Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νομιζω πως μολις ηρθαν τα 10 και στα γερμανικα 640.

ακυρο τελικα μου ηρθε ενημερωση αλλα δεν ηταν για τα 10αρια

Τελικά τα κατάφερα με Insider και περνάω τα 10 τώρα. Απο το τίποτα, καλύτερα είναι.

Δημοσ.

ποιος video player παιζει ελληνικους υποτιτλους στα win 10 εκτος τον cc?εκει που το εδωσα δεν ανοιγει αυτη η εφαρμογη με τιποτα οποτε αν γνωριζει καποιος kαποια αλλη να του πω;

Δημοσ.

Τελικά τα κατάφερα με Insider και περνάω τα 10 τώρα. Απο το τίποτα, καλύτερα είναι.

μια χαρα αν και πιστευω πως η ενημερωση που ηρθε σημερα λογικα θα φερει και τα 10 σε λιγες μερες θα δουμε

• Like 1
Δημοσ.

μια χαρα αν και πιστευω πως η ενημερωση που ηρθε σημερα λογικα θα φερει και τα 10 σε λιγες μερες θα δουμε

Αν δεις το οτιδήποτε, ενημέρωσε με σε παρακαλώ μιας και ο ιδιοκτήτης προτιμά να μην είναι σε Insider. Ξέρεις είναι και λιγάκι ψυχολογικό. :)

• Like 1
Δημοσ.

με την τελευταια επισημη αν και εχω την αισθηση οτι παλι υπαρχει μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας με τα 8.1 φαινεται ότι η καταναλωση του edge εχει πέσει ή έτσι τουλάχιστον δείχνουν τα στατιστικά χρήσης

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα,αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, 

Οι επαφές μου συγχρονίζονται με το facebook παρόλο που έχω φιλτράρει να μην γίνεται. Έχω επιλέξει μόνο μέσο outlook παρόλα αυτά μου δημιουργεί τρελό πρόβλημα, συμβαίνει και σε εσάς? ξέρει κανείς κάποιο λύση?

Κινητό lumia lte με περασμένα win10 τελευταία ενημέρωση.

Δημοσ.

εννοείς φαινονται οταν κανεις κάποιο search ή φαίνονται ετσι κι αλλιως στον κατάλογο, απενεργοποιησε παντως ςτην επιλογή από τις ρυθμισεις της εφαρμογης του FB

Δημοσ.

Στην τύχη είναι οι συσκευές που έχουν πρόβλημα με τη μπαταρία;

Zio ποια συσκευη εχεις? Εγω με το 925 μου ειχα τρελο προβλημα (σε φαση οτι εβγαζε με μετρια χρηση βαριά μιση μερα, +οτι εχανε μεγαλο ποσοστο μπαταριας οταν το άφηνα το βραδυ. Δεν μιλαω καν ποσο χαλαγε οταν ειχα ανοιχτό wifi) γι αυτο γυρισα στα 8.1

Δημοσ.

Zio ποια συσκευη εχεις? Εγω με το 925 μου ειχα τρελο προβλημα (σε φαση οτι εβγαζε με μετρια χρηση βαριά μιση μερα, +οτι εχανε μεγαλο ποσοστο μπαταριας οταν το άφηνα το βραδυ. Δεν μιλαω καν ποσο χαλαγε οταν ειχα ανοιχτό wifi) γι αυτο γυρισα στα 8.1

640 xl έχω. Με τη χρήση που έκανα ξεχνούσα να το φορτίσω. Με έβγαζε κάτι μέρες. Τώρα μπορεί να το αφήσω το βράδυ με 40% και να το βρω το πρωί με 10%!

Σκέφτομαι να γυρίσω κι εγώ, αλλά βαριέμαι τη διαδικασία....

Δημοσ.

Στην τύχη είναι οι συσκευές που έχουν πρόβλημα με τη μπαταρία;

όχι πάντα.

πρόβλημα βγάζει συνήθως σε όσους δεν έχουν κάνει hard reset.

• Like 1
Δημοσ.

όχι πάντα.

όχι πάντα.

Το κακό είναι ότι έχω κάνει...(για τα 10άρια, όχι για την τελευταία αναβάθμιση).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...