disqualified Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Αυτό που παρατήρησα και δε μου άρεσε και δε νομιζω οτι γινόταν πριν ειναι πως οταν χρησιμοποιω πλεον τις φωνητικες εντολες δε λειτουργει το ηχειο και το μικροφωνο του κινητου αλλα του bluetooth. Με αυτον τον τροπο η φωνητικες εντολες παρατηρησα δε λειτουργουν καθολου ικανοποιητικα σε σχεση με πριν που το αποτελεσμα ηταν αψογο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlapatsas4000 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Αυτό που παρατήρησα και δε μου άρεσε και δε νομιζω οτι γινόταν πριν ειναι πως οταν χρησιμοποιω πλεον τις φωνητικες εντολες δε λειτουργει το ηχειο και το μικροφωνο του κινητου αλλα του bluetooth. Με αυτον τον τροπο η φωνητικες εντολες παρατηρησα δε λειτουργουν καθολου ικανοποιητικα σε σχεση με πριν που το αποτελεσμα ηταν αψογο πως μπορω να δωσω φωνητικες εντολες ? που παω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 πάτα παρατεταμένα το windows button Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 http://thenextweb.com/microsoft/2011/10/25/what-nokia-world-may-bring/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos02 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Αντιμετωπίζω ένα περίεργο(?) πρόβλημα με το optimus 7 μου. Από τη στιγμή που εγκατέστησα το mfg για πρώτη φορά, το accelerometer τα έχει παίξει. Ακόμα και μετά από factory reset όταν γυρνάω το κινητό δε γυρνάει η οθόνη, ούτε στον browser, ούτε στα μηνύματα, τίποτα. Το έχει ξαναδεί κανείς; Με mango είμαι, αν αυτό κάνει τη διαφορά! EDIT: Τελικά, το έψαξα λίγο απ το mfg και πηγαίνοντας Device Test -> Accelerometer Test και αφήνοντας για λίγο το κινητό στο πάτωμα (για να είμαι σίγουρος ότι θα είναι ίσιο) μετά δούλευε κανονικά screen rotation. Τέλος καλό, όλα καλά απ ότι φαίνεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Στο optimus 7 με Mango στο Bing search δεν εμφανιζεται το εικονιδιο audio. Υπάρχει το vision το scout και το εικονιδιο για τη φωνητικη εντολη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Στο optimus 7 με Mango στο Bing search δεν εμφανιζεται το εικονιδιο audio. Υπάρχει το vision το scout και το εικονιδιο για τη φωνητικη εντολη. Και σε μένα το ίδιο από τότε που γύρισα τον hotmail λογαριασμό μου σε ελληνικό. Όταν τον είχα σε τοποθεσία Μεγάλη Βρετανία δούλευε κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 ευχαριστω, κατι αναλογο ειχε συμβει οταν ειχα ακομα ξενο hotmail και αλλαξα ενα location σε greece απο τις ρυθμισεις πριν το mango. Τοτε το bing εμγανιζοταν σαν σε browser mode. Ισως αν γινει καποια παρομοια αλλαγη να εμφανιστει παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μόλις τώρα update στο facebook app. Μultitasking βλέπω, pin to start σε διάφορα όπως πχ τα μηνύματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Ναι βελτιώθηκε αρκετά. Επίσης έγινε update πριν λίγες μέρες και στο board express pro (tapatalk client), καθώς πριν ήταν αρκετά αργό για τα δεδομένα του λειτουργικού, και τώρα έστρωσε. Γενικά οι εφαρμογές που αναβαθμίζονται για mango είναι πολύ καλύτερες. Περιμένω το adobe reader τώρα. Απαράδεκτες ελλείψεις έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AfterForever Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Στο BoardExpress (tapatalk) δεν υπάρχει το insomnia; Δε μπορώ να το βρω. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να έχουμε πρόσβαση στο φόρουμ εδώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Στο BoardExpress (tapatalk) δεν υπάρχει το insomnia; Δε μπορώ να το βρω. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να έχουμε πρόσβαση στο φόρουμ εδώ; Ετοιμάζει κάτι η διοίκηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AfterForever Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Μ' αρέσετε ! Περίπου πότε υπολογίζετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Μ' αρέσετε ! Περίπου πότε υπολογίζετε; Δεν έχω ενημέρωση για ημερομηνία... --- ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: ChevronWP7 Labs http://www.chevronwp7.com/ επιτέλους on air Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 http://www.wpcentral.com/official-soundhound-musid-id-app-now-available επιτελους ενα απο τα βασικα apps που ηθελα μιας και οσοι γυρισαμε σε ελληνικο account χασαμε το bing music Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα