Chrysostomos Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Το κακό είναι ότι έχω κάνει...(για τα 10άρια, όχι για την τελευταία αναβάθμιση). Αυτό έλειπε να χρειάζεται σε κάθε αναβάθμιση.. 2
zio10 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Αυτό έλειπε να χρειάζεται σε κάθε αναβάθμιση.. Συμφωνώ, αλλά οι επιλογές είναι ή να περιμένω επόμενη αναβάθμιση ή να κάνω επαναφορά...
Chrysostomos Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 εχεις τσεκάρει μην έχει κολλήσει κανένας συγχρονισμός; Γιατί και αυτά ρουφάνε κάργα. 2
olimpiakos 7 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Repost Εχετε προβλημα με την καμερα; Εκδοση 14322(η τελευταια)
salida Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Repost Εχετε προβλημα με την καμερα; Εκδοση 14322(η τελευταια) οχι δεν παρατήρησα κάτι. εσύ τι θέμα έχεις ? Εγώ έχω πρόβλημα μεγάλο με το store... 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Άνοιγα την κάμερα και έλεγε να κάνω επανεκκίνηση...σε 1-2 σελίδες πίσω έχω τον κωδικό σφάλματος και το τι ακριβώς έλεγε!!
salida Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Άνοιγα την κάμερα και έλεγε να κάνω επανεκκίνηση...σε 1-2 σελίδες πίσω έχω τον κωδικό σφάλματος και το τι ακριβώς έλεγε!! οχι δε μου βγάζει κάτι... έχω δυο εφαρμογές για κάμερα καμία δεν έχει "θέμα" 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 οχι δεν παρατήρησα κάτι. εσύ τι θέμα έχεις ? Εγώ έχω πρόβλημα μεγάλο με το store... <code> </code> Για το store σβήσε την εφαρμογή που έχεις εγκατεστημένη και θα πατήσεις την από κάτω που είναι σε εξέλιξη ώστε να την κατεβασεις πάλι...
salida Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Για το store σβήσε την εφαρμογή που έχεις εγκατεστημένη και θα πατήσεις την από κάτω που είναι σε εξέλιξη ώστε να την κατεβασεις πάλι... ρε σύ είναι ΟΛΕΣ οι εφαρμογές έτσι... πρώτη φορά το βλέπω αυτό ΑΑΑ και είμαι και μετά απο hard reset 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Θα κάνω προσπάθεια να βάλω πάλι την 14322 να δω...για τις διπλές εφαρμογές το συνάντησα και γω....καβε και κάτι άλλο...πηγαινε στο store και στις ενημερώσεις πατα X διέκοψε τις εσφαλμένες εφαρμογές που δεν μπορούν να κατεβουν! Και 2 reset που έκανα πάλι τα ίδια!! Από μπαταρία τι λέει;
salida Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Θα κάνω προσπάθεια να βάλω πάλι την 14322 να δω...για τις διπλές εφαρμογές το συνάντησα και γω....καβε και κάτι άλλο...πηγαινε στο store και στις ενημερώσεις πατα X διέκοψε τις εσφαλμένες εφαρμογές που δεν μπορούν να κατεβουν! στο store τις δικές μου τις έχει σε queue και δεν μπορώ να πατήσω τίποτα. τις μανίσιες τις έχει για update και μπορώ να τις κόψω. αλλά μετά πατάω check for updates και τα ξαναβρίσκει Και 2 reset που έκανα πάλι τα ίδια!! Από μπαταρία τι λέει; και εγώ 2 reset εκανα για να παλέψω με το store. μπαταρία παλευετε, με αρκετή χρήση μου βγάζει σχεδον μια μέρα 1
Georgc Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 το ιδιο μου ειχε κανει με το store και εκανα ξανα hard reset,αλλα ειπαμε λειτουργικο pre alpha ειναι,γυρισα στο android και ολα κομπλε 2
zio10 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 εχεις τσεκάρει μην έχει κολλήσει κανένας συγχρονισμός; Γιατί και αυτά ρουφάνε κάργα. Φαίνεται να είναι όλα κλειστά.... Να μην το ματιάσω αλλά σήμερα φαίνεται να πηγαίνει καλύτερα σε αναμονή! Για να δούμε!
Georgc Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 το lumia 640xl που ειχα το πουλησα σε φιλο,καθε φορα που μπαινει στο store του ζηταει επαληθευση email ,εκανε επαναφορα εβαλε το δικο του outlook ,ξανα εκανε επαναφορα αλλα παλι τα ιδια,υπαρχει λυση;
Chrysostomos Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 το lumia 640xl που ειχα το πουλησα σε φιλο,καθε φορα που μπαινει στο store του ζηταει επαληθευση email ,εκανε επαναφορα εβαλε το δικο του outlook ,ξανα εκανε επαναφορα αλλα παλι τα ιδια,υπαρχει λυση; Στην επιβεβαίωση email συνήθως στέλνουν ένα sms με κωδικό. τουλάχιστον έτσι έγινε σε μένα. Τα έχει κάνει αυτά τα βήματα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα