτι που θες στο φάκελο ringtones της εσωτερικής κάρτας και βουαλά. Ή κατεβάζεις το ringtone maker και ακόμα πιο εύκολα βάζεις ότι θες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Ρυθμίσεις, εξατομίκευση, ήχοι και πάνω πάνω έχει τα ringtones. Απλά πρέπει το τραγούδι να είναι στο φάκελο ringtones της μνήμης του κινητού. Σε εμένα φαίνεται άδειος αυτός ο φάκελος, αλλά έχω 10 ringtones... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα