Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πόσο κάνει το ένα,πόσο το άλλο;

η σύγκριση είναι τουλάχιστον άκυρη για να το πω κόσμια.

Βάλε στο τραπέζι ένα 640 απλό/xl και ένα android και θα κλάψουμε από τα γέλια.

Μόνο κινέζο θα βρεις καλύτερο στα ίδια χρήματα.. 

• Like 1
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λεβεντες αξιζει να παρω ενα φθηνο windows phone για δευτερο; 512 ram θα με καλυψει για τις βασικες αναγκες; παιχνιδια δεν παιζω

• Like 1
Δημοσ.

Λεβεντες αξιζει να παρω ενα φθηνο windows phone για δευτερο; 512 ram θα με καλυψει για τις βασικες αναγκες; παιχνιδια δεν παιζω

Πές και πόσα χρήματα θέλεις να δώσεις. Αν έχεις ταβάνι τα 100 ευρώ, το 640 είναι ιδανικό.

• Like 2
Δημοσ.

τα χρηματα που διαθετω ειναι < οσο  πιο φθηνα τοσο πιο καλα > μιας και δεν θα εχω μεγαλες απαιτησεις ,βλεπω το 640 ειναι και 4G ,καλο ακουγεται ,ευχαριστω για τις προτασεις σας

edit υπαρχει 640 dual 3g και 640 4G single sim ,σωστα; απο 3g πως τα παει το κινητο; θα προτιμουσα dual sim

Δημοσ.

τα χρηματα που διαθετω ειναι < οσο  πιο φθηνα τοσο πιο καλα > μιας και δεν θα εχω μεγαλες απαιτησεις ,βλεπω το 640 ειναι και 4G ,καλο ακουγεται ,ευχαριστω για τις προτασεις σας

edit υπαρχει 640 dual 3g και 640 4G single sim ,σωστα; απο 3g πως τα παει το κινητο; θα προτιμουσα dual sim

1gb RAM ΟΠΩΣ και ΔΗΠΟΤΕ!

• Like 2
Δημοσ.

Έχεις δοκιμάσει με Insider;

ναι με το insider τα παιρνει κανονικα δεν υπαρχει θεμα..απλα οταν βγηκε η ανακοινωση το γυρισα στα 8 γιατι νομιζα οτι θα παρω τα επισημα αλλα δεν ηρθε ποτε η αναβαθμιση και απο τοτε απλα βαριεμαι να ξαναπερασω τα 10...

Δημοσ.

Το 4G για εμένα είναι περιττό, πόσο μάλλον αν δεν ασχολείσαι και ιδιαίτερα. Πήγαινε σε 3g Dual sim και θα είσαι άρχοντας.

ναι με το insider τα παιρνει κανονικα δεν υπαρχει θεμα..απλα οταν βγηκε η ανακοινωση το γυρισα στα 8 γιατι νομιζα οτι θα παρω τα επισημα αλλα δεν ηρθε ποτε η αναβαθμιση και απο τοτε απλα βαριεμαι να ξαναπερασω τα 10...

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αλλα σ'αυτό που έχω εδώ, προσπάθησα σε Insider και δεν το έπαιρνε, κάτι λόγω γλώσσας νομίζω μου έλεγε. Ίσως δοκιμάσω πάλι αύριο.

• Like 4
Δημοσ.

κατα την εγγραφη βιντεο ειναι μαυρο χαλι η ποιοτητα ακομα και σε 1080-30/καρε με τα 10ρια τελικα,ασε που κλεινει και η καμερα ξανικα οσο κανει εγγραφη πολλες φορες...l640xl

-καταφερα τελικα να παρω το s6 edge,με ανταλλαγη και χρηματικο ποσο επιπλεον,μιλαμε μερα με τη νυχτα απλα!καλη υπομονη σε ολους παιδια με τα τηλεφωνα της ms, πιστευω να βοηθησα βασει της χρησης μου τοσο καιρο με τα wphones!απλα μερα με τη νυχτα , τιποτα αλλο !το να εχεις messenger με hd βιντεοκλησεις να εχεις viber με το που σε καλεσουν να ανταποκρινεται και οχι μετα 5 ωρες ειδοποιησεις αυτο τα λεει ολα.bye bye microsoft για παντα και να μη μου ξανα τυχει τηλεφωνο ms,ειναι ενα διαμαντι στα χερια ,οσο για το 950 xl ειναι πισω και σε εμφανιση και σε ποιοτητα κατασκευης και ας εχει τα ιδια λεφτα---

δοκιμη σε βιντεο ,κανει εστιαση καθε δευτερολεπτο ιςως και πιο γρηγορα(αν οι φακοι zeiss εχουν ζωντανια καλυτερα να τα πεταξουν ολοι λεμε) ,ειναι ενα θαυμα της τεχνολογιας 

συγκριση lumia 640 xl με s6 ειναι το ενα στο 1% το αλλο στο απεραντο ,σαν την canon που εχω πανω κατω

και οσο για το smooth λειτουργικο αυτο ειναι ενα ψεμα κοντα στο android ,απο τη χαρα μου κανω edit συνεχεια,ειναι ενα διαμαντι

Οτι ναναι πραγματικα.... πας και συγκρινεις 2 κινητα, με διαφορετικο λογισμικο που δεν ειναι καν στην ιδια κατηγορία. Το ενα ειναι low budget και το αλλο high end και τηλέφωνο αναφορας, τι ακριβως περιμενες?

Για τους λογους που αναφέρεις (software) και εγω εχω απογοητευτεί με τα wp, και θα γυρίσω σε android, αλλα ας μην τα ισοπεδώνουμε και ολα.

Τελος το χουμε κουρασει λιγο το θεμα οτι wp=smooth android=lag, δεν ισχυει κατι τετοιο (απολυτα).... στα χρήματα του 640 (πανω κατω) υπάρχουν συσκευές android που δεν κολλάνε. Ολα ειναι θέμα επιλογών, σημερα θα πρότεινα σε καποιον wp μονο για τις πολυ βασικές ανάγκες/εφαρμογές.

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και βλέπω πως ψιλό ασχολούνται κανα δυο και συγκρινουν Android με wp εγώ ένα έχω να πω,ξεχάστε τα λαγκαρισματα που είχε παλιά το Android, θα δείτε ακόμη και με ένα ραμ μνήμη να δουλεύει σωστά, τώρα πιο πάνω ο φίλος κακός συγκρίνει το s6, δεν υπάρχει σύγκριση, προσωπικά wp δεν είχα ποτέ, είδα όμως σε φίλο ο οποίος και αυτός το έχει για δεύτερο, για πρώτη συσκευή ούτε συζήτηση, γιατί πολύ απλά λίγους θα τους καλύψει, κακά τα ψέματα η αρχική οθόνη όμως των wp είναι πολύ καλή

Δημοσ.

Αυτό το για πρώτη συσκευή ούτε συζήτηση σε κάποιον που δεν έχει ασχοληθεί με wp πόσο παπάτζα μπορεί να είναι;

Πρώτη συσκευή το έχω και το συγκρίνω για πλάκα με android που το "παράτησα"μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Και στα ίδια χρήματα το συγκρίνω αλλά και με ακριβότερα,όταν μιλάμε για αγορές αποκλειστικά από ελλάδα.

Τους περισσότερους χρήστες που δεν κάνουν τίποτε άλλο πέρα από σέλφι,fb,messenger,insta κτλπ τους υπερκαλύπτει.

• Like 2
Δημοσ.

τι εννοεις παπαντζα απο καποιον που δεν το χρησιμοποιησε; αναφερομαι αν διαβασες καλα με βαση τα λεγομενα που το εχει φιλος ,δεν εχω κατι με τα wp ,αν ειδες πιο πανω ψαχνω για δευτερη συσκευη , σιγουρα καποιους θα τους καλυπτει με βαση τις αναγκες που εχουν, τεσπα , αναλογα με τις αναγκες του καθενος ας πραξει , βλεπω ομως και το αλλο ,πολλοι που ειχαν wp δεν θελουν με τιποτα να ξαναγυρισουν σε αυτο ,τα συμπερασματα δικα σας

• Like 1
Δημοσ.

δεν είπα ότι έχεις κάτι με τα wp.

Απλά αυτή η καραμέλα το έχει φίλος μου και α και ου πάει σύννεφο σε πολλά φόρουμ.

Λεγόμενα έχουμε όλοι μας να λέμε ευτυχώς η δυστυχώς.

Και επίσης πολλοί που είχαν android δεν θέλουν πια να το βλέπουν,τι συμπεράσματα να βγάλουμε;

Η αλήθεια βασικά είναι κάπου στη μέση και αν κάπου πάσχουν τα wp είναι οι εφαρμογές και όχι το λειτουργικό.

Το αντίθετο δηλαδή σε σχέση με το android.

Δημοσ.

Το θέμα έχει τίτλο. Και δεν αναφέρεται σε Android. Για συγκρίσεις/παράπονα κλπ, προτείνω να ανοίξετε ένα άλλο όσοι θέλετε και πείτε εκει μέσα ότι νομίζετε.

Υπάρχει κόσμος σ'αυτό το θέμα που έχει ρωτήσει κάτι on topic και παίρνει ειδοποιήσεις απαντήσεων απο off topic σχόλια.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...