Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έβαλα την έκδοση 218, συνεχίζει να καταναλώνει μπαταρία σε υπερβολικό βαθμό με τα πάντα κλειστά....καμία σχέση με πριν, δεν μπορώ να καταλάβω τι έχουν κάνει! Θα δοκιμάσω να ενεργοποιήσω και την επιλογή οικονομία μπαταρίας που έχει.

Και μιας που λέμε για μπαταρία, υπάρχει κάποια εφαρμογή που να δείχνει σωστό ποσοστό στο live tile; Όσες έχω βάλει λένε άλλα αντ'άλλων!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θέμα έχει τίτλο. Και δεν αναφέρεται σε Android. Για συγκρίσεις/παράπονα κλπ, προτείνω να ανοίξετε ένα άλλο όσοι θέλετε και πείτε εκει μέσα ότι νομίζετε.

Υπάρχει κόσμος σ'αυτό το θέμα που έχει ρωτήσει κάτι on topic και παίρνει ειδοποιήσεις απαντήσεων απο off topic σχόλια.

Αρα θα πρεπει να λεμε μονο καλα λογια για να γραψουμε εδω μεσα. Οσοι εχουμε γενικα παραπονα απο την Microsoft, ή παραπονα απο την συσκευή μας (οπως ο zio παραπανω, το εχω και εγω αυτο το θεμα) θεωρούμαστε offtopic   :-(

Επεξ/σία από hliastsek
  • Like 1

Έβαλα την έκδοση 218, συνεχίζει να καταναλώνει μπαταρία σε υπερβολικό βαθμό με τα πάντα κλειστά....καμία σχέση με πριν, δεν μπορώ να καταλάβω τι έχουν κάνει! Θα δοκιμάσω να ενεργοποιήσω και την επιλογή οικονομία μπαταρίας που έχει.

Και μιας που λέμε για μπαταρία, υπάρχει κάποια εφαρμογή που να δείχνει σωστό ποσοστό στο live tile; Όσες έχω βάλει λένε άλλα αντ'άλλων!

σε εμενα ειχε στρωσει στο θεμα μπαταριας παντως με την 218,για να δεις ποσο τοις εκατο απομενει στη μπαταρια απλα συρε προς τα κατω την οθονη που εχει τις ειδοποιησεις,παντως εχω να πω πως εφυγα απο αυτη την αηδια που λεγεται mobile windows και εχω τηλεφωνο ξανα με ειδοποiησεις με βιντεοκλησεις στις εφαρμογες με εκατομμυρια εφαρμογες,με τον καλυτερο browser chrome(ξεχνας τι θα πει κρασαρισμα και κλεισιμο οπως ο edge -ie),κανει αμεσα μεταφραση σε οτι θελω.η ms απλα κοιταζει απο εκατομμυρια χιλιομετρα το android γιαυτο και το 1-2 % που εμεινε

Georgc μην ξεφευγεις απο το thread με συγκρισεις μεταξυ των 2 λειτουργικων γιατι θα μας το κλεισουν και θα ειναι κριμα. Αλλο πραγμα να λεμε τα παραπονα μας και αλλο να κανουμε συγκρισεις με αλλες πλατφόρμες. 

• Like 3

σε εμενα ειχε στρωσει στο θεμα μπαταριας παντως με την 218,για να δεις ποσο τοις εκατο απομενει στη μπαταρια απλα συρε προς τα κατω την οθονη που εχει τις ειδοποιησεις,παντως εχω να πω πως εφυγα απο αυτη την αηδια που λεγεται mobile windows και εχω τηλεφωνο ξανα με ειδοποiησεις με βιντεοκλησεις στις εφαρμογες με εκατομμυρια εφαρμογες,με τον καλυτερο browser chrome(ξεχνας τι θα πει κρασαρισμα και κλεισιμο οπως ο edge -ie),κανει αμεσα μεταφραση σε οτι θελω.η ms απλα κοιταζει απο εκατομμυρια χιλιομετρα το android γιαυτο και το 1-2 % που εμεινε

Thanks για την απάντηση. Ξέρω ότι δείχνει το ποσοστό με τον τρόπο που λες, απλά θέλω και μια εφαρμογή στην αρχική οθόνη. Αλλά δεν μου δουλεύει καμία σωστά.

Το ένα πρόβλημα που έχω δηλαδή είναι η μπαταρία (που λογικά θα στρώσει με κάποιο τρόπο) και το άλλο ότι ο edge δεν συγχρονίζει τα αγαπημένα.

Georgc μην ξεφευγεις απο το thread με συγκρισεις μεταξυ των 2 λειτουργικων γιατι θα μας το κλεισουν και θα ειναι κριμα. Αλλο πραγμα να λεμε τα παραπονα μας και αλλο να κανουμε συγκρισεις με αλλες πλατφόρμες. 

ok φιλος εχεις δικιο ,βγηκα εκτος θεματος απλα ηθελα να κανω συγκριση τιποτα αλλο

Παιδιά θέλω τη βοήθεια σας.

Θέλει ένας Θείος μου συνταξιούχος που παίζει συνέχεια στοίχημα κτλ ένα dual sim κινητό μέχρι 150, και θέλει και πλοήγηση gps

Αξίζει να του πάρω nokia-microsoft ; υπάρχουν εφαρμογές στοιχήματος κτλ ή να κοιτάξω καλύτερα για android με το Play store για να μείνει ευχαριστημένος ;

ευχαριστω

Παιδιά θέλω τη βοήθεια σας.

Θέλει ένας Θείος μου συνταξιούχος που παίζει συνέχεια στοίχημα κτλ ένα dual sim κινητό μέχρι 150, και θέλει και πλοήγηση gps

Αξίζει να του πάρω nokia-microsoft ; υπάρχουν εφαρμογές στοιχήματος κτλ ή να κοιτάξω καλύτερα για android με το Play store για να μείνει ευχαριστημένος ;

ευχαριστω

Προσωπικά για άλλον θα πρότεινα android.

• Like 1

Βασικά τι εννοείς για άλλον; :D

λόγο εφαρμογών λες android ;

Είπες ότι δεν είναι για σένα το κινητό. Αν κάποιος δεν έχει όρεξη να ψαχτεί ή να μάθει κάτι καινούργιο (πιο πιθανό είναι να έχει πέσει μια android συσκευή στα χέρια του) καλύτερα android. Και για τις εφαρμογές και γιατί είναι το πιο διαδεδομένο.

• Like 2

Στην 14322 δουλεύει τίποτα ? πολλές εφαρμογές ανοίγουν μετά μαύρη οθόνη και κλείνουν. έκανα hard reset πάλι τα ίδια

Χώρια που περίπου 30 εφαρμογές (οι μανίσιες κατά βάση και 5-6 δικές μου) εχουν buggarei και κάθε φορά που ανοίγω το store "νομίζει" οτι υπάρχει update... και στη λίστα τις εμφανίζει θολές με "pending"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

νομιζω πως μολις ηρθαν τα 10 και στα γερμανικα 640.

ακυρο τελικα μου ηρθε ενημερωση αλλα δεν ηταν για τα 10αρια

Επεξ/σία από Lazlow

Στην 14322 δουλεύει τίποτα ? πολλές εφαρμογές ανοίγουν μετά μαύρη οθόνη και κλείνουν. έκανα hard reset πάλι τα ίδια

Χώρια που περίπου 30 εφαρμογές (οι μανίσιες κατά βάση και 5-6 δικές μου) εχουν buggarei και κάθε φορά που ανοίγω το store "νομίζει" οτι υπάρχει update... και στη λίστα τις εμφανίζει θολές με "pending"

Προσωπικά έχω παρατηρήσει μεγάλη βελτίωση στην σταθερότητα του λειτουργικού σε αυτό το build. Επιπρόσθετα έφυγε το screen flickering, τα taps συνεχίζουν κανονικά χωρίς επαναμβαλομενο loading και επιτελούς γίνεται κατηγοριοποίηση των notifications με επιλογή προτεραιότητας. Στα αρνητικά καταγράφεται το επιπρόσθετο battery drain και η διαγραφή της εφαρμογής του ραδιου.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...