zio10 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Η μπαταρία φαίνεται να έστρωσε χωρίς να πειράξω κάτι και χωρίς να κάνω κάποια αναβάθμιση! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Στην επιβεβαίωση email συνήθως στέλνουν ένα sms με κωδικό. τουλάχιστον έτσι έγινε σε μένα. Τα έχει κάνει αυτά τα βήματα; Αν στο Microsoft account που δηλώνεις έχεις δηλωμένο/συνδεμένο τηλεφωνικό αριθμό, τότε σου στέλνουν sms εκεί. Αν έχει συνδεμένο δεύτερο mail (π.χ. Gmail για password recovery), τότε σου στέλνουν κωδικό στο δεύτερό σου mail. Η μπαταρία φαίνεται να έστρωσε χωρίς να πειράξω κάτι και χωρίς να κάνω κάποια αναβάθμιση! Ακριβώς έτσι κι εμένα. Μετά το τελευταίο update, ήταν τραγική η μπαταρία. Μετά την πρώτη φόρτιση, νομίζω είμαι σε επίπεδα Win 8 (Lumia 930). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 το taxibeat σας δουλεύει; το ειχα χρειαστεί πριν κανένα μήνα και δουλεψε κανονικά σήμερα που το χρειάστηκα ουτε καν άνοιγε. το ίδιο και το audiko. Τι έγινε αρχίσανε οι εφαρμογές να γυρνάνε πίσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Centurion Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 το taxibeat σας δουλεύει; το ειχα χρειαστεί πριν κανένα μήνα και δουλεψε κανονικά σήμερα που το χρειάστηκα ουτε καν άνοιγε. το ίδιο και το audiko. Τι έγινε αρχίσανε οι εφαρμογές να γυρνάνε πίσω; Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές που δεν είναι συμβατές για τα 10. Απλά υπομονή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές που δεν είναι συμβατές για τα 10. Απλά υπομονή... στα 10 το ειχα δουλέψει 100% το taxibeat. Για το audiko πριν 1 εβδομάδα αλλαξα ήχο κλήσης. Απο προχτές έχει σταματήσει να λειτουργεί, ανοίγει η εφαρμογή και κλείνει με το που δείξει την αρχική οθονιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Η εφαρμογή whatsup δουλεύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 τέλεια, αν εννοείς το whatsapp Και όχι το whatsup. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Η μπαταρία φαίνεται να έστρωσε χωρίς να πειράξω κάτι και χωρίς να κάνω κάποια αναβάθμιση! Εγω το έλεγα οτι δεν υπάρχει πρόβλημα με την μπαταρία κ οτι κάποιο κόλλημα ευθύνεται γενικότερα.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 τέλεια, αν εννοείς το whatsapp Και όχι το whatsup. Αυτή της cosmote εννοώ, την έχω για 2η κάρτα. Βάζω την εφαρμογή αλλά κολλάει στην αρχική οθόνη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Αυτή της cosmote εννοώ, την έχω για 2η κάρτα. Βάζω την εφαρμογή αλλά κολλάει στην αρχική οθόνη... στα 10αρια υπάρχει επισημη εφαρμογή όπως του android. Απλά για να δείξει πρέπει να έχεις δεδομένα ενεργά στην συγκεκριμένη σιμ διαφορετικά σου λεει να στείλει sms. μάλιστα σήμερα μου έκανε και ενημέρωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 στα 10αρια υπάρχει επισημη εφαρμογή όπως του android. Απλά για να δείξει πρέπει να έχεις δεδομένα ενεργά στην συγκεκριμένη σιμ διαφορετικά σου λεει να στείλει sms. μάλιστα σήμερα μου έκανε και ενημέρωση. A ok thanks, τα έχω κλειστά τα δεδομένα. Ίσως φταίει αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 A ok thanks, τα έχω κλειστά τα δεδομένα. Ίσως φταίει αυτό κανονικά και με κλειστά δεδομένα θα έπρεπε να σου πει να στείλει sms Ακυρο,το έλεγξα πάλι,δεν ζητάει κάτι τέτοιο, ίσως να κάνω εγώ λάθος. Με κλειστά δεδομένα δεν δείχνει τίποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgc Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Στην επιβεβαίωση email συνήθως στέλνουν ένα sms με κωδικό. τουλάχιστον έτσι έγινε σε μένα. Τα έχει κάνει αυτά τα βήματα; εκανε αυτα τα βηματα αλλα συνεχιζει αυτο το θεμα μου λεει,επισης οι εφαρμογες ειναι διπλες και δεν σβηνουν.τελικα θα μου το φερει θα κανω επαναφορα στα 8,1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Βρήκατε καμία λύση με τις διπλές εφαρμογές;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salida Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Βρήκατε καμία λύση με τις διπλές εφαρμογές;; οχι με εσπασε τα νευρα.. αλλα τώρα κατέβασα update 14327 μολις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα