bep1995 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Εμένα που το 535 είναι γερμανικό non-branded όμως, πήρε κανονικά τα 10 μέσω upgrade advisor, έχοντας region Ελλάδα, δεν ξέρω αν αυτό βέβαια παίζει ρόλο..... Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν υπάρχει θέμα λογικά αν είναι γερμανικό, αρκεί να μην είναι branded, εκεί είναι που γ@μίεται το πράγμα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δεν νομίζω να είναι branded και δεν ξέρω πώς να το εξακριβώσω. Cosmote sim που του βάλαμε δεν είχε θέμα, έπαιξε κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δεν νομίζω να είναι branded και δεν ξέρω πώς να το εξακριβώσω. Cosmote sim που του βάλαμε δεν είχε θέμα, έπαιξε κανονικά. Δεν πρέπει να είναι branded ακριβώς.Πρέπει να είναι λίγο μυστήρια ιστορία. Λινκ ουσιαστικά δεν έχω να σου δώσω,με την έννοια ότι δεν έκαναν κάτι διαφορετικό,απλά έμειναν με τα insider. Eτσι και αλλιώς η ms είπε ότι όταν βγει το firm θα το πάρουν όλα τα rings,οπότε δεν κάνει διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Μάστορες...Υπάρχει τρόπος να καθορίσω τον χρόνο στον οποίο σβήνει η οθόνη όταν βλέπω τη lock screen? Παραείναι σύντομος στο default... Κανείς; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bep1995 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Κανείς; Όχι φίλε, δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Όχι φίλε, δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση... Φτου...,μ@λ@κία είναι έτσι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Φτου...,μ@λ@κία είναι έτσι... Φυσικά και υπάρχει φίλε... Settings/Personalization/Lock Screen/Screen times out aFter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Φυσικά και υπάρχει φίλε... Settings/Personalization/Lock Screen/Screen times out aFter Πατάω το δεξί πλήκτρο για να δω τη lock screen. Στα 5 sec κάνει dim down και στα 6 sec σβήνει τελείως, ανεξαρτήτως setting... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lazlow Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 ουτε εγω εχω παρει τα 10 ακομα στο 640 και απ οτι εχω καταλαβει δεν εχει παρει κανενα που ειναι απο γερμανια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 ουτε εγω εχω παρει τα 10 ακομα στο 640 και απ οτι εχω καταλαβει δεν εχει παρει κανενα που ειναι απο γερμανια... Ακριβως,μόνο μέσω insider,που είναι το ίδιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Πατάω το δεξί πλήκτρο για να δω τη lock screen. Στα 5 sec κάνει dim down και στα 6 sec σβήνει τελείως, ανεξαρτήτως setting... Η ρύθμιση είναι για το σε πόση ώρα θες να μπαίνει σε lock screen. Αυτό που κατάλαβα τώρα ότι θες, δεν γίνεται, αν και δεν βλέπω και την χρησιμότητά του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 ουτε εγω εχω παρει τα 10 ακομα στο 640 και απ οτι εχω καταλαβει δεν εχει παρει κανενα που ειναι απο γερμανια... Έχεις δοκιμάσει με Insider; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgc Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) κατα την εγγραφη βιντεο ειναι μαυρο χαλι η ποιοτητα ακομα και σε 1080-30/καρε με τα 10ρια τελικα,ασε που κλεινει και η καμερα ξανικα οσο κανει εγγραφη πολλες φορες...l640xl -καταφερα τελικα να παρω το s6 edge,με ανταλλαγη και χρηματικο ποσο επιπλεον,μιλαμε μερα με τη νυχτα απλα!καλη υπομονη σε ολους παιδια με τα τηλεφωνα της ms, πιστευω να βοηθησα βασει της χρησης μου τοσο καιρο με τα wphones!απλα μερα με τη νυχτα , τιποτα αλλο !το να εχεις messenger με hd βιντεοκλησεις να εχεις viber με το που σε καλεσουν να ανταποκρινεται και οχι μετα 5 ωρες ειδοποιησεις αυτο τα λεει ολα.bye bye microsoft για παντα και να μη μου ξανα τυχει τηλεφωνο ms,ειναι ενα διαμαντι στα χερια ,οσο για το 950 xl ειναι πισω και σε εμφανιση και σε ποιοτητα κατασκευης και ας εχει τα ιδια λεφτα--- δοκιμη σε βιντεο ,κανει εστιαση καθε δευτερολεπτο ιςως και πιο γρηγορα(αν οι φακοι zeiss εχουν ζωντανια καλυτερα να τα πεταξουν ολοι λεμε) ,ειναι ενα θαυμα της τεχνολογιας συγκριση lumia 640 xl με s6 ειναι το ενα στο 1% το αλλο στο απεραντο ,σαν την canon που εχω πανω κατω και οσο για το smooth λειτουργικο αυτο ειναι ενα ψεμα κοντα στο android ,απο τη χαρα μου κανω edit συνεχεια,ειναι ενα διαμαντι Επεξ/σία 16 Απριλίου 2016 από Georgc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Η ρύθμιση είναι για το σε πόση ώρα θες να μπαίνει σε lock screen. Αυτό που κατάλαβα τώρα ότι θες, δεν γίνεται, αν και δεν βλέπω και την χρησιμότητά του! Ε, πως...Αν έχω βάλει δύο εφαρμογές που με ενδιαφέρουν να δείχνουν lock screen και έχω προσέξει και την αισθητική του, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κλείνει σε μόλις 5 sec, ντε και καλά, χωρίς να πατήσω ξανά το δεξί...Ως option, βρε αδερφέ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 κατα την εγγραφη βιντεο ειναι μαυρο χαλι η ποιοτητα ακομα και σε 1080-30/καρε με τα 10ρια τελικα,ασε που κλεινει και η καμερα ξανικα οσο κανει εγγραφη πολλες φορες...l640xl -καταφερα τελικα να παρω το s6 edge,με ανταλλαγη και χρηματικο ποσο επιπλεον,μιλαμε μερα με τη νυχτα απλα!καλη υπομονη σε ολους παιδια με τα τηλεφωνα της ms, πιστευω να βοηθησα βασει της χρησης μου τοσο καιρο με τα wphones!απλα μερα με τη νυχτα , τιποτα αλλο !το να εχεις messenger με hd βιντεοκλησεις να εχεις viber με το που σε καλεσουν να ανταποκρινεται και οχι μετα 5 ωρες ειδοποιησεις αυτο τα λεει ολα.bye bye microsoft για παντα και να μη μου ξανα τυχει τηλεφωνο ms,ειναι ενα διαμαντι στα χερια ,οσο για το 950 xl ειναι πισω και σε εμφανιση και σε ποιοτητα κατασκευης και ας εχει τα ιδια λεφτα--- δοκιμη σε βιντεο ,κανει εστιαση καθε δευτερολεπτο ιςως και πιο γρηγορα(αν οι φακοι zeiss εχουν ζωντανια καλυτερα να τα πεταξουν ολοι λεμε) ,ειναι ενα θαυμα της τεχνολογιας συγκριση lumia 640 xl με s6 ειναι το ενα στο 1% το αλλο στο απεραντο ,σαν την canon που εχω πανω κατω και οσο για το smooth λειτουργικο αυτο ειναι ενα ψεμα κοντα στο android ,απο τη χαρα μου κανω edit συνεχεια,ειναι ενα διαμαντι Θα πώ απλά ότι συγκρίνεις τις βούρτσες με τις π#%@#3$. Τίποτα άλλο. Α...και καλορίζικο το S6. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα